Στο νέο Audi Q3 αντιλαμβάνεσαι την ποιότητα με κλειστά μάτια

Στο νέο Audi Q3 αντιλαμβάνεσαι την ποιότητα με κλειστά μάτια

Στο εσωτερικό του νέου Audi Q3 η αρμονία συναντά την ποιότητα και η παράδοση παντρεύεται με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες.

Εδώ και δεκαετίες η Audi έχει καταφέρει να συνδέσει την ποιότητα και την υψηλή αισθητική με τον εσωτερικό κόσμο των μοντέλων της και το νέο Q3 δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση του κανόνα. Τα υλικά υψηλής ποιότητας και ο μοντέρνος σχεδιασμός που ακολουθεί τη νέα γραμμή της Audi δίνουν μια μοναδική αίσθηση πολυτέλειας στην καμπίνα του γερμανικού SUV.

Ωστόσο, τα χαρίσματα του εσωτερικού του νέου Q3 δεν εξαντλούνται στο «φαίνεσθαι». Επωφελούμενη από τις αυξημένες εξωτερικές διαστάσεις η καμπίνα προσφέρει κορυφαίους χώρους για την κατηγορία και ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους επιβάτες και τον οδηγό. Ο τελευταίος έχει στη διάθεσή του μια άνετη θέση οδήγησης, με άριστη περιμετρική ορατότητα αλλά και σπορ χαρακτήρα για τον οδηγό που θέλει το κάτι παραπάνω.

Audi Q3

Το νέο ταμπλό ενσωματώνει τον παραμετροποιήσιμο ψηφιακό πίνακα οργάνων Audi Digital Cockpit, που εμφανίζει όλες τις πληροφορίες σε μια εντυπωσιακή σε ευκρίνεια οθόνη 10,25”, αλλά και την τελευταία έκδοση του προηγμένου συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MMI plus. Με την οθόνη αφής των 10,1” σε περίοπτη θέση στο κέντρο του ταμπλό το νέο infotainment προσφέρει έξι λειτουργικά πεδία και είναι ο απόλυτος tablet-συνοδηγός με απεριόριστες δυνατότητες. Το λειτουργικό του είναι αντίστοιχο ενός tablet συνεπώς απαιτεί ελάχιστο κόπο από τον οδηγό για να ξεκλειδώσει και να οικειοποιηθεί όλες τις λειτουργίες του.

Audi Q3

Στην υπόλοιπη καμπίνα οι επενδύσεις από μαλακά πλαστικά, δέρμα και Alcantara αλλλά και οι χρωμιωμένες επιφάνειες ενισχύουν την αίσθηση πολυτέλειας όπως και ο εσωτερικός ambient φωτισμός που προσφέρει επιλογή ανάμεσα σε 30 αποχρώσεις. Επιπλέον, το προαιρετικό ηχοσύστημα Bang & Olufsen Premium Sound System με 15 ηχεία και ισχύ 680 watts, προσφέρει μια μοναδική τρισδιάστατη ηχητική εμπειρία για τους λάτρεις της μουσικής.

Audi Q3

Εκτός από αισθητικά ενδιαφέρουσα, ευρύχωρη και τεχνολογικά προηγμένη, η καμπίνα του Audi Q3 είναι και πρακτική με πολλές θέσεις για μικροαντικείμενα. Πολύ πρακτικά είναι και τα συρόμενα κατά 150mm πίσω καθίσματα με διαιρούμενες ράχες (40/20/40) και επτά θέσεις κλίσεις, τα οποία αυξομειώνουν τον χώρο για τους πίσω επιβάτες ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Ακόμα και οι ψηλότεροι θα βολευτούν με άνεση στο εσωτερικό του Q3 απολαμβάνοντας άπλετο χώρο για τα γόνατα, το κεφάλι και τους ώμους που ξεπερνά τις αντίστοιχες προτάσεις του ανταγωνισμού.

Audi Q3

Ο κορυφαίος για την κατηγορία χώρος αποσκευών κυμαίνεται από 530lt – 675lt ενώ με την αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων μπορεί να φτάσει έως και τα 1.525lt. Όταν δεν χρησιμοποιείται, η εταζέρα μπορεί να αποθηκευτεί κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών το οποίο ρυθμίζεται σε τρία διαφορετικά ύψη. Το χαμηλό κατώφλι φόρτωσης (748 mm) διευκολύνει την φόρτωση βαρύτερων αντικειμένων ενώ η πίσω πόρτα με ηλεκτρομηχανική υποβοήθηση ανοίγει και κλείνει αυτόματα με μια απλή κίνηση του ποδιού χάρη στον προαιρετικό αισθητήρα κίνησης.

Γνωρίστε τα πάντα για το νέο Audi Q3

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube