Στην Opel In Motion παίρνουνε το Opel σας στα σοβαρά

Στην Opel In Motion παίρνουνε το Opel σας στα σοβαρά

Με πλήρη δέσμευση απέναντι στο Opel σας, η In Motion παρέχει υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου με την επίσημη σφραγίδα του εργοστασίου. Για την In Motion η συντήρηση του Opel σας είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση.

Opel In Motion

Η εταιρεία Opel In Motion εδώ και 13 συναπτά έτη αποτελεί τον αξιόπιστο συνοδοιπόρο για να μπορείτε να χαίρεστε το Opel σας όπως σας αξίζει. Δεν είναι τυχαίο πως αποτελεί έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που ορίζει το σημείο αναφοράς στο επίσημο δίκτυο της Opel στην Ελλάδα.

Γνωρίζοντας πως η φροντίδα του αυτοκινήτου προϋποθέτει εκσυγχρονισμένη γνώση και πλήρη εξειδίκευση, η Opel In Motion λειτουργεί με μοναδικό γνώμονα την κορυφαία εξυπηρέτηση των πελατών που την εμπιστεύονται, προκειμένου να φεύγουν πάντα ικανοποιημένοι αλλά και κερδισμένοι.

Opel In Motion

Όλες οι εργασίες που γίνονται στην In Motion, από την προγραμματισμένη συντήρηση έως την πιο σοβαρή επισκευή γίνονται σε απόλυτη συμφωνία με τις προδιαγραφές που ορίζει κεντρικά η Opel, έτσι ώστε η ποιότητα του αποτελέσματος να είναι πάντα διασφαλισμένη στο έπακρο.

Στις εγκαταστάσεις της Οpel In Motion υπάρχει πλήρως εξοπλισμένο και Πιστοποιημένο Συνεργείο, μαζί με Φανοποιείο και υπερσύγχρονο Βαφείο που μπορούν να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές εργασίες για οποιοδήποτε Opel. Επιπλέον η εταιρεία αποδεικνύει στην πράξη ότι προτεραιότητα δεν είναι μόνο η ικανοποίηση αλλά και η τσέπη του πελάτη, καθώς ενεργοποιεί ανά τακτά διαστήματα πληθώρα προσφορών που είναι ειδικά μελετημένες για τη μεγιστοποίηση του οφέλους σας.

Χρησιμοποιώντας μόνο γνήσια ανταλλακτικά για τις εργασίες που ολοκληρώνονται στις εγκαταστάσεις της, η In Motion εγγυάται για το κορυφαίο αποτέλεσμα σε ό,τι κι εάν χρειαστεί το Opel σας, ενώ υπάρχουν ακόμα και τα πλέον εξεζητημένα εργαλεία που μπορεί να χρειαστούν προκειμένου η όποια εργασία να ολοκληρώνεται σε εργοστασιακό επίπεδο ποιότητας.

Ένα ακόμα δείγμα της δυναμικής της εταιρείας αποτελεί και η συνεργασία με κορυφαίες εταιρείες Leasing -ελληνικών και πολυεθνικών συμφερόντων- που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά και της αναθέτουν τη συντήρηση του στόλου τους, ενώ την In Motion εμπιστεύεται για τα εταιρικά της αυτοκίνητα και η Google στην Ελλάδα.

Opel In Motion

Η ομάδα της Οpel In Motion είναι πάντα έτοιμη να ανταποκριθεί σωστά σε κάθε ανάγκη που μπορεί να προκύψει στο αυτοκίνητό σας, δίδοντας καθημερινά τα διαπιστευτήριά της για την άμεση και την ποιοτική εξυπηρέτηση. Απώτερος σκοπός αυτής της αρχής λειτουργίας, δεν είναι άλλος από τη διατήρηση της μοναδικής σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη που είναι αδιαπραγμάτευτη όλα αυτά τα χρόνια κι έτσι θα παραμείνει.

Άλλωστε όταν έχεις περισσότερες από 5.500 ετήσιες διελεύσεις Opel από τις εγκαταστάσεις σου για συντήρηση ή επισκευή, είναι βέβαιο ότι κάνεις σωστά τη δουλειά σου και σέβεσαι τον πελάτη σου. Δεν έχετε λοιπόν παρά να επισκεφθείτε κι εσείς την μονάδα της Opel In Motion, προκειμένου να γίνετε μέλος της μεγάλης οικογένειας της Opel και να γνωρίσετε την μοναδική εξυπηρέτησή της.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube