StarLine: Συστήματα συναγερμού για να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας από παντού

StarLine: Συστήματα συναγερμού για να ελέγχετε το αυτοκίνητό σας από παντού

Η StarLine, η Νο1 εταιρεία στα συστήματα τηλεματικής και ασφάλειας οχημάτων, φροντίζει με τεχνολογικά προηγμένα προϊόντα ότι το αυτοκίνητό σας δεν θα πέσει ποτέ σε ξένα χέρια.

Τα αντικλεπτικά προϊόντα της StarLine αναγνωρίζονται από κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι μέχρι σήμερα τα έχουν εμπιστευτεί περισσότεροι από 18 εκατομμύρια ιδιοκτήτες αυτοκινήτων.

Η εταιρεία διαθέτει στην γκάμα έξυπνα συστήματα συναγερμού και εντοπισμού που εκμεταλλεύονται πλήρως τις σύγχρονες ψηφιακές τεχνολογίες. Προσφέροντας με αυτό τον τρόπο πέρα από τη μάξιμουμ ασφάλεια και μια διαδραστική επικοινωνία μεταξύ οδηγού και αυτοκινήτου.

Πλήρως εκσυγχρονισμένα, προσφέρουν όλες τις πρόσφατες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Και με τις προηγμένες τεχνολογίες τηλεματικής εγγυώνται μέγιστη προστασία και ασφάλεια για το όχημά σας, αλλά και τον έλεγχό του από οποιαδήποτε απόσταση ή σημείο του πλανήτη.

Τα μοντέλα StarLine S9-GPS-007 και StarLine E9-007, βέβαια, προσθέτουν μια ακόμα παράμετρο στην ασφάλεια του αυτοκινήτου, καθώς αμφότερα μπορούν να συνδυαστούν με κάμερα καταγραφής. Αναλυτικότερα, πρόκειται για δύο συστήματα συναγερμού Can-Bus και Can-Bus immobilizer με κάμερα καταγραφής (DDVR28G) για το παμπρίζ του αυτοκινήτου.

StarLine E9

Και τα δύο διαθέτουν λειτουργίες Bluetooth Smart και Super Slave που επιτρέπουν την απομακρυσμένη και ασφαλή εξουσιοδότηση του εργοστασιακού κοντρόλ με το smartphone. Η Scosche DVR Dash Cam από την πλευρά της έχει ευρυγώνιο φακό 100°, οθόνη TFT 2,4″ και νυχτερινή λήψη που προσφέρει εγγραφή HD βίντεο 1080p στα 24fps ή 720p στα 30fps. Συνεργάζεται δε άψογα με τον συναγερμό της StarLine και όταν αυτός ενεργοποιηθεί, ξεκινά την καταγραφή αποθηκεύοντάς την σε κάρτα SD.

Ασφάλεια made in USA
Υψηλού επιπέδου ασφάλεια παρέχουν και τα προϊόντα της Clifford, θυγατρικής της Directed που είναι η No 1 εταιρεία στις ΗΠΑ και παγκόσμιος ηγέτης στα συστήματα ασφαλείας και απομακρυσμένης εκκίνησης οχημάτων.

Με τριακονταετή πείρα, οι συναγερμοί της Clifford όπως το μοντέλο 3400Χ-GPS παρέχουν μοναδική ασφάλεια στο όχημά σας. Με κυλιόμενους και μεταβαλλόμενους μη αντιγράψιμους κωδικούς, ο Clifford 3400x αποτελεί το πιο αναβαθμισμένο ηλεκτρονικό σύστημα που υπάρχει σήμερα στην αγορά, παρέχοντας με την προσιτή τιμή του υψηλό value for money. Διαθέτει προστασία καπό, πορτμπαγκάζ, πόρτες, μπλοκάρισμα κινητήρα και περιλαμβάνει αισθητήρα κραδασμού δύο επιπέδων (προειδοποίηση και κύριο συναγερμό), και έρχεται με δυο χειριστήρια.

Keetec GPS

Σύστημα εντοπισμού για το μοιραίο
Το Keetec GPS Sniper Max είναι μια συσκευή που μπορεί να εντοπίζει την τρέχουσα θέση του οχήματος μέσω GPS. Πρόκειται για ένα σύστημα που μπορεί να εγκατασταθεί ως αυτόνομη συσκευή για τον εντοπισμό του οχήματος ή παράλληλα με τον εργοστασιακό ή aftermarket συναγερμό αυτοκινήτου σας. Όταν ενεργοποιείται ο συναγερμός, το GPS Sniper Max ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη του οχήματος και μέσω SMS στέλνει έναν σύνδεσμο του Google Maps, έτσι ώστε ο ιδιοκτήτης να δει άμεσα στο smartphone πού βρίσκεται το αυτοκίνητό του.

Εγκαθίσταται εύκολα σε κάθε τύπο οχήματος και ο έλεγχος της μονάδας πραγματοποιείται μέσω SMS ή εφαρμογής για κινητά με λειτουργικό Android ή iOS. Το GPS Tracker είναι εξοπλισμένο με λειτουργίες ασφαλείας, όπως συναγερμός κλίσης ή προστασία από την παρεμβολή GSM, ενώ μπορούν για τον έλεγχό του να εξουσιοδοτηθούν έως και τρεις αριθμοί τηλεφώνου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube