Στα καταστήματα το νέο MotoGP18 [video]

Στα καταστήματα το νέο MotoGP18 [video]

Στολή, κράνος και έφυγες για το νέο MotoGP18.

Είσαι έτοιμος να γίνεις ο νέος «ηγέτης» του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μοτοσικλετών; Εάν ναι, προετοιμάσου να αγωνιστείς κόντρα σε όλους τους πραγματικούς αναβάτες διαφόρων κατηγοριών και αγώνων στα πρωταθλήματα RED BULL MotoGP Rookie, Moto3, Moto2 και MotoGP, σε 19 διαφορετικές πίστες, όπως την καινούργια Buriram International Circuit στην Ταϋλάνδη. Έτσι θα μπορέσεις να βιώσεις την απόλυτη εμπειρία οδήγησης μιας αγωνιστικής μοτοσικλέτας, αλλά και τα νέα χαρακτηριστικά του νέου video game MotoGP18.

MotoGP18 1

Η νέα γενιά του επίσημου video game MotoGP18 χρησιμοποιεί τη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4 που αναβαθμίζει την ποιότητα των γραφικών. Το νέο MotoGP18 επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίσει την μοτοσυκλέτα στα μέτρα του και να τη βελτιώσει για μέγιστη απόδοση. Ακόμα, θα μάθετε να διαχειρίζεστε τα λάστιχα σωστά, χάρη σε δύο νέες ενδείξεις για τη θερμοκρασία και τη φθορά τους.

MotoGP18 2

Πέρα από την offline λειτουργία, το νέο MotoGP18 προσφέρει ατελείωτη online διασκέδαση κόντρα σε παίχτες από όλο τον κόσμο, ενώ με το Spectator Mode γίνεσαι θεατής στους αγώνες των φίλων σου. Η συγκεκριμένη λειτουργία χρησιμοποιεί νέες κάμερες που θα σας επιτρέψει να ζήσετε μια αληθοφανή αγωνιστική εμπειρία.

MotoGP18 3

Το Πρωτάθλημα MotoGP επιστρέφει πλουσιότερο από ποτέ για μια νέα αγωνιστική σεζόν στις κονσόλες PS4, Xbox One και Nintendo Switch, αλλά και για PC μέσω STEAM, με τις παραγγελίες να έχουν ήδη ανοίξει.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube