SONAX: Διατηρείστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας σαν καινούργιο!

SONAX: Διατηρείστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου σας σαν καινούργιο!

Μετά την περιποίηση του αμαξώματος και των εξωτερικών επιφανειών, σειρά έχει να δούμε πως πρέπει να καθαρίζουμε και να φροντίζουμε σωστά την καμπίνα του αυτοκίνητου μας.

Πέρα από το αμάξωμα και τις εξωτερικές επιφάνειες του αυτοκινήτου που πρέπει να περιποιούμαστε σωστά και συχνά, ιδιαίτερη φροντίδα και αναζωογόνηση ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζεται και ο «εσωτερικός» κόσμος του αυτοκινήτου μας. Όχι μόνο για λόγους εμφάνισης και μακροζωίας των πλαστικών και των ταπετσαριών, αλλά και υγιεινής.

Επιπλέον, δεν πρέπει να αμελούμε ότι μια καλοδιατηρημένη και προσεγμένη καμπίνα βοηθά παράλληλα το αυτοκίνητό σας να διατηρήσει υψηλότερη αξία σε περίπτωση μεταπώλησης του.

Η SONAX προσφέρει πληθώρα προϊόντων και για την περιποίηση της καμπίνας, που τα κατηγοριοποιεί ανάλογα με τα υλικά που την αποτελούν. Τα προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης της SONAX χωρίζονται σε αυτά που αφορούν το ταμπλό, τις ταπετσαρίες (υφασμάτινες, δερμάτινες, alcantara κ.α.) και γενικά τον εσωτερικό χώρο (ουρανό, μοκέτα κ.α.).

Για τον καθαρισμό και την συντήρηση του ταμπλό, η SONAX προτείνει το Cockpit Star που είναι αντιστατικό στην σκόνη και απωθεί την βρωμιά, ενώ δεν επιτρέπει την δημιουργία αντανακλάσεων από τον ήλιο. Επιπλέον, είναι κατάλληλο για ματ επιφάνειες και ξύλινες διακοσμήσεις.

SONAX Interior 2

Το γενικό καθαριστικό εσωτερικού χώρου είναι ιδανικό για την πλειοψηφία των αυτοκίνητων που κυκλοφορούν, μιας καθαρίζει πολύ αποτελεσματικά και με ιδιαίτερη ευκολία τις υφασμάτινες και βελούδινες ταπετσαρίες. Εισχωρεί βαθιά στις ίνες απομακρύνοντας όλη τη βρωμιά, ενώ παράλληλα φρεσκάρει και τα χρώματά τους. Ακόμα, το συγκεκριμένο καθαριστικό ενδείκνυται για τον καθαρισμό όλων πλαστικών επιφανειών, καθώς και για τον ουρανό του αυτοκινήτου.

Για αυτούς που το αυτοκίνητό τους έχει δερμάτινες ή alcantara ταπετσαρίες, η SONAX διαθέτει δύο εξειδικευμένα προϊόντα. Για τις πρώτες, υπάρχει μια υψηλής ποιότητας λοσιόν που τις καθαρίζει αποτελεσματικά, ενώ χάρη στα ειδικά κεριά και τις σιλικόνες που περιέχει διατηρεί την ελαστικότητα και μαλακή υφή τους. Επιπλέον, επαναφέρει το χρώμα και την μυρωδιά, δίνοντας την αίσθηση καινούριου. Στα αυτοκίνητα με ταπετσαρίες από alcantara μπορεί να χρησιμοποιηθεί ο ειδικός καθαριστικός αφρός της σειράς SONAX XTREME. Η ειδική σύνθεσή του βοηθά στην απομάκρυνση και των πιο δύσκολων λεκέδων, εισχωρώντας βαθιά στις ίνες και χαρίζοντας ένα μοναδικό άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας. Ο συγκεκριμένος καθαριστικός αφρός μπορεί να εφαρμοστεί και σε υφασμάτινες ταπετσαρίες, καθώς και στα μοκέτα του πατώματος.

Η γκάμα της SONAX διαθέτει και άλλα προϊόντα για την περιποίηση της καμπίνας, από γενικής χρήσης μέχρι πιο εξειδικευμένα, με στόχο την απόλυτη καθαριότητα και φροντίδα των υλικών που την αποτελούν. Γιατί με ένα φρεσκαρισμένο και περιποιημένο εσωτερικό, το περιβάλλον οδήγησης αναβαθμίζεται αρκετά, φτιάχνοντας και την διάθεση του οδηγού και των επιβατών.

[Πηγή: SONAX]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube