To Renault MEGANE σας συνδέει με το αύριο της Τεχνολογίας

To Renault MEGANE σας συνδέει με το αύριο της Τεχνολογίας

Με το σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 της Renault έχετε τη δυνατότητα να «παίζετε στα δάχτυλα» τις περισσότερες λειτουργίες του νέου MEGANE και να μένετε πάντοτε συνδεδεμένοι…

Πέρα από την απτή ποιότητα, την καλαίσθητη σχεδίαση και τα μαλακά σε αφή υλικά που ντύνουν το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στο εσωτερικό του νέου MEGANE είναι η μεγάλη κάθετη έγχρωμη οθόνη 8,7’’ που καταλαμβάνει το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής κονσόλας. Ακολουθεί τη λογική των τάμπλετ και πέρα από την high-tech εικόνα, καλωσορίζει τους επιβάτες στην εποχή της συνδεσιμότητας.

Η εντυπωσιακή στην όψη οθόνη φιλοξενεί το σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 της Renault και δίνει τη δυνατότητα να «παίζετε στα δάχτυλα» στην κυριολεξία, πολλές από τις λειτουργίες του αυτοκινήτου, γεγονός που κάνει πιο ευχάριστη και λιγότερο αγχωτική την κάθε μετακίνηση με το νέο MEGANE.

Μια ταμπλέτα στα μέτρα σας
Εργονομική, φωτεινή και εύκολη στη χρήση, η μεγάλη κάθετη οθόνη των 8,7’’ προσφέρει το σχεδιασμό και την ποιότητα μιας αληθινής ταμπλέτας αφής, επιτρέποντας να τη διαμορφώσετε είτε σε οριζόντια διάταξη 7’’ είτε σε κάθετη, εκμεταλλευόμενοι και τις 8,7 ίντσες της. Όπως ακριβώς σε μια ταμπλέτα ή ένα smartphone, οι αρχικές σελίδες του R-LINK 2 μπορούν να εξατομικευτούν με τη βοήθεια διαφόρων widgets για να γίνεται πιο εύκολη η πρόσβαση στις αγαπημένες εφαρμογές.

renault

Επιπλέον, το R-LINK 2 προσφέρει τη δυνατότητα να διαμορφωθούν έως 6 διαφορετικά προφίλ και να αποθηκευτούν στη μνήμη. Κάθε χρήστης μπορεί έτσι να βρίσκει τις προτιμήσεις προβολής και τις ρυθμίσεις που έχει επιλέξει για τον κλιματισμό, το ηχοσύστημα, το κάθισμα κ.λπ. ή να έχει πιο άμεση πρόσβαση στις εφαρμογές.

Πέρα από τα παραπάνω, το σύστημα πολυμέσων R-LINK 2 περιλαμβάνει ακόμα ένα προηγμένο σύστημα πλοήγησης, ενώ προσφέρει δύο θύρες USB και μία θύρα για κάρτες μνήμης SD. Επιπλέον μπορεί να συνδεθεί με οποιοδήποτε smartphone μέσω bluetooth.

Γνωρίστε τα πάντα για το νέο Renault Megane
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube