Renault Captur: Ένα best-seller για όλους

Renault Captur: Ένα best-seller για όλους

Το Renault Captur είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ικανά compact SUV στην Ευρώπη επί σειρά ετών στηρίζοντας την επιτυχία του, μεταξύ άλλων, και στην ιδιαίτερα πλούσια γκάμα κινητήρων και εκδόσεων.

renault captur

H Renault είναι μια από τις λίγες εταιρείες σήμερα που προσφέρει όλες τις διαθέσιμες επιλογές σε επίπεδο κινητήρων, για την κίνηση των μοντέλων της. Είναι μάλιστα και από τις πρώτες εταιρείες που επένδυσαν και δημιούργησαν ένα ολόκληρο οικοσύστημα γύρω από τα ηλεκτρικά μοντέλα και τον εξηλεκτρισμό της γκάμας της, με την οικογένεια E-Tech.

Σε μία από τις δημοφιλέστερες κατηγορίες της αγοράς, αυτή των compact SUV, το Captur στηρίζει μεγάλο μέρος της επιτυχίας του, μεταξύ άλλων, ακριβώς σε αυτό το γεγονός. Στο ότι διατίθεται με μια ιδιαίτερα πλούσια γκάμα κινητήρων αλλά και με επιλογές που δεν συναντάμε στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Το Captur βρίσκεται στην καρδιά της κατηγορίας από άποψη διαστάσεων, συνδυάζοντας την ευελιξία με τους μεγάλους χώρους για επιβάτες και αποσκευές. Αισθητικά ξεχωρίζει για τη δυναμική και επιβλητική του εικόνα, ενώ προσφέρει και σε αυτό το κομμάτι μια πλούσια γκάμα διαθέσιμων επιλογών εξατομίκευσης, ώστε να το διαμορφώσει κανείς σύμφωνα με τα δικά του γούστα. Η απόσταση των 20 cm του από το έδαφος τονίζει τον SUV χαρακτήρα του τόσο στο μάτι όσο και στην πράξη, προσφέροντας τη δυνατότητα και για εκτός δρόμου χρήση. 

Renault Captur

Το κορυφαίο ποιοτικά εσωτερικό του, διαθέτει όλα τα σύγχρονα και high-tech στοιχεία, με ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25” και οθόνη αφής με διαγώνιο 9,3” ανάλογα με την έκδοση. Η μεγάλη γκάμα διαθέσιμων εκδόσεων του Captur με τη σειρά της μπορεί να καλύψει απόλυτα και τον πιο απαιτητικό, περιλαμβάνοντας από τις βασικές του εκδόσεις όλα τα απαραίτητα για την ασφάλεια και την άνεση των επιβατών, συστήματα. 

Η γκάμα που κάνει τη διαφορά
Το Renault Captur είναι ένα από τα λίγα μοντέλα της κατηγορίας με τόσες πολλές επιλογές κινητήρων. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από την ικανή βασική έκδοση του TCe βενζινοκινητήρα των 90 ίππων, προσφέρει και την επιλογή για έκδοση διπλού καυσίμου με τον ίδιο κινητήρα αλλά απόδοσης 100 ίππων με το LPG ως βασικό καύσιμο, προσθέτοντας στην εξίσωση και την ακόμα μεγαλύτερη οικονομία στη χρήση. 

Και αν αυτό είναι κάτι που μεμονωμένα μπορεί να το βρει κανείς και σε άλλες προτάσεις της συγκεκριμένης κατηγορίας, αυτό που έχει το Captur και δεν το συναντάς αλλού, είναι οι 3 διαφορετικές επιλογές σε υβριδική τεχνολογία.

Renault Captur

Οι εξηλεκτρισμένες εκδόσεις του Captur λοιπόν, αποτελούνται από την ήπια υβριδική έκδοση (Renault Captur MHEV 1.3 TCe) με 140 ίππους, την αυτοφορτιζόμενη αμιγώς υβριδική έκδοση (Renault Captur E-Tech Hybrid) με απόδοση 145 ίππων και την επαναφορτιζόμενη (Renault Captur Plug-In Hybrid) έκδοση με τους 160 ίππους. Αυτές οι εκδόσεις επιτρέπουν να απολαύσετε τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης σύμφωνα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας και είναι εκδόσεις που κάνουν τη διαφορά σε όλα τα επίπεδα, υπογραμμίζοντας την πληρότητα του Captur στην κατηγορία.

Renault Captur

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube