Προστάτευσε το αυτοκίνητό σου από την ηλιακή ακτινοβολία

Προστάτευσε το αυτοκίνητό σου από την ηλιακή ακτινοβολία

Οι κουκούλες αυτοκινήτων και οι ηλιοπροστασίες είναι ένας απλός αλλά αποδοτικός τρόπος για να προστατεύσετε το αυτοκίνητό σας από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Ποια είναι όμως τα κριτήρια για την σωστή επιλογή τους;

Οι προστατευτικές κουκούλες αυτοκινήτου είναι χρήσιμες και αναγκαίες κάθε εποχή του χρόνου. Ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με την άνοδο της θερμοκρασίας και τις ακτίνες του ήλιου, οι οποίες μακροπρόθεσμα μπορούν να βλάψουν τόσο το εξωτερικό χρώμα του αυτοκινήτου όσο και τα υλικά της καμπίνας.

Ειδικά αν δεν έχουμε τη δυνατότητα στεγασμένου πάρκινγκ και παρκάρουμε το αυτοκίνητο σε υπαίθριο χώρο, με τη χρήση της κουκούλας το αυτοκίνητο δεν είναι ορατό σε κακοπροαίρετους και επίδοξους κλέφτες.

Πολύ εξυπηρετική και πρακτική λύση τώρα που το θερμόμετρο κινείται στα κόκκινα.

Η επιλογή της κουκούλας ή μιας ηλιοπροστασίας όσο και αν μοιάζει απλή υπόθεση, δεν είναι. Γι’ αυτό και εμείς σε συνεργασία με την Autoplus συντάξαμε μία λίστα με τα βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την επιλογή κουκούλας για το αυτοκίνητο:

- Η κουκούλα πρέπει να είναι 100% αδιάβροχη.

- Να έχει ισχυρά και ανθεκτικά λάστιχα σύσφιξης.

- Να είναι ακριβώς φτιαγμένη για το αυτοκίνητο, έτσι ώστε να αποφύγουμε την τριβή και τον κυματισμό της σε περίπτωση αέρα.

- Η εσωτερική επιφάνεια της κουκούλας να έχει υψηλής ποιότητας βαμβάκι για την προστασία του χρώματος και την αποφυγή γρατζουνιών.

- Το υλικό της κουκούλας να έχει πόρους αναπνοής.

Autoplus

Η Autoplus διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε κουκούλες κορυφαίας ποιότητας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, ειδικά κατασκευασμένες, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του αυτοκινήτου σας. Από άριστης ποιότητας υλικά και το κυριότερο στις ακριβείς διαστάσεις του αυτοκινήτου σας, ώστε να μην προκληθούν φθορές στο χρώμα του.

Μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα της Autoplus όπως επίσης και στο e-shop της και να επιλέξετε την κουκούλα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ακόμα στην Autoplus μπορείτε να βρείτε μισές κουκούλες σε διαφορετικές ποιότητες που καλύπτουν τον ουρανό και όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου, αλλά και ηλιοπροστασίες παρμπρίζ που είναι οικονομικές και εύχρηστες και αποτελούν την αγαπημένη λύση πολλών οδηγών.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube