Πώς και ποια κουκούλα αυτοκινήτου να διαλέξω;

Πώς και ποια κουκούλα αυτοκινήτου να διαλέξω;

Η επιλογή της κουκούλας, όσον κι αν μοιάζει απλή υπόθεση, δεν είναι. Και κυρίως δεν πρέπει να γίνεται άκριτα. Ποια είναι όμως τα κριτήρια για την σωστή επιλογή της;

Οι προστατευτικές κουκούλες αυτοκινήτου είναι χρήσιμες και αναγκαίες κάθε εποχή του χρόνου. Είναι απαραίτητες όχι μόνο το καλοκαίρι με την άνοδο της θερμοκρασίας και την ζέστη, αλλά και τους χειμερινούς μήνες. 

Η κουκούλα προστατεύει κάθε εποχή του χρόνο το αμάξωμα του αυτοκινήτου από την σκόνη, την ηλιακή ακτινοβολία, την υγρασία, τις πατημασιές ζώων, αλλά και από τις κουτσουλιές των πουλιών και το ρετσίνι των δέντρων, ουσίες που είναι διαβρωτικές και προκαλούν μεγάλες φθορές! Ταυτόχρονα όμως, προστατεύεται και το εσωτερικό του, όπως τα καθίσματα, το ταμπλό και το τιμόνι, γλιτώνοντας από μία ακριβή διαδικασία αντικατάστασης.

Ειδικά αν δεν έχουμε την δυνατότητα στεγαζόμενου πάρκινγκ και παρκάρουμε το αυτοκίνητο σε υπαίθριο χώρο, με την χρήση της κουκούλας το όχημα μας δεν είναι ορατό σε κακοπροαίρετους και επίδοξους κλέφτες.

Η επιλογή της κουκούλας όσο και αν μοιάζει απλή υπόθεση, δεν είναι. Γι’ αυτό και εμείς σε συνεργασία με την Autoplus συντάξαμε μία λίστα με τα βασικά σημεία που πρέπει να λάβετε υπόψη κατά την αγορά της κουκούλας για το αυτοκίνητό σας:

- η κουκούλα πρέπει να είναι 100% αδιάβροχη.

- να έχει ισχυρά και ανθεκτικά λάστιχα σύσφιξης. 

- να είναι ακριβώς φτιαγμένη για το αυτοκίνητό σας έτσι ώστε να αποφύγουμε την τριβή και τον κυματισμό της κουκούλας σε περίπτωση αέρα.

- η εσωτερική επιφάνεια της κουκούλας να έχει υψηλής ποιότητας βαμβάκι για την προστασία του χρώματος και την αποφυγή γρατζουνιών.

- το υλικό της κουκούλας να αναπνέει

autoplus

Η Autoplus διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε κουκούλες κορυφαίας ποιότητας για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων, ειδικά κατασκευασμένες, κομμένες και ραμμένες στα μέτρα του αυτοκινήτου σας. Από άριστης ποιότητας υλικά και το κυριότερο στις ακριβείς διαστάσεις του αυτοκινήτου σας, ώστε να μην προκληθούν φθορές στο χρώμα του.

Μπορείτε να τις βρείτε στα καταστήματα της Autoplus όπως επίσης και στο eshop και να επιλέξετε την κουκούλα που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Ακόμα στην Autoplus μπορείτε να βρείτε μισές κουκούλες σε διαφορετικές ποιότητες που καλύπτουν τον ουρανό και όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου και επίσης προστατεύουν και τους υαλοκαθαριστήρες. Είναι θερμοκολλημένες και αποτελούν μια εύκολη και γρήγορη λύση.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube