Ποια είναι η πιο κατάλληλη μπαγκαζιέρα;

Ποια είναι η πιο κατάλληλη μπαγκαζιέρα;

Ήρθε η εποχή που θα προσπαθείτε πάλι να στριμώξετε τις αποσκευές στο πορτμπαγκάζ; Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτείτε τη λύση μιας μπαγκαζιέρας οροφής;

Υπάρχουν περιπτώσεις που το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου δεν επαρκεί για τα «οικογενειακά» -και όχι μόνο- βάρη. Και αυτό είναι ένα πρόβλημα που γίνεται εντονότερο τους καλοκαιρινούς μήνες, αλλά και σε κάθε περίοδο διακοπών. Γίνεται όμως να αναβαθμίσεις τη χωρητικότητα του αυτοκινήτου σου χωρίς να τίθεται θέμα ασφάλειας;

Λύση στο πρόβλημα έρχονται να δώσουν οι μπαγκαζιέρες οροφής που εξασφαλίζουν ότι το ταξίδι θα γίνει πιο άνετο και, το κυριότερο, θα μεταφέρουμε τα απαραίτητα με μεγαλύτερη ασφάλεια για εμάς και τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Επιλέγοντας την κατάλληλη μπαγκαζιέρα
Στις μέρες μας, η μπαγκαζιέρα οροφής αποτελεί βασικό κομμάτι εξοπλισμού για το αυτοκίνητο μιας μεγάλης οικογένειας. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να φιλοξενήσει αποσκευές, ρουχισμό, παιδικά καροτσάκια εξοπλισμό κάμπινγκ, κ.ά., προκειμένου να εξοικονομήσεις χώρο στο πορτμπαγκάζ και στην καμπίνα του αυτοκινήτου.

Τα βασικά κριτήρια που θα πρέπει να έχετε κατά νου πριν καταλήξετε στον τύπο και στο μοντέλο που θα αγοράσετε είναι να ξέρετε τις ανάγκες σας. Δηλαδή τι μέγεθος χρειάζεστε και να δώσετε φυσικά προσοχή στα υλικά και στην ποιότητα κατασκευής της και να βεβαιωθείτε ότι παρέχει προστασία από κλοπή.

Autoplus

Μία φθηνή και μη επώνυμη μπαγκαζιέρα όχι μόνο θα σας παιδέψει στην τοποθέτηση, αλλά μπορεί να γίνει και επικίνδυνη για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου. Επίσης, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπερφορτώνετε την οροφή του αυτοκινήτου διότι εκτός από την πιθανή ζημιά που μπορεί να προκληθεί, είναι και πολύ επικίνδυνο για την ασφάλειά σας. Αν οι μεταφορικές ανάγκες σας δεν είναι μεγάλες, δεν υπάρχει λόγος να αγοράσετε μια τεράστια μπαγκαζιέρα.

Όσον αφορά τους τύπους, υπάρχουν μπαγκαζιέρες που ανοίγουν από τη μια πλευρά, άλλες που ανοίγουν και από τις δύο, ενώ υπάρχουν κι αυτές που ανοίγουν προς τα επάνω. Επομένως, πρέπει να λάβετε υπόψη σας το μέρος στο οποίο συνήθως φορτώνετε το αυτοκίνητο (π.χ. μέσα σε γκαράζ) ώστε να μην αντιμετωπίσετε πρόβλημα κατά τη φόρτωση.

Στα καταστήματα της Autoplus θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτες μπαγκαζιέρες οροφής που απευθύνονται σε κάθε προϋπολογισμό. Μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των σουηδικών MontBlanc και των ιταλικών Arrow ή G3, με χωρητικότητα από 240 έως 620 lt. Σε κάθε περίπτωση, το έμπειρο προσωπικό της Autoplus όχι μόνο θα σας καθοδηγήσει σύμφωνα με τις ανάγκες σας, αλλά θα τις εγκαταστήσει δωρεάν και θα σας παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube