Πλούσια γκάμα αυτοκινήτων προς ενοικίαση από τη Citroën Ωμέγα Ελλάς

Πλούσια γκάμα αυτοκινήτων προς ενοικίαση από τη Citroën Ωμέγα Ελλάς

Συμφέρουσες λύσεις ενοικίασης για τον ιδιώτη και τον επαγγελματία από τη Citroën Ωμέγα Ελλάς

 

Η Citroën Ωμέγα Ελλάς, επίσημος διανομέας των αυτοκινήτων της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, εκτός από την πώληση καινούργιων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και τη διάθεση μοντέλων υπό το καθεστώς μακροχρόνιας μίσθωσης, προσφέρει και υπηρεσίες ενοικιάσεων αυτοκινήτων (Rent-a-Car), προτείνοντας τις καλύτερες λύσεις για εταιρείες και ιδιώτες.

Ολόκληρη η γκάμα των νέων μοντέλων της Citroën είναι διαθέσιμη προς ενοικίαση από τη Citroën Ωμέγα Ελλάς, εξυπηρετώντας εκείνους που θα ήθελαν μια πρακτική λύση για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα αλλά και όσους θέλουν ενδιαφέρονται να αγοράσουν ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Είτε λοιπόν σας ενδιαφέρει ένα μικρό και ευέλικτο όχημα πόλης - όπως το C1 - είτε ένα οικονομικό σουπερμίνι - όπως το πετρελαιοκίνητο C3 - είτε ένα μεγαλύτερο και πιο ευρύχωρο SUV για τις διακοπές ολόκληρης της οικογένειας - όπως τα δημοφιλή C3 Aircross και C5 Aircross - μπορείτε να επισκεφθείτε την Citroën Ωμέγα Ελλάς για να δείτε όλες τις διαθέσιμες επιλογές σας από κοντά. 

Η έμπειρη ομάδα των ανθρώπων της Citroën Ωμέγα Ελλάς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο όχημα για τις ανάγκες σας και να βρείτε μια οικονομική και αξιόπιστη λύση που θα σας ικανοποιήσει στο μέγιστο βαθμό.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της Citroën Ωμέγα Ελλάς και στο τηλέφωνο 210 5121505.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube