Πλησιάζει η ώρα για το νέο videogame MXGP3 [video]

Πλησιάζει η ώρα για το νέο videogame MXGP3 [video]

Το επίσημο videogame του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross θα κυκλοφορήσει τις επόμενες μέρες.

H Milestone, ένας από τους μεγαλύτερους δημιουργούς videogame που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έλευση του νέου της videogame MXGP3.

Η νέα γενιά του videogame MXGP βασίζεται στην περσινή σεζόν του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Motocross και προσφέρει στον gamer μια δυναμική και πιο ευχάριστη εμπειρία παιχνιδιού, χάρη στα πρωτοποριακά γραφικά που εξασφαλίζει η νέα μηχανή γραφικών Unreal Engine 4. Έτσι, το νέο videogame της Milestone περνά σε επόμενο επίπεδο την εμπειρία παιχνιδιού.

Το μόνο που πρέπει κάνετε είναι να «χουφτώσετε» το γκάζι και να ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες, σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον που δεν έχετε ξανασυναντήσει στην κατηγορία των racing games. Με ήλιο ή καταρρακτώδη βροχή, οι αλλαγές που θα βιώσετε είναι πρωτόγνωρες, μιας και η ορατότητα και το τερέν αλλάζει δραματικά, φέρνοντας σε δύσκολη θέση και τους πιο έμπειρους gamers. Αυτό όμως που προσφέρει την μεγαλύτερη πρόκληση είναι το είδος του τερέν: η λάσπη, η σκόνη από το χώμα και οι παραμορφώσεις του εδάφους. Σε συνδυασμό μάλιστα και με τον ακριβή ήχο των κινητήρων και των μηχανικών μερών, η εμπειρία που θα αποκομίσει ο gamer δεν έχει προηγούμενο στον χώρο των racing videogames.

Εάν όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που αναδεικνύει η νέα μηχανή γραφικών της Milestone, δεν αρκούν για να πείσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες, τότε θα τους πείσει το mode καριέρας με την εμπλουτισμένη εξατομίκευση, μαζί με όλους τους επίσημους αναβάτες του MXGP και MX2, και τις αυθεντικές πίστες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος συμπεριλαμβανομένου του MXoN, τόσο σε offline gaming όσο και online.

Το επίσημο videogame του Πρωταθλήματος Motocross MXGP3 θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Μαίου 2017 σε καταστήματα και eshops για PS4, Windows, Χbox One και PC/Steam.

Τέλος, για να κρατηθείτε ενήμεροι σχετικά με το νέο MXGP3 μπορείτε να ακολουθήσετε και την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook.

[Πηγή: Milestone/MXGP Videogame]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube