Πέντε SUV για να μισθώσεις από την FlexCar

Πέντε SUV για να μισθώσεις από την FlexCar

Με τις πρωτοποριακές παροχές χρονομίσθωσης της FlexCar, ο καθένας μπορεί να χρησιμοποιεί το SUV της αρεσκείας του πληρώνοντας μόνο μια σταθερή μηνιαία συνδρομή. Εμείς διαλέξαμε για εσάς πέντε από τα πιο ενδιαφέροντα.

Βρίσκεστε σε αναζήτηση καινούργιου αυτοκινήτου; Σταματήστε ό,τι κάνετε και αφιερώστε λίγο χρόνο στην ιστοσελίδα της FlexCar. Εκεί θα βρείτε το ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο που επιθυμείτε, εύκολα και χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισυνάψετε στη φόρμα ενδιαφέροντος ένα αντίγραφο ή φωτογραφία της αστυνομικής σας ταυτότητας, του διπλώματος οδήγησης, καθώς κι ένα εκκαθαριστικό.

Η FlexCar θα προχωρήσει σε έλεγχο και πιστοποίηση των στοιχείων σας και εφόσον εγκριθεί το αίτημα, μέσα σε 24 ώρες θα σας ζητηθεί να καταβάλλετε ηλεκτρονικά το πρώτο μίσθωμα. Κατόπιν, σε λιγότερο από δέκα ημέρες θα παραλάβετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο.

Το οποίο αυτοκίνητο μπορείτε οποτεδήποτε είτε να το επιστρέψετε χωρίς κανένα επιπλέον κόστος είτε να το αγοράσετε. Όλα αυτά, χωρίς καμία επιβάρυνση και με όλα τα έξοδα καλυμμένα, συμπεριλαμβανομένης της μικτής ασφάλειας και των τελών κυκλοφορίας.

Πρακτικά δηλαδή, η μόνη υποχρέωσή σας είναι η καταβολή του σταθερού μηνιαίου μισθώματος, χωρίς ρήτρες, χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κρυφές χρεώσεις, για όσο καιρό εσείς θέλετε να χρησιμοποιήσετε το FlexCar αυτοκίνητό σας. 

Το μόνο που υπάρχει είναι το FlexDeposit, μια μορφή προκαταβολής που ισούται με δύο μηνιαία μισθώματα (+ ΦΠΑ) και μετατρέπεται σε έκπτωση εάν τελικά αγοράσετε το αυτοκίνητο που χρησιμοποιείτε. Το FlexDeposit μπορεί επίσης να σας επιστραφεί ύστερα από το τέλος της μίσθωσης εάν έχετε χρησιμοποιήσει το αυτοκίνητό σας παραπάνω από 36 μήνες, ενώ πάντα έχετε το δικαίωμα να αλλάζετε αυτοκίνητο κάθε 24 μήνες, χωρίς να πληρώσετε ποτέ ξανά FlexDeposit.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορείτε να απολαμβάνετε όποιο αυτοκίνητο σας αρέσει χωρίς κανέναν πονοκέφαλο. Εάν μάλιστα προτιμάτε τα SUV η επόμενη λίστα είναι για εσάς, αφού περιλαμβάνει πέντε από τα πιο ενδιαφέροντα SUV που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην γκάμα της FlexCar.

Ford Puma: Το «fun to drive»Ford Puma 

Ένα από τα δημοφιλέστερα B-SUV της αγοράς και αναμφίβολα το πιο ευχάριστο οδηγικά, γίνεται δικό σας με €460 το μήνα, πλέον ΦΠΑ. Πέραν όμως του οδηγοκεντρικού DNA, το Ford Puma διακρίνεται επίσης τόσο για την ποιότητα κατασκευής όσο και για τον προηγμένο ήπια υβριδικό κινητήρα του.


Hyundai Tucson: To οικογενειακόHyundai Tucson

Από τα πλέον περιζήτητα C-SUV τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην ελληνική αγορά. Είναι εντυπωσιακό σε εμφάνιση, έχει κορυφαία ποιότητα κατασκευής και πρωτοποριακό εσωτερικό, ενώ σε επίπεδο χώρων καλύπτει με το παραπάνω τις ανάγκες μιας οικογένειας. Στα υπέρ και η πλούσια γκάμα συστημάτων κίνησης, οπότε το Hyundai Tucson δε θα μπορούσε να λείπει από τις επιλογές που δίνει στους πελάτες της η FlexCar. Γίνεται δικό σας στην έκδοση με τον κινητήρα πετρελαίου και αυτόματο κιβώτιο, με μίσθωμα €840 το μήνα.


Mercedes-Benz ΕQB: Το ηλεκτρικόMercedes-Benz EQB 

H EQB συνδυάζει τα χαρακτηριστικά των μοντέλων με σήμα το αστέρι, όπως η κορυφαία ποιότητα και η τεχνολογία αιχμής. Αποτελεί ένα πακέτο με κόμπακτ εξωτερικές διαστάσεις αλλά εξαιρετικά ευρύχωρη καμπίνα που εν δυνάμει είναι 7θέσια. Η μπαταρία των 66,5 kWh προσφέρει μεγάλη αυτονομία, ενώ η φόρτιση σε ταχυφορτιστή DC 100 kW απαιτεί μόλις 32’ ώστε η ενέργεια να φτάσει από το 10% στο 80%. Ασφαλώς και η νέα Mercedes-Benz EQB υπάρχει διαθέσιμη στη FlexCar.


Peugeot 3008: To στιλάτοPeugeot 3008

Ακόμη ένα best seller που υπάρχει στην λίστα της FlexCar. Το Peugeot 3008 δεν χρειάζεται συστάσεις καθώς έχει αποδείξει την αξία του στην premium μικρομεσαία κατηγορία των SUV. Διαθέτει γκάμα με εκδόσεις βενζίνης, πετρελαίου και plug-in hybrid, ενώ ξεχωρίζει για τη στιλάτη αισθητική, τόσο στο αμάξωμα όσο και στην καμπίνα. Η έκδοση με τον 1.200άρη PureTech κινητήρα των 130 PS και αυτόματο κιβώτιο, γίνεται δική σας με μηνιαίο μίσθωμα €555, πλέον ΦΠΑ.


Toyota C-HR: Η χαμηλότερη κατανάλωσηToyota CH-R

Το Toyota C-HR έχει σπάσει τα ταμεία στη χώρα μας,. Πρόκειται για ένα εντυπωσιακό κουπέ SUV με δυναμική αισθητική και ξεχωριστό στιλ, το οποίο υιοθετεί ταυτόχρονα ένα πολύ εξελιγμένο υβριδικό σύστημα που εξασφαλίζει ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση βενζίνης. Εξυπακούεται πως και το Toyota C-HR μπορεί να γίνει δικό σας με το leasing του μέλλοντος από τη FlexCar, με σταθερό μηνιαίο μίσθωμα €530. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube