Πέντε λόγοι για να αποκτήσεις τα νέα Citroën C4 και Citroën C4 X

Πέντε λόγοι για να αποκτήσεις τα νέα Citroën C4 και Citroën C4 X

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να κάνεις δικό σου ένα Citroën C4 ή C4 X, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τους πέντε πιο ισχυρούς.

Citroën C4

Στη γεμάτη με βέλη φαρέτρα της Citroën, τα νέα C4 και C4 X διαδραματίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο όπως άλλωστε και συνολικά στην κόμπακτ κατηγορία της αγοράς.

Κι επειδή υπάρχουν πολλοί λόγοι που συμβαίνει αυτό, συγκεντρώσαμε για εσάς τους πέντε βασικότερους.

  •  Έχουν τεράστια γκάμα κινητήρων

Με επιλογές σε βενζίνη, πετρέλαιο και ρεύμα, τα νέα C4 και C4 X καλύπτουν κάθε ανάγκη. Είναι διαθέσιμα με τον 1.2 PureTech βενζίνης ισχύος 100 ή 130 PS, τον ντίζελ 1.5 BlueHDi με 130 PS και 300 Νm που συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων, ενώ το highlight είναι ο οι ηλεκτρικές εκδόσεις E-C4 X και E-C4, με ηλεκτροκινητήρα που αποδίδει 136 PS και έχουν αυτονομία 360 km χάρη στην μπαταρία των 50 kWh.

Citroen C4, Citroen C4 X

  • Η μοναδική σχεδίασή τους δε μοιάζει με τίποτα

Τα νέα C4 και C4 Χ μαγνητίζουν τα βλέμματα χάρη στην σχεδίαση που δε συγκρίνεται με τίποτε άλλο στην κατηγορία. Η απόσταση από το έδαφος παραπέμπει σε crossover, αλλά η δυναμική σιλουέτα και η καμπύλη της οροφής έχουν ξεκάθαρες κουπέ επιρροές. Ειδικά το C4 X συνταιριάζει στοιχεία από SUV και fastback, αποτελώντας τον ορισμό του διαφορετικού.

  •  Με άφθονο χώρο και κορυφαία άνεση καλύπτουν ιδανικά την οικογένεια

Η ευρύχωρη καμπίνα, οι άφθονες πρακτικές θήκες και ο μεγάλος χώρος αποσκευών που χωράει 380 lt στο C4 και 510 lt στο C4 X εξασφαλίζουν ότι αμφότερα τα μοντέλα καλύπτουν με άνεση τις μεταφορικές ανάγκες της οικογένειας. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν η άριστη ηχομόνωση, η κορυφαία κύλιση και η απαράμιλλη άνεση που προσφέρουν τα καθίσματα Advanced Comfort και η ανάρτηση, συνθέτοντας τον ιδανικό συνταξιδιώτη για κάθε μικρή ή μεγάλη διαδρομή.

​​​​Citroen C4, Citroen C4 X

  • Υιοθετούν υψηλή ψηφιακή τεχνολογία

Τα νέα C4 και C4 X ενσωματώνουν όλα τεχνολογικά καλούδια που και σύγχρονες μεθόδους συνδεσιμότητας όπως ο ψηφιακός πίνακας οργάνων με διαγώνιο 5,5” αλλά και την οθόνη αφής 10” του infotainment που υποστηρίζει Android Auto και Apple CarPlay. Απώτερος σκοπός δεν είναι άλλος από το να γίνει η διάδραση με το αυτοκίνητο εύκολη όσο και ασφαλής.

  • Φροντίζουν για την ασφάλεια όλων

Για τη θωράκιση της ασφάλειας η Citroën έχει επιστρατεύσει όχι μόνο στιβαρή δομή αμαξώματος και αερόσακους, μα και μια πλήρη σουίτα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού. Με αυτό τον τρόπο προάγεται η ασφάλεια όχι μόνο των επιβατών των νέων C4 και C4 X αλλά και όλων των υπόλοιπων χρηστών του δρόμου.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube