Opel In Motion: Το μέλλον ανήκει σε όλους

Opel In Motion: Το μέλλον ανήκει σε όλους

Η Opel In Motion έχει ξεχωριστή θέση μέσα στο επίσημο δίκτυο της Opel Hellas αποτελώντας σημείο αναφοράς για τις υπηρεσίες της, τις υποδομές της και την τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της, στοιχεία που της επιτρέπουν να σας οδηγήσει στο μέλλον με ασφάλε

Opel In Motion

Από το 2011 που ιδρύθηκε η Opel In Motion, στήριξε την ανάπτυξή της στην άρρηκτη σχέση με τον πελάτη. Γι’ αυτό άλλωστε και κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να εδραιωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων επισκευαστών της φίρμας στην Ελλάδα. Είναι μια σημαντική διάκριση για την οποία έχει βραβευτεί, πίσω από την οποία βρίσκεται το μεράκι για το αυτοκίνητο, το πάθος την Opel και πάνω από όλα οι άνθρωποι της In Motion.

Επίσης η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί για τις διαδικασίες λειτουργίας της σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα του Γερμανού κατασκευαστή, αποτελώντας σημείο αναφοράς ανάμεσα στους εξουσιοδοτημένους επισκευαστές των μοντέλων της Opel και τα μέλη του επίσημου δικτύου της Opel Hellas SA.

Opel In Motion

Όπως κάθε επιχείρηση που σέβεται τον εαυτό της και κοιτάζει υπεύθυνα στο μέλλον, η Opel In Motion επιδεικνύει την απαιτούμενη προσαρμοστικότητα στις εξελίξεις και τις νέες τεχνολογίες. Γι’ αυτό και επενδύει συνεχώς προκειμένου να αναβαθμίζει τον εξοπλισμό και τις υπηρεσίες της, με στόχο να ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες των πελατών της και των αυτοκινήτων τους.

Ενδεικτική αυτής της φιλοσοφίας είναι η πληροφορία πως η Opel In Motion υπήρξε από τις πρώτες εταιρείες του δικτύου που επένδυσαν στην ηλεκτροκίνηση, παρέχοντας πιστοποιημένες υπηρεσίες υποστήριξης των ηλεκτρικών και plug-in hybrid μοντέλων της Opel. Επιπρόσθετα, είναι από τις πρώτες εταιρείες που εγκατέστησαν σημεία φόρτισης στο χώρο του συνεργείου, αποδεικνύοντας έμπρακτα την προσαρμογή στα νέα δεδομένα.

Η διαρκής αναβάθμιση στις υποδομές και στις υπηρεσίες, η συνεχής εκπαίδευση του προσωπικού με εστίαση στις νέες τεχνολογίες, αλλά και οι εργοστασιακές πιστοποιήσεις, είναι τα ιδανικά με τα οποία πορεύεται η Opel In Motion, υπογραμμίζοντας παράλληλα την υπευθυνότητα της εταιρείας προς τον πελάτη και τη δέσμευσή της απέναντι στην κορυφαία ποιότητα.

Opel In Motion

Όλα αυτά γίνονται αντιληπτά από την πρώτη στιγμή που θα βρεθείς στις εγκαταστάσεις της Opel In Motion και αποτελούν την ακλόνητη βάση επάνω στην οποία το οικοδόμημα χτίστηκε, προχωρά και εξελίσσεται, έχοντας κατακτήσει τη σφραγίδα του σημείου αναφοράς στο χώρο των after sales υπηρεσιών.

Είναι βέβαιο ότι στην In Motion το Opel σας θα δεχτεί τη φροντίδα που χρειάζεται προκειμένου να διατηρείται πάντα σε τέλεια κατάσταση.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube