Οδηγός αγοράς: Επιλέξτε σωστά σχάρες-μπάρες και μπαγκαζιέρες για το αυτοκίνητό σας

Οδηγός αγοράς: Επιλέξτε σωστά σχάρες-μπάρες και μπαγκαζιέρες για το αυτοκίνητό σας

Ένας μίνι-οδηγός για τα αξεσουάρ και τα συστήματα μεταφοράς αποσκευών, όπως είναι οι μπάρες οροφής ή οι μπαγκαζιέρες αυτοκινήτου, τώρα που τέτοιες ανάγκες εν μέσω θέρους οξύνονται.

Πολλές φορές το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μας δεν είναι αρκετό ώστε να χωρέσει τα πράγματά μας. Εξάλλου οι ανάγκες μας αλλάζουν διαρκώς είτε λόγω νέων μελών στην οικογένεια, είτε λόγω νέων χόμπι, είτε απλώς γιατί η παρέα μεγάλωσε. 

Δεν είναι όμως ανάγκη να αλλάξουμε αυτοκίνητο για να μεταφέρουμε τα απαραίτητα και μάλιστα με ασφάλεια. Στην αγορά των αξεσουάρ θα βρείτε πληθώρα συστημάτων και αξεσουάρ που έχουν για αποστολή τους τη μεταφορά αποσκευών, εξοπλισμού κάμπινγκ, βαλιτσών… Μεγάλου ή μικρού βάρους… Ογκώδη ή μικρότερου μεγέθους… Για μεγάλες ή μικρές αποστάσεις… Ποια είναι τα κριτήρια που ο καθένας από εμάς θα κάνει την επιλογή του;

Μπάρες οροφής: Πώς να τις διαλέξετε
Οι μπάρες οροφής αποτελούν ένα πολύ πρακτικό κομμάτι εξοπλισμού για το αυτοκίνητο: Ιδανικές για μεταφορά ποδηλάτων ή σκι είτε ως βάση για μπαγκαζιέρα οροφής, η χρησιμότητά τους ποικίλλει. Ανάλογα λοιπόν ποικίλλουν σε αριθμό και τα κριτήρια επιλογής. 

Αυτές είναι οι συμβουλές του DRIVE και της Autoplus για το πώς να επιλέξετε τις μπάρες οροφής:
α. Μεταφορική ικανότητα.
β. Τα υλικά κατασκευής.
γ. Προστασία από κλοπή.

Μεγάλη ποικιλία σε μπάρες οροφής και συμβατές σχάρες μεταφοράς για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων μπορείτε να βρείτε στα καταστήματα της Autoplus. Επιπλέον, το εξειδικευμένο προσωπικό της Autoplus θα σας καθοδηγήσει όχι μόνο να διαλέξετε ράγες οροφής που ικανοποιούν τα κριτήριά σας, αλλά θα σας επιδείξει τη σωστή τοποθέτηση, τη διασύνδεσή τους με άλλες συσκευές και την ασφαλή φόρτωση.

​​MontBlanc

Μπαγκαζιέρες οροφής
Συνοδοιπόρος σε όλες τις διακοπές, η μπαγκαζιέρα οροφής αποτελεί βασικό κομμάτι εξοπλισμού για το αυτοκίνητο μιας μεγάλης οικογένειας. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που μπορεί να φιλοξενήσει αποσκευές, ρουχισμό, παιδικά καροτσάκια εξοπλισμό κάμπινγκ ή σκι, προκειμένου να εξοικονομήσεις χώρο στο πορτμπαγκάζ και στο σαλόνι του αυτοκινήτου.

Στερέωση, ωφέλιμος όγκος, υλικό, διαστάσεις: Αυτές είναι οι τέσσερις λέξεις που καθορίζουν τα κριτήρια για την επιλογή μιας μπαγκαζιέρας οροφής. Με λίγα λόγια η αγορά της πρέπει να γίνει προσέχοντας και γνωρίζοντας από πριν:
α. Τι θα φορτώσετε μέσα στη μπαγκαζιέρα.
β. Ποιο είναι το υλικό κατασκευής της μπαγκαζιερας.
γ. Τι μέγεθος μπαγκαζιέρας χρειάζεστε.

momo

Στα καταστήματα της Autoplus μπορείτε μια διαλέξετε ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από ετοιμοπαράδοτες μπαγκαζιέρες οροφής που καλύπτουν κορυφαίες απαιτήσεις και απευθύνονται με την γκάμα τους σε κάθε προϋπολογισμό. 
g3

Έτσι μπορείτε να διαλέξετε μεταξύ των σουηδικών MontBlanc και των ιταλικών Arrow ή G3, με χωρητικότητα από 240 έως 620 lt. Το έμπειρο προσωπικό της Autoplus θα τις εγκαταστήσει δωρεάν και θα σας παρέχει διαρκή τεχνική υποστήριξη και ανταλλακτικά. 

Για να δείτε όλη την γκάμα της Autoplus σε μπαγκαζιέρες οροφής, πατήστε εδώ…

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube