Οδηγήστε με ασφάλεια και κερδίστε: πώς η τηλεματική μπορεί να σας επιβραβεύσει

Οδηγήστε με ασφάλεια και κερδίστε: πώς η τηλεματική μπορεί να σας επιβραβεύσει

Με τη βοήθεια καινοτόμων εργαλείων η ERGO Ασφαλιστική συμβάλλει στο να γίνουμε καλύτεροι οδηγοί, επιβραβεύοντάς μας με χαμηλότερα ασφάλιστρα.

Ergo

Η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας στα οχήματα έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την ασφάλειά μας και έχει συμβάλει στο να γίνουμε όλοι μας πιο αποτελεσματικοί «πίσω» από το τιμόνι, μειώνοντας τα τροχαία ατυχήματα.

Σε αυτό έχει βοηθήσει σε μεγάλο βαθμό η τεχνολογία της τηλεματικής που επιτρέπει στα αυτοκίνητα να επικοινωνούν σε ταχύτητες νανοσεκόντ με το περιβάλλον στο οποίο κινούνται, αναγνωρίζοντας από τα υπόλοιπα οχήματα, μέχρι τους σηματοδότες και τα σήματα οδικής κυκλοφορίας, υποβοηθώντας τον οδηγό να ξεπεράσει μια στιγμή απροσεξίας.

Η ασφαλιστική αγορά δεν θα μπορούσε παρά να αγκαλιάσει και αυτή με τη σειρά της τις τεχνολογίες που βασίζονται στην τηλεματική και εκμεταλλευόμενη τα νέα δεδομένα, αλλά και το γεγονός ότι πλέον όλοι μας κυκλοφορούμε με ένα smartphone, και να δημιουργήσει νέα και εξειδικευμένα ασφαλιστικά προγράμματα, προσαρμοσμένα στις ανάγκες και το προφίλ κάθε οδηγού.

ERGO

Έτσι δημιουργήθηκαν τα προγράμματα τύπου PHYD (Pay How You Drive) που δίνουν έμφαση στην κατανόηση των χαρακτηριστικών οδηγικής συμπεριφοράς κάθε οδηγού, συλλέγοντας με τη βοήθεια των smartphones δεδομένα όπως η ημερομηνία, η ώρα, η τοποθεσία του οχήματος αλλά και δεδομένα κίνησης, όπως η ταχύτητα, η αλλαγή λωρίδας, οι στροφές, η επιτάχυνση και τα απότομα φρεναρίσματα.

Πρόκειται στην ουσία για ένα μοντέλο ασφάλισης που και μας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξουμε τις καλύψεις που ταιριάζουν στις ανάγκες μας, αλλά και μέσω της τηλεματικής, μας παρέχει πρόσβαση σε έξυπνες εφαρμογές που μπορούν να επιβραβεύσουν την καλή οδική συμπεριφορά μας και να μας ωθήσουν να γίνουμε ακόμα καλύτεροι οδηγοί.

Σε αυτό το πλαίσιο, η ERGO Ασφαλιστική δημιούργησε τα προγράμματα ασφάλισης ERGO My Auto powered by Drive&Win, που μας βοηθούν να οδηγούμε με μεγαλύτερη ασφάλεια και μας επιβραβεύουν για αυτό. Τα προγράμματα παρέχονται με αρχική έκπτωση 15%, ενώ οι οδηγοί μπορούν να κερδίσουν ακόμα μεγαλύτερες εκπτώσεις στην ανανέωση με βάση το οδηγικό τους προφίλ. Με το σκεπτικό ότι ένας καλός οδηγός που είναι προσεκτικός, φρενάρει προοδευτικά, στρίβει ομαλά, δεν αναπτύσσει υψηλές ταχύτητες και σέβεται το περιβάλλον μειώνοντας την κατανάλωση του οχήματός του, είναι λογικό να κερδίζει ακόμα χαμηλότερα ασφάλιστρα για το όχημά του.

ERGO

Πώς εξασφαλίζεται αυτό; Μέσω της εφαρμογής ERGO Drive&Win, στην οποία εγγράφεται κάθε νέος πελάτης αυτών των προγραμμάτων της ERGO. Στη συνέχεια, αφού κατεβάσει το app στο smartphone και συνδεθεί στην εφαρμογή μπορεί να παρακολουθεί αναλυτικά τη βαθμολογία του τόσο συνολικά όσο και ανά διαδρομή, με στόχο να βελτιώνει και να διατηρεί τις καλές οδηγικές του επιδόσεις, κερδίζοντας ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου του.

Παράλληλα, μέσω της εφαρμογής, ο ασφαλισμένος μπορεί να συμμετέχει σε διαγωνισμούς και άλλες ενέργειες που διοργανώνονται από την ERGO Ασφαλιστική και να κερδίζει ακόμα περισσότερα.

Ειδικά για αυτή την περίοδο, με κάθε νέο ασφαλιστήριο ετήσιας διάρκειας στα προγράμματα αυτά προσφέρεται έκπτωση 15%. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της ERGO ή να λάβετε απευθείας προσφορά εδώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube