Οδήγησε το μέλλον με συνοδηγό την Avis!

Οδήγησε το μέλλον με συνοδηγό την Avis!

Δες πως μπορείς να κάνεις εύκολα και απλά την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση.

Μπορεί να μας φαίνεται δύσκολο να αποχωριστούμε τα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα τα οποία έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας, όμως η αντικατάστασή τους με εναλλακτικές λύσεις είναι κάτι που έχει αρχίσει να μας προβληματίζει. Οι αυξανόμενες τιμές των καυσίμων, οι ρύποι και τα κοστοβόρα service είναι μόνο μερικοί από τους λόγους που μπορεί να μας κάνουν να στραφούμε στην ηλεκτροκίνηση, καθώς οι προτάσεις των κατασκευαστών έχουν γίνει πλέον πιο προσιτές με μεγαλύτερη αυτονομία και βελτιωμένη χρηστικότητα.

Η Avis, ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου και στην ικανοποίηση των οδηγών υποστηρίζει τη μετάβαση στην εποχή της ηλεκτροκίνησης προσφέροντας αρκετές επιλογές ηλεκτρικών αυτοκινήτων για leasing. Έτσι, σήμερα που οι ανάγκες εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά και η συνολική μείωση των ρύπων στο περιβάλλον είναι επιβεβλημένη, ο ενδιαφερόμενος έχει πρόσβαση σε μια ενδιαφέρουσα γκάμα από μοντέλα μηδενικών ρύπων.

Οι πέντε σημαντικότεροι λόγοι που θα σε οδηγήσουν στο να επιλέξεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο είναι οι εξής:

1. Απαιτούν λιγότερη ενέργεια και έχουν μηδενικούς ρύπους:
Σε σχέση με την ενέργεια που καταναλώνουν αποδίδουν έργο σε ποσοστό έως 90%, όταν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αποδίδουν περίπου 30%, γεγονός που καθιστά τους ηλεκτροκινητήρες τους φιλικότερους προς το περιβάλλον. Η παραγωγή της ηλεκτρική ενέργεια μπορεί να γίνει και από ανανεώσιμες πηγές, κάτι που σημαίνει μηδέν ρύπους στην παραγωγή της, μηδέν και κατά την κατανάλωσή της.

2. Είναι ευχάριστα στην οδήγηση με τεράστια ροπή άμεσα διαθέσιμη:
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι αυτόματα. Επίσης, λόγω της λειτουργίας του κινητήρα τους και της μετατροπής του κινητήρα σε γεννήτριες, όταν αφήνουμε το πεντάλ του γκαζιού φρενάρουν. Μπορούν λοιπόν να οδηγηθούν ως επί το πλείστον μόνο με το γκάζι, και το πεντάλ του φρένου απλώς να βοηθά σε καταστάσεις άμεσης ανάγκης. Επιπλέον, οι ηλεκτροκινητήρες προσφέρουν ακαριαία επιτάχυνση καθώς η ροπή είναι διαθέσιμη σε όλο το φάσμα των στροφών.

3. Χωράνε περισσότερα:
Μπορεί σήμερα οι μπαταρίες να απαιτούν μεγάλο χώρο για την τοποθέτησή τους, ταυτόχρονα όμως αποτελούν και δομικό μέρος του πλαισίου. Έτσι, μένει μεγάλος χώρος ελεύθερος για επιβάτες και αποσκευές, σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα.

4.  Συμβάλλουν στη μείωση της ηχορύπανση με τη σχεδόν αθόρυβη λειτουργία τους:
Οι ηλεκτρικοί κινητήρες αφήνουν να ακουστεί μόνο ένα ελαφρύ σφύριγμα. Μόνο αν οδηγήσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα αντιληφθείτε το ανώτερο επίπεδο ηρεμίας στο εσωτερικό του, έτσι ώστε να απολαύσετε καλύτερα την μουσική σας αλλά και τη διαδρομή.

5. Συντηρούνται εύκολα και φτηνά:
Ξεχάστε αλλαγές λαδιών και βαλβολινών, φίλτρων, ρύθμιση βαλβίδων, διαρροές και περίπου το 80% των μηχανικών βλαβών. Σε αντίθεση με τους ηλεκτροκινητήρες που αποτελούνται από 6 έως 16 μηχανικά μέρη, οι συμβατικοί ξεπερνάνε τα 100 με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης αυτών να είναι πολύ μεγαλύτερο. Στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η συντήρηση θα είναι υπόθεση λεπτών.

Με τη βοήθεια της Avis μπορείς να απολαύσεις όλα αυτά τα οφέλη στην καθημερινότητα σου, επιλέγοντας μια από τις πολλές προτάσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων που προσφέρει για μακροχρόνια μίσθωση:

BMW i3

BMW i3

Το i3 της BMW είναι ένα από τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά μοντέλα της εποχής. Διαθέτει ένα πολύ μοντέρνο αμάξωμα με αντικριστά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες, το εσωτερικό του είναι άκρως ποιοτικό.
 

Jaguar I-Pace

JAGUAR I-PACE

Κάθε Jaguar έχει μια μοναδική αίσθηση στο δρόμο. Η μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια δεν το αλλάζει αυτό. H νέα Jaguar I-PACE από την αρχή έως το τέλος είναι ένα αυθεντικό ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας (BEV). Προσφέρει αυτονομία 470 km με πλήρη φόρτιση ενώ με φόρτιση μίας ώρας μπορεί να επιτύχει έως 270 km αυτονομίας.
 

Volkswagen

VOLKSWAGEN e-GOLF

Στην ηλεκτρική του έκδοση, το Golf διατηρεί το συνδυασμό πρακτικότητας, τεχνολογίας και ποιότητας που χαρακτηρίζει κάθε γενιά του, προσφέροντας παράλληλα μηδενικές εκπομπές ρύπων και ηλεκτρική αυτονομία του φτάνει έως τα 300 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση.

Βάλτο στην πρίζα με την Avis και οδήγησε το μέλλον!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube