Οδήγησε με την ασφάλεια της ERGO και βγες κερδισμένος

Οδήγησε με την ασφάλεια της ERGO και βγες κερδισμένος

Οδηγήστε με ασφάλεια και εξασφαλίστε προνομιακές τιμές σε επιλεγμένα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου από την ERGO Ασφαλιστική.

ergo

Αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και πιο συγκεκριμένα την τηλεματική, οι ασφαλιστικές εταιρείες πλέον είναι σε θέση να λαμβάνουν μια πιο σαφή εικόνα για τον τρόπο που συμπεριφερόμαστε ως οδηγοί στο δρόμο και να μας προσφέρουν ευέλικτα ασφάλιστρα επιβραβεύοντας τις καλές οδηγικές επιδόσεις.

Σε αυτή τη λογική βασίζονται τα προγράμματα ασφάλισης οχημάτων ERGO My Auto powered by Drive&Win, όπου με κάθε νέο ασφαλιστήριο ο πελάτης αποκτάει πρόσβαση στην εφαρμογή ERGO Drive&Win και ανάλογα με την οδηγική του συμπεριφορά μπορεί να κερδίσει έκπτωση έως και 15% στην ανανέωση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του.

Το ERGO Drive&Win είναι μια σύγχρονη εφαρμογή που μέσω ενός smartphone μπορεί να μετατραπεί στον προσωπικό μας σύμβουλο οδήγησης και να διαμορφώσει ένα σκορ για τις οδηγικές μας συνήθειες σε κάθε διαδρομή.

ERGO

Η λειτουργία της βασίζεται στην τεχνολογία της τηλεματικής και μπορεί να λαμβάνει δεδομένα για τις διαδρομές μας αλλά και να καταγράφει παραμέτρους από τις οποίες εξαρτάται η οδηγική μας συμπεριφορά, όπως οι απότομες εναλλαγές ταχύτητας, η επιτάχυνση, το φρενάρισμα κ.ο.κ.  

Βέβαια, πέρα από το όποιο οικονομικό όφελος μπορεί να προκύψει από την αλλαγή συμπεριφοράς μας στο δρόμο, για την ασφάλεια όλων μας θα πρέπει να εφαρμόζουμε τους κανόνες του κώδικα οδικής κυκλοφορίας αλλά να έχουμε και τη σωστή προστασία τόσο για εμάς όσο και για το αυτοκίνητό μας.

Για να έχουμε την ασφάλεια που χρειάζεται κατά τη διάρκεια των διαδρομών μας, είναι σημαντικό να επιλέξουμε ένα πρόγραμμα ασφάλισης που να ταιριάζει στις ανάγκες μας ώστε να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο όσο είμαστε στο δρόμο.

ERGO

Για ολοκληρωμένη κάλυψη σε κάθε μας διαδρομή, η ERGO Ασφαλιστική προσφέρει τα προγράμματα ERGO My Auto Total Plus και Superior Plus, τα οποία μας παρέχουν πλήρη κάλυψη για κάθε πιθανό συμβάν ώστε να απολαμβάνουμε ξέγνοιαστα την οδήγηση.

Με το πρόγραμμα ERGO My Auto Total Plus μπορούμε να έχουμε ένα μεγάλο εύρος καλύψεων για πιθανά συμβάντα της καθημερινότητάς μας, ενώ με το πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα, Superior Plus, μπορούμε να έχουμε πλήρη κάλυψη.

Ειδικά για αυτή την περίοδο και μέχρι τις 31 Ιουλίου, με κάθε νέο ασφαλιστήριο επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης με ετήσια διάρκεια στα προγράμματα ERGO My Auto Total Plus και Superior Plus προσφέρεται έκπτωση 15%.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube