Ο υβριδικός SUV κόσμος του SUZUKI S-CROSS

Ο υβριδικός SUV κόσμος του SUZUKI S-CROSS

Το νέο Suzuki S-CROSS ανυψώνει σε νέο επίπεδο την κατηγορία των οικογενειακών υβριδικών SUV. Με την ικανότητά του να κινείται σε όλα τα τερέν με σύγχρονη, υβριδική τεχνολογία που εγγυάται οικονομία στη χρήση.

Suzuki S-CROSS

Η πολύχρονη εμπειρία της SUZUKI σε μοντέλα που μπορούν να κινηθούν και πέρα από την άσφαλτο, σε συνδυασμό με τη σύγχρονη τεχνολογία προσφέρουν ένα κορυφαίο αποτέλεσμα. Και σηματοδοτούν την ολική επαναφορά του νέου SUZUKI S-CROSS που έρχεται να επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των οικογενειακών υβριδικών SUV.

Κορωνίδα του συνδυασμού επιδόσεων/οικονομίας/ασφάλειας/τεχνολογίας αποτελεί το νέο Suzuki S-CROSS Strong Hybrid. Με επίκεντρο τον κινητήρα 1.5 Dualjet Hybrid με 102 άλογα και αρωγό ένα ηλεκτρομοτέρ 33 ίππων, το S-CROSS μπορεί να κινείται είτε σε υβριδική είτε σε 100% ηλεκτρική λειτουργία.

SUZUKI S-CROSS

Ο ηλεκτροκινητήρας λειτουργεί μόνος του στη φάση εκκίνησης με χαμηλή ταχύτητα. Ανάλογα με τις συνθήκες, μπορεί να συνεχίσει χωρίς τη βοήθεια του κινητήρα εσωτερικής καύσης με χαμηλή ταχύτητα, κάνοντας όπισθεν ή με σταθερή ταχύτητα. Εφόσον η ζήτηση σε φορτίο ανέβει, τότε εμπλέκεται ο κινητήρας εσωτερικής καύσης, με το ηλεκτρικό μοτέρ να υποβοηθά την κίνηση για οικονομία.

Ο συνδυασμός υβριδικής και 100% ηλεκτρικής λειτουργίας πετυχαίνει τη βέλτιστη αποδοτικότητα, με την εξαιρετική τιμή κατανάλωσης των 5,2 lt/100 km. Στην πόλη δε, η κατανάλωση πέφτει ακόμη περισσότερο, στα 4,7 lt/100 km, βελτίωση κατά 33%!

Η SUZUKI όμως εξασφάλισε τον πλήρη εξηλεκτρισμό της γκάμας του S-CROSS, όπως και ολόκληρης της γκάμας της. Έτσι, ο μικρότερος κινητήρας BoosterJet των 1,4 lt των ενσωματώνει ήπια υβριδικό σύστημα 48V και βοηθητικό ηλεκτροκινητήρα που ενισχύει τη διαδικασία της εκκίνησης και της επιτάχυνσης. Αναβαθμίζοντας έτσι τη ζωντάνια του S-CROSS και περιορίζοντας την κατανάλωση που δεν ξεπερνά τα 5,9 lt/100 km.

SUZUKI S-CROSS

Το νέο υβριδικό SUV S-CROSS αποτελεί παράλληλα το μοναδικό μοντέλο στην κατηγορία με τέσσερις επιλογές τετρακίνησης ALLGRIP SELECT. Δυνατότητα που το καθιστά ακόμη πιο πρωτοποριακό, ανεβάζοντας ταυτόχρονα το S-CROSS σε κορυφαίο επίπεδο ενεργητικής ασφάλειας, καθώς συνδυάζει άψογα τρία χαρακτηριστικά, περιζήτητα σήμερα: Οδηγική απόλαυση, ηρεμία και οικονομία καυσίμου, που εξασφαλίζουν τα υβριδικά αυτοκίνητα.

Με το σύστημα ALLGRIP SELECT, το SUZUKI S-CROSS μπορεί να κινηθεί σε όλα τα εδάφη και να εγγυηθεί την ασφάλειά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σε συνδυασμό δε με το πλήρη σουίτα ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας, Suzuki Safety Support, εγγυάται πως το S-CROSS μπορεί να πάει παντού, απροβλημάτιστα και με τη μέγιστη δυνατή προστασία για τον οδηγό και τους επιβάτες.

SUZUKI S-CROSS

Strong και Mild Hybrid, κίνηση στους εμπρός τροχούς ή τετρακίνηση ALLGRIP SELECT, Suzuki Safety Support, χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν... Η γκάμα του νέου υβριδικού SUV S-CROSS ουσιαστικά εξατομικεύει τον τρόπο του δυναμικού, του μοντέρνου, του οικογενειακού, αλλά και του βιώσιμου τρόπου μετακίνησης στην πόλη, στην εξοχή, στο ταξίδι, μέσα κι έξω από την άσφαλτο. Αναζήτησε το κορυφαίο μοντέλο στο Suzuki.gr ή στο επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki και αναβάθμισε κάθε διαδρομή σου!

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube