Το νέο Suzuki VITARA αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού!

Το νέο Suzuki VITARA αλλάζει τους όρους του παιχνιδιού!

Μοναδικό, καινοτόμο και με δυναμική εμφάνιση, το Suzuki VITARA κάνει τις διαδρομές μας πιο περιπετειώδεις είτε περνούν από το κέντρο της πόλης είτε από το… βουνό!

Το Suzuki VITARA μας συστήθηκε για πρώτη φορά το 1988 ως ο πρωτοπόρος μιας ολόκληρης κατηγορίας που έμελλε να κυριαρχήσει στο μέλλον, αυτής των SUV. Το ιαπωνικό μοντέλο ξεχώριζε εξ αρχής για την προχωρημένη σχεδίασή του, τον δυναμικό χαρακτήρα και την ικανότητά του να κινείται απρόσκοπτα σε κάθε έδαφος. 30 χρόνια μετά το VITARA παραμένει πιστό στις αρχές του και πλήρως ανανεωμένο μας καλεί να ανακαλύψουμε μαζί του νέες διαδρομές.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο SUV που αποπνέει δύναμη και σιγουριά, κερδίζοντας τις εντυπώσεις με την πρώτη ματιά. Οι 15 συνδυασμοί εξωτερικών αποχρώσεων προσφέρουν πληθώρα επιλογών για την εξωτερική εμφάνιση ενώ η προαιρετική διχρωμία με οροφή σε μαύρο ή άσπρο χρώμα έρχεται να τονίσει τον ούτως ή άλλως νεανικό χαρακτήρα ενός SUV που ξεχωρίζει στο δρόμο.

Vitara

Στην αναβαθμισμένη καμπίνα του Suzuki VITARA η ποιότητα και το στυλ ξεχωρίζουν, ενώ ο πλούσιος εξοπλισμός τεχνολογίας είναι διαθέσιμος από τις βασικές εκδόσεις του, οι οποίες προσφέρονται σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές, χρίζοντας το ιαπωνικό SUV μια από τις δελεαστικότερες προτάσεις αγοράς στην κατηγορία.

Η οθόνη αφής 7” στην κεντρική κονσόλα δίνει πρόσβαση στο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που υποστηρίζει σύνδεση με smartphone αλλά και δορυφορική πλοήγηση. Επιπλέον, παρόλο τις συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, η καμπίνα του VITARA είναι ιδιαίτερα ευρύχωρη με άνετα και κομψά καθίσματα για τους επιβάτες και άπλετο χώρο για τις αποσκευές τους στο πορτμπαγκάζ των 375 λίτρων.

Suzuki Vitara

Στο δρόμο το VITARA είναι ένα φιλικό και άνετο όχημα για τις καθημερινές μετακινήσεις στην πόλη. Mε σύγχρονους τούρμπο κινητήρες τεχνολογίας BOOSTERJET, που συνδυάζουν ασυναγώνιστες επιδόσεις, χαμηλή κατανάλωση και φιλικές προς το περιβάλλον εκπομπές CO2. Από την άλλη, η αυξημένη απόσταση από το έδαφος και το αποδοτικό σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP το μετατρέπουν σε ένα μικρό «θηρίο» που μπορεί να κινηθεί σε κάθε είδους έδαφος και να χαράξει νέες διαδρομές.

Suzuki Vitara

Παράλληλα, το Suzuki VITARA δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια των επιβατών του και με τις τεχνολογίες που προσφέρονται κάτω από την ομπρέλα Suzuki Safety Support παρέχει εξελιγμένα συστήματα υποβοήθησης και ασφαλείας όπως:

  • adaptive cruise control, που αναλαμβάνει να διατηρεί σταθερή απόσταση από τα προπορευόμενα οχήματα
  • σύστημα αποφυγής αλλαγής λωρίδας κυκλοφορίας,
  • σύστημα αναγνώρισης τυφλού σημείου
  • αυτόματο φρενάρισμα σε περίπτωση ανάγκης
  • κάμερα οπισθοπορείας για εύκολο παρκάρισμα

Όλα τα παραπάνω συστήματα προσφέρουν τη μέγιστη ασφάλεια στις καθημερινές μετακινήσεις.

Το VITARA είναι ένα ολοκληρωμένο SUV που εξελίχθηκε με τα καλύτερα γονίδια της Suzuki και μας καλεί να ζήσουμε μαζί του συγκλονιστικές εμπειρίες εντός και εκτός δρόμου.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube