Το νέο Suzuki SWIFT θα… φορεθεί πολύ!

Το νέο Suzuki SWIFT θα… φορεθεί πολύ!

Το νέο Suzuki SWIFT δεν είναι άλλο ένα συμβατικό αυτοκίνητο, αλλά μια έκφραση προσωπικού στιλ. Συνδυάζοντας λειτουργικότητα, εκλεπτυσμένο γούστο και ισχυρή προσωπικότητα, θα γίνει η μοναδική σου επιλογή.

Είναι όσο διαφορετικό οφείλει ως νέο μοντέλο, αλλά ταυτόχρονα πιστό στις αξίες που έκαναν κάθε μία από τις προηγούμενες δυο γενιές τόσο επιτυχημένες. Είτε απλώς το κοιτάζεις, είτε το οδηγείς, έχει την ικανότητα να εμπνέει δυναμισμό. Οι γραμμές του, αν και οικείες στο μάτι, ισχυρές όσο και η προσωπικότητα του μοντέλου αφού δεν θυμίζουν κανένα ανταγωνιστικό αυτοκίνητο. Οι δυναμικές του γραμμές σε συνδυασμό με το σπορ χαρακτήρα του δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο.

Διαθέτει μυώδεις καμπύλες συνδυασμένες με κοφτερές ακμές, που προσθέτουν ένταση στο σχεδιασμό. Τα φαρδύτερα μετατρόχια δίνουν στο νέο SWIFT πιο επιθετικό παράστημα. Αν και θα παράγεται αποκλειστικά 5θυρο, έτσι όπως η οροφή σβήνει στις πίσω κολώνες και οι κρυφές χειρολαβές επιτρέπουν στις πίσω πόρτες να ενσωματώνονται στην πλευρική επιφάνεια, κανείς δεν θα νοσταλγήσει το 3θυρο αμάξωμα.

Το σύνολο εκφράζει την ανυπομονησία του νέου SWIFT να οδηγηθεί. Σε ό,τι έχει να κάνει με τις διαστάσεις, σε πείσμα της συνήθους πρακτικής που θέλει τα αυτοκίνητα να μεγαλώνουν διαρκώς και να γίνονται πιο… ”νωθρά”, το νέο SWIFT είναι ένα πόντο κοντύτερο.

Μόλις πάρεις θέση πίσω από το τιμόνι στο τύπου μπάκετ κάθισμα νιώθεις αυτόματα το αυτοκίνητο να παίρνει ζωή, να συντονίζεται με τους παλμούς σου. Η σχεδίαση εστιάζει στον οδηγό. Χωρίς να υστερεί σε ανέσεις και εξοπλισμό, ο χαρακτήρας του είναι ξεκάθαρα σπορ.

Το πανέμορφο τριάκτινο flat bottom τιμόνι με τα πλήκτρα ελέγχου της λειτουργίας του ηχοσυστήματος και του cruise control έχει το ιδανικό πάχος στεφάνης, την τέλεια αφή, τις απόλυτα εργονομικές λαβές για να μην ξεκολλάς τα χέρια σου από πάνω του. Τα δυναμικά γραφικά και ο φωτισμός του πίνακα οργάνων υπογραμμίζουν διακριτικά τον σπορ χαρακτήρα. Μια έγχρωμη οθόνη πολλαπλών ενδείξεων μεταξύ των δύο αναλογικών ενδείξεων υπογραμμίζει το υψηλό τεχνολογικό προφίλ με σαφή και πάλι την σπορ διάθεση.

Η μεγάλη κεντρική οθόνη του infotainment εκτός από τις εξαιρετικά υψηλές δυνατότητες συνδεσιμότητας, αναβαθμίζει συνολικά την καμπίνα, δίνοντας μια ισχυρή αύρα premium. Η εικόνα ενισχύεται και από την ποιοτική λειτουργία βασικών χειριστηρίων, όπως αυτά του κλιματισμού με την ενσωματωμένη οθόνη υγρών κρυστάλλων.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube