Νέο SUZUKI S-CROSS, Hybrid SUV με δυνατότητες πέρα από τα όρια

Νέο SUZUKI S-CROSS, Hybrid SUV με δυνατότητες πέρα από τα όρια

Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται στις δυναμικές προσδοκίες των σημερινών οδηγών hybrid SUV σε κάθε στάδιο της ζωής τους, το νέο SUZUKI S-CROSS είναι ένα αυθεντικό SUV που ξεχωρίζει για την πρωτοποριακή σχεδίαση και την εξαιρετική λειτουργικότητά του.

Suzuki S-CROSS

Με τη στιβαρή και τολμηρή εμφάνιση, το νέο SUZUKI S-CROSS φιγουράρει ως ο νέος παίκτης στα μεγάλα hybrid SUV της Suzuki. Και θέτει τα νέα σημεία αναφοράς σε απόδοση, ισχύ, τετρακίνηση, ασφάλεια, τεχνολογίες επικοινωνίας και την οικονομία που «υπόσχονται» τα υβριδικά αυτοκινήτα. Με δύο λόγια, επαναπροσδιορίζει την κατηγορία των οικογενειακών SUV.

Η μαύρη μάσκα, τα εμπρός και τα πίσω φώτα LED δίνουν στο νέο S-CROSS δυναμική και ισχυρή εμφάνιση. Οι εμπρός και πίσω θόλοι των τροχών σε τετράγωνο σχήμα και σε συνδυασμό με ασημί ένθετα εμπρός και πίσω, συμβάλλουν στην έκφραση της διεκδικητικής προσωπικότητας του νέου Suzuki S-CROSS. Προσωπικότητα που ξεχειλίζει από αυτοπεποίθηση, εξωστρέφεια και σιγουριά.

Suzuki S-CROSS

Παρέχοντας περισσότερο αυτοκίνητο για την κατηγορία του, η ευρύχωρη καμπίνα του νέου Suzuki S-CROSS μπορεί να φιλοξενήσει πέντε ενηλίκους με τη μεγαλύτερη άνεση. Και το πορτμπαγκάζ με τον γενναιόδωρο όγκο φόρτωσης των 430 λίτρων, προσφέρει πολυμορφίζουσα διάταξη πρώτης κατηγορίας, ιδανική για κάθε είδους δραστηριότητες αναψυχής.

Το νέο S-CROSS οφείλει την υψηλή απόδοση και αποδοτικότητα κυρίως χάρη στον κινητήρα 1.4 BOOSTERJET με τούρμπο, άμεσο ψεκασμό, λειτουργία αντιστάθμισης ροπής, ήπιο υβριδικό σύστημα SHVS 48V ή σύστημα Strong Hybrid. Επιπλέον εξοπλισμένο με τεχνολογία τετρακίνησης SUZUKI ALLGRIP SELECT, σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας με οθόνη μέχρι 9 ιντσών και την ολοκληρωμένη σουίτα οδηγικών βοηθημάτων Suzuki Safety Support, το S-CROSS προσφέρει έναν από τους πιο ολοκληρωμένους εξοπλισμούς στα οικογενειακά hybrid SUV.

Suzuki S-CROSS

Με άλλα λόγια, η ολική επαναφορά του νέου Suzuki S-CROSS με τιμή εκκίνησης τις €22.880 δημιουργεί έναν κορυφαίο παίκτη στην κατηγορία των μεγάλων SUV. Ανακάλυψέ το στο Suzuki.gr ή επισκέψου το πιο κοντινό κατάστημα από το επίσημο δίκτυο αντιπροσώπων Suzuki για να δοκιμάσεις τι θα πει δυνατότητες πέρα από τα όρια.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube