Νέο MXGP3: Το επίσημο videogame του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross [video]

Νέο MXGP3: Το επίσημο videogame του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross [video]

Η νέα γενιά του επίσημου παιχνιδιού MXGP διαθέτει επιπλέον χαρακτηριστικά στην εξατομίκευση των μοτοσυκλετών και των αναβατών, καθώς και βελτιώσεις στο τεχνικό κομμάτι.

H Milestone, ένας από τους πιο επιτυχημένους δημιουργούς videogame στον κόσμο, ανακοίνωσε την εξέλιξη ακόμα πιο extreme δυνατοτήτων εξατομίκευσης των αναβατών και των μοτοσυκλετών για το νέο MXGP3, που συνδυάζονται και με αρκετές τεχνικές βελτιώσεις.

Τα τελευταία χρόνια, η Milestone έχει ξεκινήσει μια τεχνολογική εξέλιξη στα προϊόντα της χάρη στη νέα μηχανή γραφικών, δίνοντας έτσι την ικανότητα στα νέα videogame της να αφήσουν άφωνους και τους πιο απαιτητικούς gamers.

Με το νέο MXGP3 έχετε την δυνατότητα να νοιώσετε σαν ένας πραγματικός αστέρας του Motocross. Επιλέξτε μέσα από 300 επίσημα εξαρτήματα, 40% περισσότερα εξαρτήματα εξατομίκευσης σε σχέση με το προηγούμενο, και πάνω από 75 μάρκες, που σας επιτρέπουν να φτιάξετε τον αναβάτη σας, την μοτοσυκλέτα σας και την ομάδα, σύμφωνα με το δικό σας γούστο.

Από την στιγμή που θα δημιουργήσετε τον αναβάτη και την μοτοσυκλέτα σας, μπορείτε να βγείτε στην πίστα και να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανέβετε στην κατάταξη, να αυξήσετε την φήμη σας και να δεχθείτε πρόσκληση για συμμετοχή στους αγώνες από τις 12 επίσημες ομάδες του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross που υπάρχουν στο παιχνίδι. Επιπλέον, μπορείτε να συνεχίσετε να αγωνίζεστε με την ομάδα που έχετε σχεδιάσει μέσω του custom mode ή να χρησιμοποιήσετε μερικά από τα έτοιμα σχέδια που έχει επιμεληθεί η Milestone σε συνεργασία με τους επίσημους χορηγούς.

Οι εκπλήξεις όμως δεν σταματούν εδώ. Το νέο MXGP3 έχει εξελιχθεί χρησιμοποιώντας την μηχανή γραφικών Unreal Engine 4, περνώντας την εμπειρία παιχνιδιού σε άλλο επίπεδο. Οι βελτιώσεις στα γραφικά και το πρωτοποριακό gameplay εξασφαλίζουν μια εκπληκτικά ποιοτική εμπειρία εικόνας, με θεαματικά εφέ και βελτιωμένο φωτισμό που αναδεικνύουν την εμπειρία, ανεξάρτητα από τις συνθήκες και το τερέν της πίστας που παίζετε. Πάνω από όλα όμως, το νέο MXGP3 διαθέτει βελτιωμένη φυσική στην κίνηση και νέο σύστημα αναπαραγωγής του ήχου που προσομοιώνει με τον καλύτερο τρόπο των ήχο του κινητήρα.

Αυτά είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του νέου videogame που είναι αφιερωμένο σε ένα από τα πιο σκληρά πρωταθλήματα του κόσμου. Ακόμα, πολλά νέα και συναρπαστικά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού θα δώσουν «τροφή» στα όνειρα των οπαδών του Motocross, δημιουργώντας το καλύτερο παιχνίδι της κατηγορίας.

Το επίσημο videogame του Πρωταθλήματος Motocross MXGP3 θα είναι διαθέσιμο από τις 30 Μαίου 2017 σε καταστήματα και eshops για PS4, Windows, Χbox One και PC/Steam.

Τέλος, για να κρατηθείτε ενήμεροι σχετικά με το νέο MXGP3 μπορείτε να ακολουθήσετε και την επίσημη σελίδα του παιχνιδιού στο Facebook.

[Πηγή: Milestone/MXGP Videogame]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube