Νέο Hyundai KΟΝΑ Hybrid 1.6 141 PS

Νέο Hyundai KΟΝΑ Hybrid 1.6 141 PS

Κορυφαία υβριδική τεχνολογία, αυτόματο κιβώτιο, ισχύς 141 ίππων, κατανάλωση μόλις 3,9 lt/100 km και πολυβραβευμένη σχεδίαση.

Το πιο πολυβραβευμένο SUV για τη σχεδίασή του, με τέσσερις διακρίσεις από διαφορετικούς διεθνείς σχεδιαστικούς θεσμούς, ενσωματώνει μια κορυφαία υβριδική τεχνολογία. 

Το ΚΟΝΑ Hybrid υιοθετεί τη διεθνώς αναγνωρισμένη τεχνολογία του iONIQ και έχει αποσπάσει τον τίτλο του «Car of the Year» σε πολλές βορειοευρωπαϊκές αγορές.

Αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, κατανάλωση μόλις 3,9 lt/100 km, συνδυαστική ισχύς 141 ίππων και ροπή 265 Nm, εξαιρετικά υψηλή για τα δεδομένα της υβριδικής τεχνολογίας, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που κάνουν το KΟΝΑ Hybrid να ξεχωρίζει.

κονα1

Πέντε λόγοι που το ΚΟΝΑ Hybrid είναι το πλήρως υβριδικό κόμπακτ SUV με την απολαυστικότερη εμπειρία οδήγησης:
1. Συνδυάζει την πλήρως υβριδική τεχνολογία αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6-DCT, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει αρμονική, φυσική και ζωντανή οδηγική συμπεριφορά σε ένα πλήρως υβριδικό όχημα.
2. Διαθέτει στάνταρ χειριστήρια σειριακής αλλαγής ταχυτήτων στο τιμόνι, για να ικανοποιεί και τις σπορ ανησυχίες του οδηγού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όλα τα μοντέλα της Hyundai στην Ελλάδα - Τιμές, εκδόσεις, εξοπλισμός, τεχνικά χαρακτηριστικά

3. Προσφέρει πλούσια συνδυαστική ροπή 265 Nm, πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της πλήρως υβριδικής κατηγορίας, για εξαιρετικές ρεπρίζ.
4. Αποδίδει συνδυαστική ισχύ 141 ίππων, αξιοποιώντας κινητήρα μόλις 1,6 lt με λειτουργία στον κύκλο Atkinson.
5. Είναι άνετο στο δρόμο και ξεκούραστο στο ταξίδι χάρη στις προηγμένες τεχνολογίες ημιαυτόνομης οδήγησης, αλλά και με την κορυφαία πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων.

κονα2

Πέντε λόγοι που η προηγμένη τεχνολογία του ΚΟΝΑ Hybrid προσφέρει την πιο ξένοιαστη και οικονομική λύση στην πόλη αλλά και εκτός:
1. 45% χαμηλότερη κατανάλωση εντός πόλης σε σχέση με τους μικρούς κινητήρες τούρμπο, όπου το KONA Hybrid ενεργοποιεί εκτεταμένα την αποκλειστική ηλεκτροκίνηση.
2. Πλήρως αυτοφορτιζόμενο, απαλλάσσει τον οδηγό του από το άγχος της φόρτισης. 
3. Η μπαταρία του είναι τελευταίας τεχνολογίας ιόντων λιθίου με υψηλή αξιοπιστία, ενώ καλύπτεται από την κορυφαία στην κατηγορία Εργοστασιακή Πανευρωπαϊκή Εγγύηση 8 ετών.
4. Οικονομική τακτική συντήρηση (στο επίπεδο μικρού βενζινοκίνητου) με ελαχιστοποιημένο κόστος κυκλοφορίας αλλά και καταπόνησης από φθορές στα φρένα.
5. Προνοητική εξοικονόμηση καυσίμου, χάρη στις τεχνολογίες ECO-DAS που αξιοποιούν εκ των προτέρων επικείμενες ανηφορικές ή κατηφορικές κλίσεις, για αποδοτικότερη διαχείριση της ηλεκτρικής ενέργειας του ΚΟΝΑ Hybrid. 

[Πηγή Δελτίο Τύπου Hyundai]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube