Νέο Hankook Ventus iON S: Tο κατάλληλο ελαστικό για κάθε ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Νέο Hankook Ventus iON S: Tο κατάλληλο ελαστικό για κάθε ηλεκτρικό αυτοκίνητο

Η κορυφαία κατασκευάστρια ελαστικών Hankook ακολουθώντας τις εξελίξεις, λανσάρει ένα ελαστικό κατάλληλο για όλα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, το νέο Ventus iON S.

Η μετάβασή μας στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχει ξεκινήσει και έχει αλλάξει όλο το οικοσύστημα του αυτοκινήτου. Σε αυτό ανήκουν και οι εταιρείες ελαστικών, οι οποίες καλούνται να εξελίξουν νέα προϊόντα και να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες και απαιτήσεις που δημιουργούνται από τη μετάβαση των οχημάτων στην ηλεκτροκίνηση. 

Η Hankook, μια από τις κορυφαίες κατασκευάστριες εταιρείες ελαστικών στον κόσμο, είναι έτοιμη για τις προκλήσεις της ηλεκτροκίνησης και με την παρουσίαση του νέου Ventus iON S δείχνει την πρόθεσή της να έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Διασφαλίζοντας υψηλές επιδόσεις και ασφάλεια και στα ηλεκτρικά μας αυτοκίνητα. 

Το Ventus iON S είναι το πρώτο θερινό ελαστικό της νέας σειράς προϊόντων που έχει σχεδιαστεί ειδικά για ηλεκτρικά οχήματα. Μέσω αυτού η Hankook θέλει να συμβάλει αποφασιστικά από τη δική της πλευρά, στην προώθηση της μετάβασης της κινητικότητας προς τα οχήματα μηδενικών εκπομπών.

H εμπειρία της άλλωστε έχει αναγνωριστεί από τις μεγαλύτερες εταιρείες αυτοκινήτου, με την Audi, την BMW, την Porsche, την Volkswagen και άλλες κορυφαίες εταιρείες, να επιλέγουν για τα ηλεκτρικά μοντέλα τους τα ελαστικά της Hankook, ως ελαστικά πρώτης τοποθέτησης. 

Τώρα είναι η σειρά του νέου της ελαστικού Hankook Ventus iON S να πρωταγωνιστήσει σε αυτή την απαιτητική αγορά. Για το λόγο αυτό το iON S έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας της Hankook, έχοντας καταφέρει να ξεχωρίσει σε όλους τους τομείς. 

Το νέο Hankook iON είναι ένα ελαστικό που έχει βαθμολογηθεί με A/A/A στην ετικέτα ελαστικών της ΕΕ. Αυτό αντιστοιχεί στην υψηλότερη βαθμολογία όσον αφορά την αντίσταση κύλισης, το κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα και το θόρυβο από την κύλιση των ελαστικών. Αυτό επιτυγχάνεται από την τεχνολογία Sound Absorber της Hankook, που μειώνει αισθητά το επίπεδο θορύβου στο εσωτερικό του οχήματος. 

Hankook Ventus iON S

Για τους οδηγούς ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αυτό σημαίνει μεγαλύτερη αυτονομία ανά φόρτιση μπαταρίας και καλύτερη οδηγική εμπειρία σε σύγκριση με τα συμβατικά ελαστικά. 

Παράλληλα το iON S ικανοποιεί τις καθημερινές απαιτήσεις των χρηστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων, ενσωματώνοντας ένα εκτεταμένο σύνολο νέων τεχνολογιών. Μεταξύ άλλων, χρησιμοποιεί εξαιρετικά ανθεκτικές ίνες αραμιδίου στο σκελετό του, ελαχιστοποιώντας τις παραμορφώσεις που προκαλούνται από την ιδιαίτερα μεγάλη ροπή και το αυξημένο βάρος των ηλεκτρικών οχημάτων. 

Η υψηλή περιεκτικότητα σε πυρίτιο εξασφαλίζει με τη σειρά της κορυφαία πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, αποτρέποντας την υδρολίσθηση. Υψηλή περιεκτικότητα όμως έχει και σε φυσική ρητίνη, κάτι που συνεπάγεται αύξηση της ζωής του και της ανθεκτικότητας του πέλματος. 

Το Hankook Ventus iON S είναι λοιπόν ένα κορυφαίο ελαστικό για τις ανάγκες του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου, προσφέροντας μακροζωία, εξαιρετικές επιδόσεις σε στεγνό και βρεγμένο δρόμο, ασφαλείς και ήσυχες μετακινήσεις αλλά και μεγαλύτερη αυτονομία.

Για πληροφορίες σχετικά με τα ελαστικά Hankook επισκεφθείτε τη διεύθυνση του Έλληνα αντιπρόσωπου, mstires.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube