Νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002: Για παντός εδάφους προκλήσεις

Νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002: Για παντός εδάφους προκλήσεις

Το νέο premium ελαστικό παντός εδάφους Dueler All-Terrain A/T002 της Bridgestone είναι ο απόλυτος σύμμαχος κάθε οχήματος 4x4 προσφέροντας κορυφαία απόδοση σε όλα τα εδάφη.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

To νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 είναι ένα premium ελαστικό παντός εδάφους που σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους οδηγούς τετρακίνητων αυτοκινήτων πλήρη έλεγχο σε οποιοδήποτε έδαφος ή συνθήκη συναντήσουν μπροστά τους.

Παρόλο που είναι προσανατολισμένο στο να επιτρέπει στους οδηγούς να χειρίζονται τις προκλήσεις εκτός δρόμου, το νέο all terrain ελαστικό της Bridgestone σημειώνει πολύ καλές επιδόσεις και στις εντός δρόμου διαδρομές. Και το πετυχαίνει αυτό χάρη στον επιθετικό σχεδιασμό πέλματος που προσφέρει καλύτερη συμπεριφορά και αντίδραση σε διαφορετικούς τύπους εδάφους.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

Συγκεκριμένα, ο καινοτόμος σχεδιασμός πέλματος και τακουνιών σε σχήμα εξάγωνου παρέχει εξαιρετική πρόσφυση και ισορροπία πέδησης σε κάθε είδους επιφάνεια. Έχει την ικανότητα να γραπώνει τη λάσπη και το χιόνι, διατηρώντας παράλληλα το ελαστικό καθαρό, όταν επιστρέφει στην άσφαλτο.

Ακόμα, χάρη στην υψηλή σε πυρίτιο σύνθεση γόμας, το νέο Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002 προσφέρει εξαιρετική πρόσφυση στο βρεγμένο. Ενώ όντας πιστοποιημένο με σήμανση 3PMSF και M+S, είναι απόλυτα συμβατό με τη νομοθεσία για τα χειμερινά ελαστικά που ισχύει σε αρκετές ευρωπαϊκές χώρες. Κι όλα αυτά προσφέροντας παράλληλα 40% μεγαλύτερη χιλιομετρική απόσταση, σε σύγκριση με τον προκάτοχό του.

Εξελιγμένο στους ασφάλτινους και μη, δρόμους της Ευρώπης, το νέο Dueler All-Terrain A/T002 είναι διαθέσιμο σε 43 διαστάσεις για ζάντες που κυμαίνονται από 15 έως 19’’. Ένα premium ελαστικό που καλύπτει τις ανάγκες των οδηγών οχημάτων 4x4 όχι μόνο για ασφάλεια, αλλά και για επιδόσεις παντός εδάφους. Κι αυτό γιατί το νέο ελαστικό είναι αποτέλεσμα της εμπειρίας και της τεχνογνωσίας που απέκτησε η Bridgestone αναπτύσσοντας τα ελαστικά πρώτης τοποθέτησης που σχεδιάστηκαν ειδικά για την εξωτική Lamborghini Huracán Sterrato -το πρώτο σούπερκαρ παντός εδάφους της μπολονέζικης φίρμας.

Bridgestone Dueler All-Terrain A/T002

Αξίζει να σημειώσουμε επίσης, ότι το νέο ελαστικό παντός εδάφους σχεδιάστηκε και δοκιμάστηκε στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Έρευνας και Ανάπτυξης της Bridgestone, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Virtual Tire Development. Μια βιώσιμη προσέγγιση που επιτρέπει τη δημιουργία και τη δοκιμή μιας ψηφιακής έκδοσης ενός υπό ανάπτυξη ελαστικού πριν από την κατασκευή πρωτοτύπων, οδηγώντας έτσι σε σημαντική εξοικονόμηση πρώτων υλών και εκπομπών CO2.


Αγοράζοντας το νέο Dueler All-Terrain A/T002, η οποιοδήποτε άλλο ελαστικό από την πλούσια γκάμα της Bridgestone, σε κάποιο από το συνεργαζόμενο δίκτυο καταστημάτων της ΕΛΑΣΤΡΑΚ, γίνεστε αυτόματα μέλος του Elastrak club για να απολαμβάνετε μοναδικά προνόμια και δώρα.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube