Το νέο Audi Q3 σε συνδέει με την ψηφιακή εποχή

Το νέο Audi Q3 σε συνδέει με την ψηφιακή εποχή

Το νέο Audi Q3 σε καλεί να γνωρίσεις τον ψηφιακό του κόσμο όπου η προβολή των πληροφοριών και ενδείξεων βρίσκονται σε άλλο επίπεδο χάρη στις εντυπωσιακές οθόνες με λειτουργία αφής.

Πέρα από την απτή ποιότητα, τη σικάτη σχεδίαση και τα μαλακά σε αφή υλικά που ντύνουν το μεγαλύτερο μέρος της καμπίνας, αυτό που κεντρίζει το ενδιαφέρον στο εσωτερικό του νέου Audi Q3 είναι οι ψηφιακές οθόνες και οι προηγμένες λειτουργίες του infotainment που σε καλωσορίζουν στην εποχή της συνδεσιμότητας.

Η αίσθηση που αποκομίζει ο οδηγός μόλις βολευτεί στο άνετο κάθισμα του νέου Audi Q3 είναι ότι έχει τα πάντα υπό τον έλεγχό του. Βρίσκεται στο επίκεντρο με τον οδηγοκεντρικό σχεδιασμό να ενισχύεται από το πολυλειτουργικό τιμόνι με δερμάτινη στεφάνη και ενσωματωμένα χειριστήρια που επιτρέπουν στον οδηγό να ελέγχει τις βασικές λειτουργίες του οχήματος χωρίς να αποσύρει τα χέρια του από το τιμόνι.

Audi Q3

Η κεντρική κονσόλα έχει μια μικρή κλίση προς την πλευρά του οδηγού δίνοντας την αίσθηση ενός τεχνολογικά προηγμένου κέντρου ελέγχου. Η οθόνη αφής που δεσπόζει στο κέντρο του ταμπλό με διάμετρο έως και 10,1”, ενσωματώνει την τελευταία έκδοση του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MMI plus με εξελιγμένες δυνατότητες και υποστήριξη Apple Carplay και Android Auto.

Το interface και οι λειτουργίες του παραπέμπουν σε tablet και μάλιστα στην πιο εξελιγμένη του μορφή. Κι αυτό καθώς πέρα από τα πλήκτρα στο τιμόνι και την οθόνη αφής, ο χειρισμός των λειτουργιών μπορεί γίνει και μέσω φωνητικών εντολών χάρη στο προηγμένο σύστημα που αναγνωρίζει ελεύθερη ομιλία.

Audi Q3

Όλες οι εκδόσεις του νέου Audi Q3 εξοπλίζονται με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων 10,25” Audi Digital Cockpit ο οποίος με το προαιρετικό virtual cockpit αποκτά περισσότερες δυνατότητες, απεικονίζοντας όλες τις λειτουργίες του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας MMI plus, τις παραδοσιακές ενδείξεις ταχύμετρου και στροφόμετρου αλλά και το σύστημα δορυφορικής πλοήγησης, με τον οδηγό να διαμορφώνει την εμφάνισή του ανάλογα με τις προτιμήσεις του.

Βέβαια, το νέο Audi Q3 δεν θα μπορούσε αρά να προσφέρει λύσεις ώστε το smartphone σας να γίνει ένα με το αυτοκίνητο. Το Audi smartphone interface εξασφαλίζει ότι είστε πάντα συνδεδεμένοι στο νέο Q3. Είναι συμβατό τόσο με iOS λειτουργικό όσο και με Android, χρησιμοποιώντας το Apple CarPlay ή το Android Auto αντίστοιχα σε ένα ειδικό περιβάλλον στο MMI plus και προσφέρει δύο θύρες USB (1x USB-A, 1x USB-C με αυξημένο ρεύμα φόρτισης). Επιπλέον, το Audi phone box εξασφαλίζει καλύτερη ποιότητα λήψης με υποστήριξη LTE και φορτίζει το smartphone σας επαγωγικά μέσω ασύρματης φόρτισης σύμφωνα με το πρότυπο Qi.

Γνωρίστε τα πάντα για το νέο Audi Q3

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube