Νέα Citroën C4 & C4 X: Τεχνολογία αιχμής για όλους

Νέα Citroën C4 & C4 X: Τεχνολογία αιχμής για όλους

Μια σειρά από συστήματα κορυφαίας τεχνολογίας δημιουργούν αίσθημα απόλυτης ασφάλειας και γαλήνης σε όσους απολαμβάνουν την καμπίνα των νέων Citroën C4 και Citroën C4 X.

Η Citroën έχει εξασφαλίσει πολύ υψηλό τεχνολογικό υπόβαθρο στα νέα C4 και C4 X, προικίζοντάς τα με την τελευταία λέξη των συστημάτων άνεσης και υποβοήθησης της οδήγησης.

Συνολικά υπάρχουν περισσότερα από 20 συστήματα που εγγυώνται απόλυτη ασφάλεια για όλους, προσφέροντας παράλληλα κορυφαία άνεση και ευκολία στην καθημερινότητα. Με δύο λόγια όλα λειτουργούν προς την κατεύθυνση ενός απόλυτα γαλήνιου και αγχολυτικού περιβάλλοντος, που αντίστοιχό του δεν υπάρχει στην κόμπακτ κατηγορία.

Citroen C4 Advertorial

Ξεκινώντας από το ολιστικό πρόγραμμα Citroën Advanced Comfort® το οποίο αποτελείται από ανάρτηση με αμορτισέρ τεχνολογίας Progressive Hydraulic Cushions® και αναπαυτικά καθίσματα-πολυθρόνες με γέμιση ειδικού αφρού, τα νέα Citroën C4 και Citroën C4 X προσφέρουν πρωτόγνωρο επίπεδο άνεσης σε κάθε δρόμο.

Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει επίσης μια σειρά από ηλεκτρονικά συστήματα και λειτουργίες που συνεργάζονται για να δημιουργήσουν μια ασπίδα ασφαλείας η οποία προστατεύει όχι μόνο εκείνους που βρίσκονται μέσα στο αυτοκίνητο μα όλους τους χρήστες του δρόμου.

Citroen C4 Advertorial

Το πανοραμικό σύστημα παρκαρίσματος, το ενεργό φρενάρισμα, η αναγνώριση πινακίδων ορίου ταχύτητας, η κάμερα οπισθοπορείας με εναέρια απεικόνιση, οι λειτουργίες πρόσβασης και εκκίνησης hands-free, η ενεργή προειδοποίηση ακούσιας εκτροπής από τη λωρίδα, η παρακολούθηση τυφλού σημείου, οι αυτόματοι προβολείς, το σύστημα ανίχνευσης κόπωσης, το ηλεκτρικό χειρόφρενο, το προσαρμοζόμενο Cruise Control, η υποβοήθηση εκκίνησης σε ανηφόρα, ο στατικός φωτισμός στροφών, το έγχρωμο Head Up Display και το σύστημα ελέγχου ευστάθειας ρυμουλκούμενου, είναι τα βασικότερα από τα συστήματα που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους.

Η ίδια λογική υιοθετείται και στην καμπίνα, ώστε η ζωή να είναι εύκολη, ασφαλής και γαλήνια. Η κεντρική οθόνη αφής έχει διαγώνιο 10” και βρίσκεται στην κορυφή της κεντρικής κονσόλας, με τον ψηφιακό πίνακα οργάνων των 5,5” και το έγχρωμο head-up display να φροντίζουν ώστε ο οδηγός να λαμβάνει όλες τις πληροφορίες που θέλει και χρειάζεται.

Citroen C4 Advertorial

Όσο για την ενημέρωση και την ψυχαγωγία, φροντίζει ένα εξελιγμένο σύστημα infotainment που υποστηρίζει φωνητικές εντολές, Connect Play, Mirror Screen συμβατή με Android Auto και Apple CarPlay, ασύρματη φόρτιση smartphone, Connect Assist, χωρίς συνδρομή διαθέσιμη 24/7 υπηρεσία κλήσεων έκτακτης ανάγκης και οδικής βοήθειας καθώς και Connect Nav σύστημα πλοήγησης 3D.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube