MotoGP 17: Ζήσε και εσύ σαν «Παγκόσμιος»

MotoGP 17: Ζήσε και εσύ σαν «Παγκόσμιος»

Όλη η δράση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP μέσα από το επίσημο videogame.

Η Milestone έχει μεγάλη ιστορία σε videogame που ασχολούνται με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και ένα από αυτά είναι η σειρά MotoGP.

Το νέο MotoGP 17 κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες στην αγορά και πλέον χαρίζει μπόλικες στιγμές δράσης σε όλους τους gamer. Το γεγονός ότι αποτελεί το επίσημο παιχνίδι του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος, επιτρέπει στη ιταλική εταιρεία να το εμπλουτίσει με όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να ξεχωρίσει.

Αυτό σημαίνει ότι όλοι οι αναβάτες, οι μοτοσυκλέτες και οι πίστες της φετινής σεζόν βρίσκονται στη διάθεση κάθε παίκτη. Και όχι μόνο αυτοί. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα από αναβάτες και μοτοσυκλέτες του παρελθόντος, που σίγουρα ανεβάζουν το ενδιαφέρον. Αυτό που έχει αλλάξει αρκετά σε σχέση με τις παλαιότερες εκδόσεις του παιχνιδιού είναι η ποιότητα της εικόνας. Τα 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο (60fps) βοήθησαν στην φυσικότητα της κίνησης και την καθαρότητα της εικόνας. Επιπλέον, οι διαφορές στην οδήγηση και την συμπεριφορά των μοτοσυκλετών είναι πιο έντονες από ποτέ, ανεβάζοντας έτσι την αίσθηση που απολαμβάνει ο παίχτης.

Βελτιώσεις υπάρχουν και στον ήχο του νέου MotoGP, μιας και αποτελεί απευθείας εγγραφή από τις πραγματικές μοτοσυκλέτες. Και όντως αυτό γίνεται ξεκάθαρο στον «εικονικό» αναβάτη, ανεβάζοντάς του την διάθεση.

Ο κυριότερος νεοτερισμός του MotoGP 17 αφορά μία επιπλέον επιλογή στο παιχνίδι. Το career mode έχει αρκετό βάθος, κάτι που ανεβάζει τα «χιλιόμετρα» παιχνιδιού, και άρα την αντοχή του χρόνο. Ξεκινάς από τις μικρές κατηγορίες και διαχειρίζεσαι τα πάντα. Προσλαμβάνεις αναβάτες που βελτιώνουν την εμπειρία και τις ικανότητές τους με την πάροδο των αγώνων, γίνονται ανταγωνιστικοί και αυξάνεις τα έσοδά σου. Στη συνέχεια επιλέγεις σπόνσορες, επενδύεις στο τμήμα Έρευνας και Εξέλιξης για βελτίωση των μοτοσυκλετών σου, προσλαμβάνεις διατροφολόγους, μηχανικούς και προσωπικό γραφείου, ενώ μπορείς να διαλέξεις και το τι θα κάνουν οι αναβάτες σου τα σαββατοκύριακα που δεν έχουν υποχρεώσεις.

Το επιστέγασμα όμως είναι το σωστό και φυσικό gameplay με τις ρεαλιστικές αντιδράσεις των χειρισμών σου, καθώς και οι 18 πίστες που πρέπει να διακριθείς. Αυτό από μόνο του θα μπορούσε να είναι αρκετό για να σε κρατήσει αρκετές ώρες μπροστά από την οθόνη σου.

Το νέο MotoGP 17 είναι διαθέσιμο για PS4, PS4 Pro και Xbox One με τιμή €69,99, και για Windows PC/STEAM με τιμή €49,98.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube