!more OPEL Corsa: Το δημοφιλές σούπερμινι τώρα με επιπλέον δωρεάν εξοπλισμό!

!more OPEL Corsa: Το δημοφιλές σούπερμινι τώρα με επιπλέον δωρεάν εξοπλισμό!

Το καλό γίνεται ακόμα καλύτερο, χάρη στην επιλογή της Opel να αναβαθμίσει τον εξοπλισμό του Corsa με μία σειρά premium αξεσουάρ, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τον αγοραστή!

Όπως αναφέρουν και οι ίδιοι οι άνθρωποι της εταιρίας, στην Opel διατηρούν το τρίπτυχο Γερμανικοί - Προσιτοί – Συναρπαστικοί. Και αυτό ακριβώς αντανακλά το πρόγραμμα !more OPEL, που έρχεται να αναβαθμίσει τη γκάμα των μοντέλων της με πλούσιο εξοπλισμό που προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση!

Η έκδοση Edition, διατηρεί τον πλούσιο χαρακτήρα της και παράλληλα αναβαθμίζεται με το πακέτο !more OPEL, το οποίο περιλαμβάνει τα Premium Pack I (με σπορ flatbottom δερμάτινο τιμόνι, ηλεκτρικά παράθυρα πίσω, μεσαία κονσόλα με υποβραχιόνιο) και Parking Pack (με αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω και κάμερα οπισθοπορείας 180º). Τα συγκεκριμένα πακέτα είναι αξίας 700 ευρώ και πλέον διατίθενται δωρεάν.

Στην αμέσως επόμενη έκδοση Elegance μπορεί κανείς να αποκτήσει δωρεάν μέσω του !more OPEL το προαναφερόμενο Parking Pack και, επιπλέον, ηλεκτρονικό κλιματισμό, LED προβολείς ομίχλης και ηλεκτρικό χειρόφρενο. 

Όσο για την κορυφαία έκδοση !more OPEL GS Line, αυτή αναβαθμίζεται περαιτέρω με το Park & Go Pack (που περιλαμβάνει κάμερα οπισθοπορείας 180º, Park Assist εμπρός & πίσω και ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες) και επιπλέον ηλεκτρονικό κλιματισμό, φιμέ τζάμια πίσω και ηλεκτρικό χειρόφρενο. Το όφελος και στις δύο εκδόσεις αγγίζει τα 850 ευρώ!

Opel Corsa !more
Περισσότερο Corsa, Δώρο! Απολαύστε ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό με τα Δωρεάν πακέτα !more OPEL. Ζητήστε προσφορά.


Με τη σημαντική αυτή αναβάθμιση στον εξοπλισμό, η οποία έρχεται χωρίς επιπλέον κόστος για το δυνητικό αγοραστή, το Corsa ενισχύει περαιτέρω τον κεντρικό ρόλο του στην κατηγορία των σούπερμινι. Το δημοφιλές μικρομεσαίο της Opel διατηρεί σταθερά μία από τις κορυφαίες θέσεις των πωλήσεων και όχι άδικα, αφού συνδυάζει την κομψότητα με την τεχνολογία και την πρακτικότητα με την ασφάλεια.  

Εδώ, αξίζει να αναφερθούμε και στην ευρεία γκάμα κινητήρων που διαθέτει, η οποία του προσδίδει ένα ακόμα συγκριτικό πλεονέκτημα. Διαθέτοντας μία σειρά σύγχρονων βενζινοκινητήρων, πετρελαιοκινητήρων αλλά και μία αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή, δίνει τη δυνατότητα στον καθένα να επιλέξει αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές του ανάγκες.

Ξεκινώντας από τους βενζινοκινητήρες, συναντάμε τρία σύνολα ισχύος 75, 100 και 130 ίππων, με τον κυβισμό να παραμένει σταθερά στα 1,2 λίτρα. Η οικονομία καυσίμου και η ισχύς βρίσκονται σε απόλυτη ισορροπία. Όσο για τη μετάδοση της κίνησης, μπορεί κανείς να επιλέξει μεταξύ ενός χειροκίνητου κιβωτίου έξι σχέσεων και ενός αυτόματου, 8 σχέσεων.

Opel Corsa !more
Περισσότερο Corsa, Δώρο! Απολαύστε ακόμα πιο πλούσιο εξοπλισμό με τα Δωρεάν πακέτα !more OPEL. Ζητήστε προσφορά.


Για όσους προτιμούν, υπάρχει η έκδοση 1.5D των 102 ίππων, που εξασφαλίζει όλα τα οφέλη της πετρελαιοκίνησης, όπως η αυξημένη ροπή και η χαμηλή κατανάλωση. Και, φυσικά, το αμιγώς ηλεκτρικό Corsa-e, όπου βάζει την Opel σε μία νέα εποχή. Ένα μοντέλο που μας φέρνει τα οφέλη της ηλεκτροκίνησης, με επαρκή αυτονομία, γρήγορη φόρτιση, μεγάλη ισχύ και την εξασφάλιση μίας απόλυτα ήσυχης και ποιοτικής μετακίνησης. 

Για όλα αυτά, για τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του Corsa και για τον premium πρόσθετο εξοπλισμό που διατίθεται πλέον χωρίς χρέωση, η Opel δείχνει να αντιλαμβάνεται πλήρως τον παλμό της αγοράς. Και σίγουρα, κατεβαίνει στο γήπεδο με μία σειρά προτάσεων ικανών να θέσουν τους δικούς της κανόνες στο παιχνίδι.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube