Monster Energy Supercross, the Official Video Game [video]

Monster Energy Supercross, the Official Video Game [video]

Το «Monster Energy Supercross», το επίσημο video game του ομώνυμου πρωταθλήματος, λανσαρίστηκε αυτές τις μέρες για όλες τις πλατφόρμες.

Εάν ρωτήσετε ένα φίλο του μηχανοκίνητου αθλητισμού γιατί το Πρωτάθλημα Supercross είναι τόσο ξεχωριστό και ιδιαίτερο, σαφώς θα ακούσετε για τα γεμάτα από κόσμο στάδια, τα ηρωικά κόλπα των οδηγών και τις μοτοσικλέτες που «ουρλιάζουν» από την αρχή μέχρι το τέλος της δοκιμασίας και του αγώνα.

Με το επίσημο video game «Monster Energy Supercross» θα νοιώσετε ακριβώς αυτό το μοναδικό μίγμα συναισθημάτων, την ένταση των γεμάτων σταδίων και την απόλαυση της οδήγησης στο όριο. Ό,τι ακριβώς νιώθουν και οι αγαπημένοι σας «ήρωες», οι αναβάτες του Πρωταθλήματος Supercross.

Πώς καταφέραμε όμως να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα; Απλώς συνδυάζοντας το πάθος για την απόλυτη εμπειρία και τις δυνατότητες της νέας και ισχυρότερης μηχανής γραφικών στον κόσμο. Βέβαια, δεν λείπουν και οι προηγμένες τεχνικές όπως η φωτογραμμετρία, η τρισδιάστατη σάρωση, ο πραγματικός ήχος και η προηγμένη ρεαλιστική «φυσική».

Ακόμα, οι καινοτόμα σχεδιασμένες πίστες του «Monster Energy Supercross» χαρίζουν μια ρεαλιστική και συγκλονιστική εμπειρία Supercross, που όμοια της δεν έχετε βιώσει.

Το «Monster Energy Supercross», το επίσημο video game του ομώνυμου πρωταθλήματος, λανσαρίστηκε αυτές τις μέρες για όλες τις κονσόλες και φυσικά για PC μέσω STEAM.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube