Mobil 1 Workshop: Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργείων

Mobil 1 Workshop: Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργείων

Τα κορυφαία λιπαντικά Mobil 1 διαθέτουν το «δικό τους», μοναδικό δίκτυο συνεργείων Mobil 1 Workshop, σε όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη του δικτύου Mobil 1 είναι μια προνομιούχα ομάδα συνεργείων, που χρησιμοποιούν τα διεθνούς φήμης λιπαντικά Mobil 1, παρέχοντας στους πελάτες τους την καλύτερη λύση της αγοράς, ταυτόχρονα με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους.

Mobil 1

Γιατί να επιλέξετε ένα συνεργείο Mobil 1:

Υπεροχή Mobil 1
Τα λιπαντικά κινητήρων Mobil 1 είναι η κορυφαία σειρά συνθετικών λιπαντικών στον κόσμο, που ξεπερνά τα πρότυπα της αγοράς. Εξαντλητικά δοκιμασμένα στο εργαστήριο, συνιστώνται από τους καλύτερους κατασκευαστές (OEM) και επιλέγονται από επιτυχημένες ομάδες Motorsports. Διατίθενται στην αγορά με ασφάλεια από τα μέλη του δικτύου Mobil 1 Workshop.

Υψηλό Επίπεδο Υπηρεσιών
Τα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες με τεχνογνωσία και αφοσίωση στον πελάτη. Γνωρίζουν καλά, πως η επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού είναι κρίσιμη για την υγεία κάθε οχήματος. Τα λιπαντικά Mobil 1  διατηρούν τον κινητήρα σαν καινούριο με ταυτόχρονα οφέλη εξοικονόμησης καυσίμων. Για αυτό τα επιλέγουν, ολοκληρώνοντας έτσι τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Προωθητικές Ενέργειες
Επισκεπτόμενοι ένα συνεργείο Mobil 1 Workshop και πραγματοποιώντας αλλαγή λιπαντικών με προϊόντα Mobil, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, που διενεργούνται περιοδικά, κερδίζοντας δώρα για εσάς, προσφέροντας παράλληλα το καλύτερο στο όχημά σας.

Mobil 1

Τι λένε όμως οι ίδιοι οι υπεύθυνοι των συνεργείων για αυτή τη συνεργασία;

«Η Porsche συστήνει τα κορυφαία λιπαντικά Mobil 1. Όταν μάθαμε για το δίκτυο Mobil 1 Workshop, δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις.»
Αφοί Ντίνου
Εξειδικευμένο
Συνεργείο Porsche
Μέλος Δικτύου Mobil 1
Καλλιπόλεως 77, Ελληνικό
τηλ. 210 9652013

«Mobil 1, ένα όνομα με μεγάλη ιστορία. Το καλύτερο λιπαντικό κινητήρα στον κόσμο. Προστασία, οικονομία, αξιοπιστία! Πώς να μην το εκπροσωπείς;»
Δημητρουλόπουλος Χρήστος
Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes-Βenz
Μέλος Δικτύου Mobil 1
3o χλμ Ε.Ο. Πύργου- Πατρών, Πύργος
τηλ. 26210 25020

Mobil 1

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube