node/40025

Mobil 1 Workshop: Το μεγαλύτερο δίκτυο συνεργείων

Τα κορυφαία λιπαντικά Mobil 1 διαθέτουν το «δικό τους», μοναδικό δίκτυο συνεργείων Mobil 1 Workshop, σε όλη την Ελλάδα.

Τα μέλη του δικτύου Mobil 1 είναι μια προνομιούχα ομάδα συνεργείων, που χρησιμοποιούν τα διεθνούς φήμης λιπαντικά Mobil 1, παρέχοντας στους πελάτες τους την καλύτερη λύση της αγοράς, ταυτόχρονα με τις υψηλής ποιότητας υπηρεσίες τους.

Mobil 1

Γιατί να επιλέξετε ένα συνεργείο Mobil 1:

Υπεροχή Mobil 1
Τα λιπαντικά κινητήρων Mobil 1 είναι η κορυφαία σειρά συνθετικών λιπαντικών στον κόσμο, που ξεπερνά τα πρότυπα της αγοράς. Εξαντλητικά δοκιμασμένα στο εργαστήριο, συνιστώνται από τους καλύτερους κατασκευαστές (OEM) και επιλέγονται από επιτυχημένες ομάδες Motorsports. Διατίθενται στην αγορά με ασφάλεια από τα μέλη του δικτύου Mobil 1 Workshop.

Υψηλό Επίπεδο Υπηρεσιών
Τα μέλη του δικτύου είναι επαγγελματίες με τεχνογνωσία και αφοσίωση στον πελάτη. Γνωρίζουν καλά, πως η επιλογή του κατάλληλου λιπαντικού είναι κρίσιμη για την υγεία κάθε οχήματος. Τα λιπαντικά Mobil 1  διατηρούν τον κινητήρα σαν καινούριο με ταυτόχρονα οφέλη εξοικονόμησης καυσίμων. Για αυτό τα επιλέγουν, ολοκληρώνοντας έτσι τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τους.

Προωθητικές Ενέργειες
Επισκεπτόμενοι ένα συνεργείο Mobil 1 Workshop και πραγματοποιώντας αλλαγή λιπαντικών με προϊόντα Mobil, έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε σε προωθητικές ενέργειες, που διενεργούνται περιοδικά, κερδίζοντας δώρα για εσάς, προσφέροντας παράλληλα το καλύτερο στο όχημά σας.

Mobil 1

Τι λένε όμως οι ίδιοι οι υπεύθυνοι των συνεργείων για αυτή τη συνεργασία;

«Η Porsche συστήνει τα κορυφαία λιπαντικά Mobil 1. Όταν μάθαμε για το δίκτυο Mobil 1 Workshop, δεν υπήρξαν δεύτερες σκέψεις.»
Αφοί Ντίνου
Εξειδικευμένο
Συνεργείο Porsche
Μέλος Δικτύου Mobil 1
Καλλιπόλεως 77, Ελληνικό
τηλ. 210 9652013

«Mobil 1, ένα όνομα με μεγάλη ιστορία. Το καλύτερο λιπαντικό κινητήρα στον κόσμο. Προστασία, οικονομία, αξιοπιστία! Πώς να μην το εκπροσωπείς;»
Δημητρουλόπουλος Χρήστος
Εξειδικευμένο Συνεργείο Mercedes-Βenz
Μέλος Δικτύου Mobil 1
3o χλμ Ε.Ο. Πύργου- Πατρών, Πύργος
τηλ. 26210 25020

Mobil 1

 

node/40221

Ford Kuga: Πλούσια γκάμα κινητήρων για όλα τα γούστα [video]

Αποκτήστε σήμερα το νέο Ford Kuga, απολαμβάνοντας ειδικό επιτόκιο 1% με χρηματοδότηση Ford Finance και οκτώ χρόνια εγγύηση!

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 | Επικοινωνία

Ford Kuga: Πλούσια γκάμα κινητήρων για όλα τα γούστα [video]

Το νέο Ford Kuga αποτελεί αναμφίβολα μια από τις κορυφαίες προτάσεις της δημοφιλούς και ιδιαίτερα ανταγωνιστικής κατηγορίας των κόμπακτ SUV. Το C-SUV της Ford προσφέρει πληθώρα επιλογών όσον αφορά τους κινητήρες, συνδυάζoντας παράλληλα ελκυστική σχεδίαση με κορυφαίους χώρους και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στους τομείς της συνδεσιμότητας και της ασφάλειας. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως χάρη στο ειδικό επιτόκιο 1% με χρηματοδότηση Ford Finance, η απόκτηση του νέου Kuga είναι πιο εύκολη από ποτέ.

Το Kuga είναι το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Ford. Εκτός από τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου, η πλούσια γκάμα του περιλαμβάνει ήπια υβριδική (mHEV), plug-in hybrid (PHEV) και αυτοφορτιζόμενη υβριδική (FHEV) τεχνολογία.

Στη βάση της γκάμας τοποθετείται ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης 1.5L EcoBoost με απόδοση 150 PS που έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία για την αποδοτικότητά του. Ακολουθούν οι κορυφαίοι σε οικονομία κινητήρες πετρελαίου 1.5L EcoBlue 120 PS και 2.0L EcoBlue 190 PS, οι οποίοι συνδυάζονται είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων είτε με αυτόματο οκτώ σχέσεων για μεγαλύτερη ευκολία στην οδήγηση.

Και κάπου εδώ ξεκινά ο εξηλεκτρισμός, με την ήπια υβριδική έκδοση 2.0L EcoBlue Hybrid των 150 PS που εκπέμπει μειωμένους ρύπους και έχει ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση. Αυτό γίνεται με τη βοήθεια του ηλεκτροκινητήρα που υποστηρίζει τη λειτουργία του ντίζελ, χρησιμοποιώντας την ενέργεια που ανακτάται κατά το φρενάρισμα και αποθηκεύεται στην 48βολτη μπαταρία.

Για εκείνους που θα ήθελαν ολοκληρωμένη εμπειρία ηλεκτρικής οδήγησης, συνδυάζοντας εξαιρετικές επιδόσεις με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές ρύπων (μόλις 32 g/km), το νέο Kuga διατίθεται και σε επαναφορτιζόμενη υβριδική έκδοση (PHEV). Εδώ, ο βενζινοκινητήρας 2.5L Duratec μαζί με τον ηλεκτροκινητήρα αποδίδουν αθροιστικά 225 PS, τοποθετώντας το Kuga PHEV στην κορυφή της γκάμας από πλευράς ισχύος. Επιπλέον, η μεγάλη μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 14,4 kW προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια και με μηδενικούς ρύπους για έως και 56 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση, σύμφωνα με τον αυστηρότερο κύκλο μετρήσεων WLTP.

Η γκάμα του SUV της Ford Kuga εμπλουτίζεται ακόμη περισσότερο από το τέλος του 2020, με την προσθήκη της υβριδικής αυτοφορτιζόμενης έκδοσης, Kuga Hybrid (FHEV). Αυτή συνδυάζει τον 2.5L Duratec με ηλεκτροκινητήρα και με τη μπαταρία του να αποθηκεύει ενέργεια που ανακτάται κατά την επιβράδυνση. Έτσι, το Kuga Hybrid μπορεί να κινείται ηλεκτρικά για μικρές αποστάσεις, εξοικονομώντας καύσιμο.

Εκτός από την πληθώρα επιλογών όσον αφορά τα συστήματα κίνησης, ο υποψήφιος αγοραστής έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε επίπεδα εξοπλισμού Trend, Titanium, ST-Line, ST-LineX και Vignale. Γκάμα που επιτρέπει στον υποψήφιο αγοραστή να προσαρμόσει με τον καλύτερο τρόπο το Kuga σύμφωνα με τις ανάγκες του. Μπορείw και εσύ να διαμορφώσεις το δικό σου Kuga, χρησιμοποιώντας τον επίσημο configurator  αλλά και να ζητήσεις ένα test drive για να διαπιστώσεις και στην πράξη τις αρετές του νέου SUV της Ford.

Η απόκτηση του Ford Kuga με τιμή που ξεκινά από τις €25.387 είναι πιο εύκολη από ποτέ χάρη στη χρηματοδότηση Ford Finance: Σταθερό επιτόκιο από 1%, προκαταβολή από 0% και ευέλικτη περίοδο αποπληρωμής που κυμαίνεται από 12 έως 84 μήνες. Όπως όλα τα μοντέλα της Ford, έτσι και το νέο Kuga προσφέρεται με εγγύηση οκτώ ετών για μια ξέγνοιαστη εμπειρία ιδιοκτησίας.

Advertisement
node/40181

EVlink Load Management System: Ο από μηχανής θεός της Schneider Electric

Το EVlink Load Management System της Schneider Electric, κορυφαίας εταιρείας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και στον αυτοματισμό, φέρνει τη νέα εποχή στη διαχείριση των τερματικών φόρτισης σε πραγματικό χρόνο.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 | Επικοινωνία

EVlink Load Management System: Ο από μηχανής θεός της Schneider Electric

Η ηλεκτρική κινητικότητα περνά και στην Ελλάδα στη φάση της ισχυρής ανάπτυξης, με μικρές και μεγάλες εταιρείες, ιδιωτικές ή του Δημοσίου, να καλούνται να διαχειριστούν πολλά τερματικά φόρτισης EV ταυτόχρονα. Εξ αυτού προκύπτει η ανάγκη να μπορέσουν να διαχειριστούν την αυξανόμενη απαίτηση σε φορτία και μάλιστα με ένα μεταβαλλόμενο τρόπο, δηλαδή σε πραγματικό χρόνο.

Το EVlink Load Management System της Schneider Electric όμως, στην περίπτωση που έκανε μόνο το παραπάνω θα είχε κάνει τη μισή δουλειά. Διότι, το άλλο ζητούμενο είναι να διασφαλίζεται 7/24 η διαθεσιμότητα ισχύος του κτιρίου. Πώς; Όταν η ζήτηση ενέργειας από το κτίριο, όταν φορτίζονται EV, είναι πιθανό να υπερβεί τη διαθέσιμη τροφοδοσία από τον μετασχηματιστή, το σύστημα διαχείρισης φορτίου EVlink αναδιανέμει τα φορτία, εξαλείφοντας την ανάγκη είτε αναβάθμισης του μετασχηματιστή είτε των ηλεκτρικών συσκευών στο κτίριο.

EVlink Load Management System

Το προηγμένο λογισμικό του EVlink Load Management System διανέμει τη διαθέσιμη ενέργεια ομοιόμορφα στα τερματικά φόρτισης, ως εκ τούτου και στα αυτοκίνητα. Και τα ενεργειακά φορτία κατανέμονται είτε βάσει της κατανάλωσης είτε της διάρκειας φόρτισης. Έτσι, ο διαχειριστής του συστήματος μπορεί να εποπτεύει και να διαχειρίζεται έως και 100 τερματικά φόρτισης εναλλασσόμενου ή συνεχούς ρεύματος, με δυνατότητα αναβάθμισης έως και τα 1.000. Διαχείριση που διασφαλίζει ότι όλα τα EV μπορούν να φορτιστούν, ανεξάρτητα από το πότε συνδέονται.

Επιπλέον, το προηγμένο λογισμικό επίβλεψης του EVlink Load Management System της Schneider Electric εγγυάται…

 • Πρόσβαση στα δεδομένα και διαχείριση των σταθμών φόρτισης σε πραγματικό χρόνο
 • Δυνατότητα προσαρμογής της ενέργειας που παρέχεται στις εγκαταστάσεις EVlink
 • Δυνατότητα για σενάρια φόρτισης σύμφωνα με τους κανόνες προτεραιότητας του διαχειριστή

EVlink Load Management System

Και ποια είναι τα απτά και άλλα οφέλη για το διαχειριστή του EVlink Load Management System της Schneider Electric;

 • Αυτόνομη και τοπική διαχείριση χωρίς συνδρομή
 • Ένα μόνο σημείο πρόσβασης για απομακρυσμένη επίβλεψη των τερματικών φόρτισης EV
 • Παρακολούθηση της ενέργειας που χρησιμοποιείται από φορτία εκτός EV και αυτόματη αναδιανομή της διαθέσιμης ενέργειας.
 • Ρύθμιση της χρονοχρέωσης, περιορίζοντας τη φόρτιση των EV όταν η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας είναι υψηλή και μεγιστοποιώντας την όταν είναι χαμηλή.
 • Αποφυγή μπλακάουτ και λειτουργικών απωλειών
 • Βελτίωση της εμπειρίας των οδηγών EV, ενισχύοντας την κινητικότητά τους
 • Ταχύτερη, πιο αποτελεσματική και λιγότερο δαπανηρή συντήρηση
 • Απλοποίηση της διαχείρισης συνδρομητών/οδηγών

Η μάξιμουμ δυνατότητα στην ενεργειακή υποστήριξη των EV, δεν είναι μόνο θέμα υποδομής αλλά διαχείρισης. Το EVlink Load Management System της Schneider είναι ο «από μηχανής θεός» που κάνει αυτό ακριβώς… Αξιοποιεί την υπάρχουσα ηλεκτρική υποδομή και σου δίνει την ευελιξία να ανταποκριθείς στην αύξηση της ζήτησης σε φορτίο.

Μάθετε περισσότερα για το EVlink Load Management System στη σελίδα της Schneider Electric.