Michelin ViaLider: To κορυφαίο δίκτυο ελαστικών

Michelin ViaLider: To κορυφαίο δίκτυο ελαστικών

To δίκτυο ViaLider συγκεντρώνει τα κορυφαία καταστήματα ελαστικών στη χώρα μας, με την πιστοποίηση και την εγγύηση ποιότητας της Michelin.

Η ανάπτυξη του δικτύου ViaLider της Michelin έχει ξεκινήσει από το 2018 στη χώρα μας και σήμερα απαρτίζεται από 40 σημεία σε όλη την επικράτεια. Πρόκειται για απόλυτα εξειδικευμένα και με κορυφαία ποιότητα εργασιών σημεία πώλησης, γι’ αυτό άλλωστε τα έχει ξεχωρίσει η Michelin και έχουν ειδική πιστοποίηση ΤUV για την τεχνική κατάρτιση, τον επαγγελματισμό και τη διαφάνεια απέναντι στον πελάτη.

Μέσα από το δίκτυο ViaLider, η κορυφαία εταιρεία ελαστικών Michelin εγγυάται την πλήρη υποστήριξη του ιδιώτη αλλά και επαγγελματία οδηγού, με προϊόντα και υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στα πλέον κορυφαία στάνταρ. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του δικτύου είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν στις ανάγκες κάθε πελάτη άμεσα, γρήγορα, σε ένα ευχάριστο και φιλικό περιβάλλον, καθοδηγώντας στην ιδανική επιλογή μοντέλου μέσα από ολόκληρη τη διαθέσιμη γκάμα της Michelin. Παράλληλα προσφέρουν ουσιαστικά χρήσιμες υπηρεσίες, ενημέρωση με κάθε λεπτομέρεια για την κατάσταση του οχήματος και πλήρη αναφορά για όλες τις εργασίες που πραγματοποιήθηκαν ή που πρόκειται να πραγματοποιηθούν.

Αποστολή των ανθρώπων του κορυφαίου δικτύου ViaLider, είναι να μετατρέψουν την κάθε απλή επίσκεψη σε μία μοναδική όσο και χρήσιμη εμπειρία. Έτσι, σε όλα τα σημεία εξυπηρέτησης, οι πελάτες μπορούν να συνομιλούν και να συμβουλεύονται ειδικούς με τεράστια εμπειρία, τεχνογνωσία, άρτια εκπαίδευση αλλά και την κατάρτιση να λύνουν οποιαδήποτε απορία σχετικά με τα ελαστικά.

Στο δίκτυο ViaLider κάθε όχημα και ο ιδιοκτήτης του βρίσκονται στα καλύτερα χέρια από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της επίσκεψης. Μάθετε τα πάντα γι’ αυτό το δίκτυο μέσα στο michelin.gr ή στο vialider.gr και βρείτε το πιο κοντινό σε εσάς σημείο εξυπηρέτησης εύκολα και απλά. 

Michelin ViaLider

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube