Με τα Bridgestone DriveGuard δεν σε πιάνει λάστιχο ποτέ!

Με τα Bridgestone DriveGuard δεν σε πιάνει λάστιχο ποτέ!

Η Bridgestone με τη νέα τεχνολογία DriveGuard, βγάζει τον οδηγό από την δύσκολη θέση της άμεσης ακινητοποίησης του οχήματός του και βάζει τον γρύλο στο μουσείο!

Σχεδιασμένη για όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα, η πρωτοποριακή τεχνολογία των ελαστικών DriveGuard της Bridgestone σας επιτρέπει να διατηρήσετε τον έλεγχο, αφού τρυπήσει το ελαστικό σας και να συνεχίσετε να οδηγείτε για 80 km με ταχύτητα έως 80 km/h, έως ότου φτάσετε με ασφάλεια στον σταθμό επισκευής ή αντικατάστασης των ελαστικών σας.

Χάρη στην υψηλής τεχνολογίας κατοχυρωμένη πατέντα σχεδίασης, με πτερύγια ψύξης αέρα (Cooling Fin), τα ελαστικά Bridgestone DriveGuard ανακατανέμουν τη θερμότητα και την τριβή αφού τρυπήσουν, έτσι ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να οδηγείτε μετά από πλήρη απώλεια της πίεσης του αέρα.

Δεν έχει σημασία αν ένα αιχμηρό κομμάτι γυαλιού κόψει το άκρο ή ένα μυτερό καρφί τρυπήσει το κεντρικό πέλμα, όποια ζημιά και αν προκληθεί τα ελαστικά Bridgestone DriveGuard σας βοηθούν να συνεχίσετε να οδηγείτε για 80 km με ταχύτητα έως 80 km/h.

Ταυτόχρονα, τα ελαστικά DriveGuard, με νέα σχεδίαση πέλματος και νέα πρωτοποριακά υλικά , πετυχαίνουν την υψηλότερη βαθμολογία στο βρεγμένο οδόστρωμα, ενώ προσφέρουν πολύ υψηλό επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στο στεγνό.

Τα καινοτόμα ελαστικά DriveGuard δεν απευθύνονται σε συγκεκριμένα μοντέλα εταιριών αλλά μπορούν να τοποθετηθούν σε κάθε επιβατικό όχημα που διαθέτει σύστημα ειδοποίησης απώλειας πίεσης ελαστικών (TPMS). Οι κάτοχοι αυτοκινήτων τα οποία δεν διαθέτουν εγκατεστημένο από το εργοστάσιο σύστημα TPMS, μπορούν να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του συγκεκριμένου ελαστικού, αγοράζοντας και τοποθετώντας στο αυτοκίνητό τους ένα σύστημα TPMS από αυτά που διατίθενται στο εμπόριο.

Με όλα τα πλεονεκτήματα της τεχνολογίας των ελαστικών Run-flat, χωρίς όμως τα βασικά μειονεκτήματά τους και με δεδομένη την δυνατότητα τοποθέτησή τους σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα, δεν υπάρχει πλέον λόγος ανησυχίας.

Μάθετε περισσότερα για τα ελαστικά DriveGuard εδώ!
 

bridgestone
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube