node/35536

Το leasing είναι μόνο για εταιρείες! Πες μας αν είναι “μύθος ή αλήθεια” και κέρδισε!

Η άποψη ότι το leasing αφορά μόνο τις εταιρείες εδραιώθηκε από το γεγονός ότι το εταιρικό leasing ήταν η πρώτη μορφή leasing που έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα. Τα οφέλη του όμως μπορούν να τα απολαύσουν όλοι, καθώς το leasing είναι και για ιδιώτες.

Οι μύθοι είναι κομμάτι της ανθρώπινης Ιστορίας. Αποτελούν τροφή της έμφυτης περιέργειας του ανθρώπου, ο οποίος φροντίζει να τους συντηρεί και να τους αναπαράγει. Υπάρχουν όμως πολλών ειδών μύθοι.

Έχουμε για παράδειγμα του ακίνδυνους. Μύθους, δηλαδή, που εξιστορούν συνήθως μια ψεύτικη αλλά εντυπωσιακή ιστορία που στο άκουσμά της διασκεδάζουμε. Έχουμε όμως και τους λιγότερο αθώους. Μύθους που μπορεί ακόμα και να μας ζημιώνουν το πορτοφόλι, γιατί απλά κανείς μέχρι σήμερα δεν φρόντισε να τους καταρρίψει και να αναδείξει την αλήθεια που κρύβετε από πίσω.

Πάρτε για παράδειγμα τους αστικούς μύθους που περιβάλλουν την μακροχρόνια μίσθωση αυτοκίνητου. Το γεγονός ότι το εταιρικό leasing ήταν η πρώτη μορφή leasing που έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα δημιούργησε το μύθο ότι η συγκεκριμένη λύση αφορά μόνο τις εταιρείες και δη αυτές που διατηρούν μεγάλο στόλο αυτοκινήτων.

Λάθος! Η λύση του leasing μπορεί να είναι μια εξίσου επικερδής διαδικασία τόσο για τον απλό ιδιώτη όσο και για τον ελεύθερο επαγγελματία. Και στην τελική αφορά όποιον θέλει να αποκτήσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά σκεπτόμενος την οικονομική αβεβαιότητα που μας περιβάλει, διστάζει να εκταμιεύσει ένα πολύτιμο για την οικογένειά του χρηματικό κεφάλαιο ή να δεσμευτεί μακροχρόνια οικονομικά μέσω κάποιου δανείου.

Η αλήθεια είναι ότι, σε μια εποχή όπου οι οικονομικές δυσκολίες αυξάνονται, το leasing για ιδιώτες έρχεται να προσφέρει ευελιξία και ελευθερία, απαλλάσσοντας τους οδηγούς από το άγχος της ιδιοκτησίας. Και φυσικά των παράπλευρων εξόδων που έρχονται πακέτο με το «προνόμιο» να έχεις ένα ΙΧ στο όνομά σου! Αποκτώντας το νέο σου αυτοκίνητο μέσω της Avis Leasing έννοιες όπως ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, service, καινούρια ελαστικά, κ.ά. δεν υφίστανται, καθώς η Avis τα αναλαμβάνει όλα για τους πελάτες της μέσα από την καταβολή ενός μηνιαίου μισθώματος.

Μύθος ή αλήθεια λοιπόν;

Αν θέλετε να καταρρίψετε και άλλους μύθους που περιβάλλουν το leasing, τότε δεν έχετε παρά να λύσετε το διασκεδαστικό quiz της Avis Leasing και να κερδίσετε παράλληλα πολλά δώρα. Πάρτε μέρος εδώ.

TAGS
node/39142

Νέο Ford Kuga: Πολυπρόσωπο και πολυπράγμον

Στη νέα γενιά του, το Ford Kuga πολλαπλασιάζει τις προσωπικότητές του, προσφέροντας τόσο σε επίπεδο εμφάνισης όσο και κινητήρων πληθώρα επιλογών. Ακόμα και γι’ αυτούς που θέλουν να διαβούν την πύλη του εξηλεκτρισμού.

Τρίτη, 02 Ιουνίου 2020 | Επικοινωνία

Νέο Ford Kuga: Πολυπρόσωπο και πολυπράγμον

Η ολοκαίνουργια γενιά του Ford Kuga έφτασε στην ελληνική αγορά συνδυάζοντας premium χαρακτήρα, κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας και ασφάλειας, ευρύχωρη καμπίνα και μια πλούσια γκάμα με plug-in hybrid, ήπια υβριδικές, βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες εκδόσεις.

Το νέο Kuga εμπλουτίζει την γκάμα SUV της Ford δίπλα στα αναγνωρισμένα EcoSport και Puma. Kαι αποτελεί μία από τις πιο ολοκληρωμένες προτάσεις στην κατηγορία των μεσαίων SUV. Η νέα γενιά του δημοφιλούς Ford διακρίνεται για την πολύπλευρη προσωπικότητα και τη φινετσάτη εμφάνιση, δίνοντάς σου αρχικά την εντύπωση ότι έχεις να κάνεις με ένα κόμπακτ αυτοκίνητο. Κι όμως, το νέο Kuga είναι σχεδόν εννέα πόντους μακρύτερο! Αυτό μεταφράζεται σε άφθονους χώρους στην 5θέσια καμπίνα, με κορυφαίο αέρα για τα πόδια των πίσω επιβατών και τον μεγαλύτερο χώρο αποσκευών στην κατηγορία, χάρη στα συρόμενα πίσω καθίσματα και την έξυπνη εταζέρα. 

Εκτός από την ευρυχωρία και την premium αίσθηση, η καμπίνα του νέου Kuga χαρακτηρίζεται από πρωτοποριακές τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Και είναι εξοπλισμένο με το πλήρες πακέτο συστημάτων ασφαλείας και υποβοήθησης «Ford Co-Pilot 360» που παρέχει δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης Επιπέδου 2. Είναι γνωστό άλλωστε, πως ο συνδυασμός παθητικής και ενεργητικής ασφάλειας έχει χαρίσει στο νέο Kuga βαθμολογία πέντε αστέρων στις πρόσφατες δοκιμές πρόσκρουσης του ανεξάρτητου οργανισμού EuroNCAP.

Ο πολύπλευρος χαρακτήρας του νέου Kuga φανερώνεται από την ανάγνωση κιόλας της γκάμας των κινητήρων. Το νέο SUV είναι το πιο εξηλεκτρισμένο μοντέλο στην ιστορία της Ford. Αποτελεί δε το πρώτο μοντέλο του Μπλε Οβάλ που θα προσφέρεται με επαναφορτιζόμενη υβριδική (PHEV), ήπια υβριδική (mHEV) και αυτοφορτιζόμενη υβριδική (FHEV) τεχνολογία. Πιο συγκεκριμένα, εκτός από τις εκδόσεις με τον πολυβραβευμένο βενζινοκινητήρα 1.5L EcoBoost 150 PS και τους κορυφαίους σε οικονομία πετρελαιοκινητήρες 1.5L EcoBlue 120 PS και 2.0L EcoBlue 190 PS, το Kuga διατίθεται ως ήπια υβριδικό (mHEV) με τον 2.0L EcoBlue Hybrid και απόδοση 150 PS και ως επαναφορτιζόμενο υβριδικό (PHEV) με τον 2.5L Duratec και απόδοση 225 PS.

kuga

Η τελευταία έκδοση μάλιστα προσφέρει τη δυνατότητα κίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για έως και 72 km ανάμεσα σε κάθε φόρτιση. Χρήση που περιορίζει τη μέση κατανάλωση σε μόλις 1,2 lt/100 km και με τις εκπομπές CO2 να ξεκινούν από τα 26 g/km (μετρήσεις NEDC). Επιπλέον, μέσα στο 2020, η γκάμα του νέου Kuga της Ford θα εμπλουτιστεί περαιτέρω από νέες, αυτοφορτιζόμενες υβριδικές (FHEV) εκδόσεις. Τα κινητήρια σύνολα συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, αυτόματο οκτώ σχέσεων ή αυτόματο με διαρκώς μεταβαλλόμενη σχέση μετάδοσης (CVT), με την κίνηση να μεταδίδεται στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς.

Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο ήδη στην ελληνική αγορά με τιμή που ξεκινά από τις €26.272. Ο υποψήφιος αγοραστής πέρα από την πλούσια γκάμα κινητήρων έχει να επιλέξει και μεταξύ πέντε επιπέδων εξοπλισμού. Τα Trend, Titanium, ST-Line, ST-LineX και Vignale προσαρμόζουν το ολοκαίνουργιο Kuga σύμφωνα με τις ανάγκες και τη βούληση του ιδιοκτήτη του. Χάρη στον επίσημο configurator της εταιρείας μπορείτε και εσείς να διαμορφώσετε online το δικό σας Kuga πατώντας εδώ. Στο τέλος της διαδικασίας θα έχετε πρόσβαση σε ένα μοναδικό, προσωπικό κωδικό αυτοκινήτου, τον οποίο μπορείτε να δώσετε στον Επίσημο Έμπορο Ford της επιλογής σας για περισσότερες πληροφορίες.

Το ολοκαίνουργιο Kuga της Ford προσφέρεται με 5ετή εγγύηση και προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης “MyKuga” που εξασφαλίζει τους πιο ευνοϊκούς όρους αποπληρωμής, με  μηνιαία δόση από €191, είτε  με προκαταβολή από 0%, επιτόκιο από 1%, το οποίο προσαρμόζεται εύκολα στις ανάγκες σας.

node/38927

All-new Renault CAPTUR: O βασιλιάς στον θρόνο του!

Το All-new Renault CAPTUR, το επί σειρά ετών πρώτο σε πωλήσεις κόµπακτ SUV στην Ευρώπη, ήρθε να κατακτήσει και την ελληνική αγορά.

Τρίτη, 12 Μαΐου 2020 | Επικοινωνία

All-new Renault CAPTUR: O βασιλιάς στον θρόνο του!

Το All-new Renault CAPTUR είναι εδώ. Το επί σειρά ετών πρώτο σε πωλήσεις στην Ευρώπη, κόµπακτ SUV, ήρθε να κατακτήσει και την ελληνική αγορά. Και να στρογγυλοκαθίσει στον θρόνο της δηµοφιλούς κατηγορίας που κερδίζει και στη χώρα µας ολοένα και περισσότερους φίλους.

Με πληθωρικές διαστάσεις και εντυπωσιακή εµφάνιση, κορυφαίους χώρους και ακόµα περισσότερη χρηστικότητα, το All-new Renault CAPTUR διαθέτει τις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες άνεσης, συνδεσιµότητας και ασφάλειας. Επιπλέον, η υπερπλήρης γκάµα κινητήρων µε επιλογές σε βενζίνη, υγραέριο, ντίζελ και υβριδική τεχνολογία, ισχύος έως 160 ίππους, καλύπτει κάθε ανάγκη. Είτε το ζητούµενο είναι η οικονοµική καθηµερινή µετακίνηση είτε η οδηγική απόλαυση.

Το All-new CAPTUR είναι το πρώτο µοντέλο της Renault µε υβριδικό επαναφορτιζόµενο σύστηµα κίνησης. Η έκδοση CAPTUR E-TECH Plug-in θα ξεκινήσει σύντοµα την πορεία της και στην ελληνική αγορά. Βέβαια, το All-new CAPTUR πολύ πριν σε κερδίσει µε την εξελιγµένη τεχνολογία του, θα σε κερδίσει µε την αθλητική και δυναµική σιλουέτα. Η εικόνα του εκφράζει µε τον καλύτερο τρόπο την ανανέωση και την ενίσχυση της SUV ταυτότητας του µοντέλου. Οι µεγαλύτερες εξωτερικές διαστάσεις (+11 cm) και το µακρύτερο µεταξόνιο (+ cm) έχουν ανεβάσει σε κορυφαίο επίπεδο τους χώρους της καµπίνας. Έτσι οι επιβάτες απολαµβάνουν ακόµα µεγαλύτερη άνεση, στο «Smart Cockpit» εσωτερικό του, που «υψώνει» τη σηµαία της ψηφιακής επανάστασης.

Renault

Ένας υπέροχος ψηφιακός κόσµος
Με πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της µοναδικής του αισθητικής την «αιωρούµενη» κεντρική κονσόλα, στο ταµπλό του All-new Renault CAPTUR ενσωµατώνονται όλες οι τελευταίες τεχνολογίες.

Στοιχείο-κλειδί του «Smart Cockpit» είναι η οθόνη πολυµέσων των 9,3” µε τη µεγαλύτερη επιφάνεια θέασης της κατηγορίας, που ουσιαστικά είναι ένα κανονικό τάµπλετ. Σε ψηφιακή οθόνη απεικονίζονται και οι ενδείξεις του πίνακα οργάνων. Είναι έγχρωµη, µε διαστάσεις από 7” έως 10,25” και έχει τη δυνατότητα εξατοµίκευσης της απεικόνισης των πληροφοριών µε εξαιρετικά εύκολο τρόπο.

Την εµπειρία στο εσωτερικό συµπληρώνει η φιλική εργονοµία και τα υλικά κορυφαίας ποιότητας, µε µαλακή επένδυση σε ολόκληρη την επιφάνεια του ταµπλό, τα πάνελ, τις πόρτες και το πλαίσιο της κεντρικής κονσόλας. Τα 27 λίτρα αποθηκευτικών χώρων, το πορτµπαγκάζ µε συνολική χωρητικότητα 536 λίτρων και το συρόµενο πίσω κάθισµα (κατα µήκος 16 εκ.) που επιτρέπει τη διαµόρφωσή του ανάλογα µε τις ανάγκες, φέρνουν χωροταξικά το All-new Renault CAPTUR στην κορυφή της κατηγορίας.

renault

Ασφάλεια και άνεση 5 αστέρων
Τον ολοκληρωµένο χαρακτήρα του All-new Renault CAPTUR συµπληρώνουν µια σειρά από τεχνολογίες που φροντίζουν τόσο για την ασφάλεια, όσο και την άνεση των επιβατών. Την πρώτη εξασφαλίζουν αφενός η κορυφαία επίδοση πέντε αστέρων στις δοκιµές αξιολόγησης ασφαλείας του ανεξάρτητου οργανισµού Euro NCAP, αφετέρου η πιο πλήρης γκάµα συστηµάτων υποβοήθησης οδήγησης της κατηγορίας. Ενεργό φρενάρισµα έκτακτης ανάγκης µε αναγνώριση πεζών και ποδηλάτων ακόµα και τη νύχτα, σύστηµα προειδοποίησης εκτροπής από τη λωρίδα και διατήρησης της πορείας, αναγνώριση πινακίδων οδικής σήµανσης και ορίων ταχύτητας, ανήκουν όλα στον βασικό εξοπλισµό του νέου µοντέλου. Παράλληλα υπάρχει και το ενεργό cruise control που συνεργάζεται µε το σύστηµα Highway & Traffic Jam Companion, υλοποιώντας, ουσιαστικά, χαρακτηριστικά αυτόνοµης οδήγησης Επιπέδου 2 και κορυφώνοντας στο µέγιστο το επίπεδο άνεσης και ασφάλειας στον αυτοκινητόδροµο.

Η τεχνολογία MULTI-SENSE ανεβάζει ψηλά τον πήχη της εξατοµίκευσης, προσφέροντας τρία προγράµµατα οδήγησης (Eco, Sport, MySense), οκτώ αποχρώσεις φωτισµού της καµπίνας και τη δυνατότητα να παραµετροποιήσεις τις λειτουργίες του All-new Renault CAPTUR κατά βούληση. Επιπλέον, η πλατφόρµα πολυµέσων Renault EASY LINK είναι συµβατή µε λογισµικό Android Auto και Apple CarPlay, επιτρέποντας να είσαι πάντα δικτυωµένος και να απολαµβάνεις την αγαπηµένη σου µουσική, ακόµα και µε την ακουστική υπογραφή της BOSE.

Το All-new Renault CAPTUR καλύπτεται από εργοστασιακή εγγύηση πέντε ετών, από τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια και µπορεί να γίνει δικό σου µε τιµή που ξεκινά από τις €16.880. Και αν εκµεταλλευτείς την προσφορά λανσαρίσµατος, µπορείς να το αποκτήσεις σε έναν από τους 90 συνολικά χρωµατικούς συνδυασµούς εξατοµίκευσης, χωρίς κανένα επιπλέον κόστος, που ισοδυναµεί µε όφελος έως €1.000!!