Το leasing είναι μόνο για εταιρείες! Πες μας αν είναι “μύθος ή αλήθεια” και κέρδισε!

Το leasing είναι μόνο για εταιρείες! Πες μας αν είναι “μύθος ή αλήθεια” και κέρδισε!

Η άποψη ότι το leasing αφορά μόνο τις εταιρείες εδραιώθηκε από το γεγονός ότι το εταιρικό leasing ήταν η πρώτη μορφή leasing που έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα. Τα οφέλη του όμως μπορούν να τα απολαύσουν όλοι, καθώς το leasing είναι και για ιδιώτες.

Οι μύθοι είναι κομμάτι της ανθρώπινης Ιστορίας. Αποτελούν τροφή της έμφυτης περιέργειας του ανθρώπου, ο οποίος φροντίζει να τους συντηρεί και να τους αναπαράγει. Υπάρχουν όμως πολλών ειδών μύθοι.

Έχουμε για παράδειγμα του ακίνδυνους. Μύθους, δηλαδή, που εξιστορούν συνήθως μια ψεύτικη αλλά εντυπωσιακή ιστορία που στο άκουσμά της διασκεδάζουμε. Έχουμε όμως και τους λιγότερο αθώους. Μύθους που μπορεί ακόμα και να μας ζημιώνουν το πορτοφόλι, γιατί απλά κανείς μέχρι σήμερα δεν φρόντισε να τους καταρρίψει και να αναδείξει την αλήθεια που κρύβετε από πίσω.

Πάρτε για παράδειγμα τους αστικούς μύθους που περιβάλλουν την μακροχρόνια μίσθωση αυτοκίνητου. Το γεγονός ότι το εταιρικό leasing ήταν η πρώτη μορφή leasing που έγινε ευρέως γνωστή στην Ελλάδα δημιούργησε το μύθο ότι η συγκεκριμένη λύση αφορά μόνο τις εταιρείες και δη αυτές που διατηρούν μεγάλο στόλο αυτοκινήτων.

Λάθος! Η λύση του leasing μπορεί να είναι μια εξίσου επικερδής διαδικασία τόσο για τον απλό ιδιώτη όσο και για τον ελεύθερο επαγγελματία. Και στην τελική αφορά όποιον θέλει να αποκτήσει ένα καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά σκεπτόμενος την οικονομική αβεβαιότητα που μας περιβάλει, διστάζει να εκταμιεύσει ένα πολύτιμο για την οικογένειά του χρηματικό κεφάλαιο ή να δεσμευτεί μακροχρόνια οικονομικά μέσω κάποιου δανείου.

Η αλήθεια είναι ότι, σε μια εποχή όπου οι οικονομικές δυσκολίες αυξάνονται, το leasing για ιδιώτες έρχεται να προσφέρει ευελιξία και ελευθερία, απαλλάσσοντας τους οδηγούς από το άγχος της ιδιοκτησίας. Και φυσικά των παράπλευρων εξόδων που έρχονται πακέτο με το «προνόμιο» να έχεις ένα ΙΧ στο όνομά σου! Αποκτώντας το νέο σου αυτοκίνητο μέσω της Avis Leasing έννοιες όπως ασφάλεια, τέλη κυκλοφορίας, service, καινούρια ελαστικά, κ.ά. δεν υφίστανται, καθώς η Avis τα αναλαμβάνει όλα για τους πελάτες της μέσα από την καταβολή ενός μηνιαίου μισθώματος.

Μύθος ή αλήθεια λοιπόν;

Αν θέλετε να καταρρίψετε και άλλους μύθους που περιβάλλουν το leasing, τότε δεν έχετε παρά να λύσετε το διασκεδαστικό quiz της Avis Leasing και να κερδίσετε παράλληλα πολλά δώρα. Πάρτε μέρος εδώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube