Λανσάρισμα για το νέο MXGP PRO [video]

Λανσάρισμα για το νέο MXGP PRO [video]

Το επίσημο video game του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Motocross επέστρεψε καλύτερο από ποτέ.

Η αναγγελία ενός νέου video game είναι πάντα συναρπαστική, αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για κάτι το εντελώς διαφορετικό. Η Milestone κατάφερε αυτή τη φορά με το νέο MXGP PRO να κάνει ένα πραγματικά τεράστιο βήμα στον ρεαλισμό που προσφέρει το επίσημο video game.

Χάρη στο νέο PRO Physics, όλα τα επίσημα χαρακτηριστικά (χορηγοί, αναβάτες, μοτοσυκλέτες κ.α) έχουν μεταφερθεί απευθείας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MXGP, με στόχο να ικανοποιήσει τον πιο απαιτητικό και έμπειρο gamer.

MXGP PRO 1

Επιπλέον, το νέο MXGP PRO διαθέτει ένα νέο πεδίο δοκιμών για να εκπαιδευτείτε και να κυριαρχήσετε σε όλες τις μοτοσυκλέτες και τα τερέν ανά τον κόσμο.

Δοκιμάστε τις ικανότητές σας και βελτιώστε την απόδοσή σας αντιμετωπίζοντας 30 διαφορετικές προκλήσεις. Μια εξειδικευμένη λειτουργία του video game θα σας δώσει την ευκαιρία να μάθετε βήμα προς βήμα τις καλύτερες τεχνικές οδήγησης motocross και φυσικά να σας γίνουν βίωμα.

MXGP PRO 2

Τα νέα όμως του MXGP PRO δεν σταματούν εδώ και συνεχίζονται με την εκπλήρωση επιθυμιών διαφόρων gamer ανά τον κόσμο. Το νέο video game προσφέρει πλέον μεγαλύτερη ελευθερία στην οδήγηση και τα άλματα, ελέγχοντας καλύτερα τον αναβάτη, ενώ προστέθηκε και δυνατότητα ελέγχου του συμπλέκτη για ακόμα καλύτερες εκκινήσεις.

Το νέο video game MXGP PRO βρίσκεται ήδη στα καταστήματα για τις κονσόλες PS4 και Xbox One, αλλά και για PC μέσω STEAM.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube