Κοντινοί και μακρινοί προορισμοί για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Κοντινοί και μακρινοί προορισμοί για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου είναι ιδανικό για μια ανοιξιάτικη απόδραση, με τη χώρα μας να προσφέρει αρκετούς πανέμορφους προορισμούς.

προορισμοί

Το τριήμερο της 25ης Μαρτίου δίνει την κατάλληλη αφορμή για μια μικρή απόδραση από την καθημερινότητα και τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης. Η Ελλάδα, με την πλούσια ποικιλία των προορισμών της, μας προσφέρει επιλογές για κάθε προτίμηση, είτε επιθυμούμε την ηρεμία του βουνού είτε τη γοητεία της θάλασσας.

Ναύπλιο
Ξεκινάμε από το Ναύπλιο, το οποίο απέχει μόλις 1,5 ώρα από την Αθήνα. Κοσμοπολίτικο, μα και γραφικό ταυτόχρονα, προσφέρει πολλές επιλογές για διαμονή που καλύπτουν όλα τα γούστα και βαλάντια. Ανεβείτε τα σκαλιά που οδηγούν στο ξακουστό Παλαμήδι και περπατήστε γύρω από το Κάστρο συνεχίζοντας την βόλτα σας κατά μήκος της Παραλιακής. Και αφού χορτάσετε τη θέα προς το Μπούρτζι, αφεθείτε στα σοκάκια της Παλιάς Πόλης και στα υπέροχα μαγαζιά και εστιατόριά της.

Nauplio


Ορεινή Αρκαδία
Τα χωριά της ορεινής Αρκαδίας είναι από τους δημοφιλέστερους προορισμούς καθώς πέρα από το φαγητό, μπορείτε να απολαύσετε μια πιο εναλλακτική απόδραση, με την ευρύτερη περιοχή να προσφέρει πολλές δραστηριότητες, από πεζοπορία μέχρι rafting. Από τη Βυτίνα και τη Δημητσάνα, μέχρι τη Στεμνίτσα και τα λιγότερο γνωστά χωριά θα δείτε υπέροχα αξιοθέατα και θα γευτείτε μοναδικές τοπικές γεύσεις.

Arkadia


Ευρυτανία
Με ορμητήριο το Καρπενήσι ή κάποιο άλλο γραφικό χωριό, η ευρύτερη περιοχή της Ευρυτανίας θα σας τα προσφέρει όλα. Από χειμερινά σπορ και ανέσεις, μέχρι εξαιρετικό φαγητό, διασκέδαση, αλλά και μοναδικά φυσικά τοπία με καταπράσινα βουνά, ορμητικά ποτάμια, πανέμορφα φαράγγια και λίμνες. Είναι ιδανικός προορισμός για τους λάτρεις των μονοπατιών, των οδικών διαδρομών στη φύση και των γραφικών ξενώνων, ενώ must θεωρείται μία επίσκεψη στη μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας, αλλά και στα υπόλοιπα ιστορικά μοναστήρια της περιοχής.

Euritania


Δελφοί
Ένας από τους πιο σημαντικούς αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, με μια μοναδική ατμόσφαιρα και σε μια μεριά της ελληνικής γης που καθηλώνει. Η επιβλητικότητα του αρχαιολογικού χώρου του Μαντείου στους Δελφούς είναι απλά ανεπανάληπτη. Καθώς περπατάτε σε αυτόν τον αρχαιολογικό χώρο που εκτείνεται σε όλη την πλαγιά του λόφου, κάθε βήμα σας συναντά έργα τέχνης και μνημεία, αναδεικνύοντας τη μεγαλοπρέπεια της αρχαίας πολιτιστικής κληρονομιάς που αξίζει να εξερευνήσετε.

delfoi


Πήλιο 
Το Πήλιο αποτελεί μια από τις πιο γοητευτικές περιοχές της Ελλάδας, συνδυάζοντας τη μαγευτική ορεινή φύση με το γοητευτικό γαλάζιο του Αιγαίου. Τα παραδοσιακά χωριά με την χαρακτηριστική αρχιτεκτονική τους μαγνητίζουν τους επισκέπτες, ενώ οι υπέροχες παραλίες προσφέρουν ατελείωτες στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης. Εάν ειδικά προτιμάτε το περπάτημα στα μονοπάτια του βουνού, το Πήλιο είναι ένας τόπος που σίγουρα θα σας αφήσει αξέχαστες εντυπώσεις.

Pilio

Αυτοί είναι μόνο μερικοί από τους πολλούς υπέροχους οδικούς προορισμούς που μπορείτε να εξερευνήσετε στην Ελλάδα. Κάθε προορισμός προσφέρει μοναδικές εμπειρίες και αξέχαστες στιγμές!

Ας μην ξεχνάμε ότι όποιος και αν είναι ο προορισμός, η ασφάλιση αυτοκινήτου, είναι σημαντική για να μπορούμε να απολαύσουμε το ταξίδι μας με ασφάλεια και ηρεμία. Με την κατάλληλη ασφάλιση, μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε αναπόφευκτη κατάσταση προκύψει κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μας, προστατεύοντας τόσο τον εαυτό μας όσο και το όχημά μας.

Η ERGO Ασφαλιστική, αντιλαμβανόμενη τις ιδιαίτερες ανάγκες μας, προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία με τα προγράμματα πλήρους κάλυψης ERGO My Auto Total Plus και Superior Plus, για να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο όσο είμαστε στο δρόμο.

Ειδικά για την περίοδο έως και 31 Μαρτίου, με κάθε νέο ασφαλιστήριο επιβατικού αυτοκινήτου ιδιωτικής χρήσης με ετήσια διάρκεια στα προγράμματα ERGO My Auto Total Plus και Superior Plus προσφέρεται έκπτωση 15%. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ERGO www.ergohellas.gr ή να πάρετε προσφορά για το όχημά σας εδώ.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube