Το Honda HR-V περνάει στη νέα εποχή!

Το Honda HR-V περνάει στη νέα εποχή!

Σχεδιασµένο µε επίκεντρο τον άνθρωπο και το περιβάλλον, το νέο κόµπακτ SUV της Honda έχει το ιδανικό µίγµα τεχνολογίας, ευρυχωρίας και πρακτικότητας, για την ιδανική καθηµερινότητα.

Το Honda HR-V είναι ένα από τα σημαντικότερα μοντέλα όχι μόνο για την ιαπωνική εταιρεία, αλλά για ολόκληρη την αυτοκίνηση, καθώς ήταν από τα πρώτα αυτοκίνητα που συνέβαλαν στην καθιέρωση της κατηγορίας των SUV/crossover.

Στη νέα του γενιά, το ολοκαίνουργιο HR-V έρχεται να χαράξει µια τοµή στο κατεστηµένο των κόµπακτ SUV/crossover, στηριζόµενο σε τρεις πυλώνες: Την κορυφαία υβριδική τεχνολογία, το ταλαντούχο οδηγικό προφίλ και την εµπνευσµένη καµπίνα.

Με πρωταγωνιστή το αποδοτικό υβριδικό σύστηµα e:HEV που εξαργυρώνει την 20ετή τεχνογνωσία της Honda στον δρόµο και στις πίστες της Formula 1, το νέο HR-V συνδυάζει τέλεια τις επιδόσεις µε την οικονοµία και τους ελάχιστους ρύπους. Ο πανέξυπνος συνδυασµός δύο ηλεκτρικών κινητήρων µε έναν 1.500άρη βενζίνης, έχει «ηλεκτρική απόκριση» και αποδίδει 131 PS για ζωντανές επιταχύνσεις, µε τη µέση κατανάλωση να είναι µόλις 5,4 lt/100 km και οι εκποµπές CO2 122 g/km.

Honda HR-V

Χάρη στο στιβαρό πλαίσιο και την προσεκτικά μελετημένη ρύθμιση της ανάρτησης, το HR-V πετυχαίνει όχι μόνο να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον στην οδήγηση αλλά και να έχει πιο ποιοτική κύλιση από ποτέ. Το ιδανικό συμπλήρωμα για όλα αυτά, είναι η τεχνολογικά κορυφαία σουίτα Honda Sensing, που φροντίζει για όλες τις πτυχές της ασφάλειας ανεξάρτητα από τις συνθήκες που επικρατούν στο δρόμο.

Η σχεδίαση συνδυάζει τα στοιχεία ενός επιβλητικού, premium SUV µε το σπορ ύφος ενός κουπέ, την ίδια στιγµή που στην καµπίνα η απτή ποιότητα είναι κορυφαία όπως και η εργονοµία. Τα πάντα έχουν σχεδιαστεί ως προέκταση του ανθρώπου, ακόµα και το εξελιγµένο σύστηµα infotainment που έχει οθόνη αφής 9” και δέχεται συνεχείς αναβαθµίσεις over the air.

Honda HR-V

Στους τοµείς της ευρυχωρίας και της πρακτικότητας, το HR-V παραµένει σύµβολο χάρη στα πίσω καθίσµατα Magic Seats. Είναι µια διάταξη που δηµιουργεί όχι µόνο επίπεδο χώρο φόρτωσης µε πολύ χαµηλό κατώφλι, αλλά και που επιτρέπει στα πίσω έδρανα να ανασηκώνονται ανεξάρτητα για να φορτώνεις ψηλά αντικείµενα. Με δύο λόγια, µπορείς να είσαι ήσυχος πως υπάρχει χώρος για όσα κι εάν χρειάζεσαι.

Είναι κι αυτό ένα από τα αµέτρητα στοιχεία που κάνουν την καθηµερινότητα µε το νέο κόµπακτ SUV της Honda εύκολη και απολαυστική. Κάτι που µε τη σειρά του αποδεικνύεται απλώς ανεκτίµητο.

Ανακαλύψτε περισσότερα για το νέο Honda HR-V e:HEV εδώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube