H μεταµόρφωση της Volvo

H μεταµόρφωση της Volvo

Μέσα σε λίγα χρόνια τα αυτοκίνητα της Volvo άφησαν πίσω τους το συντηρητικό στίγµα του παρελθόντος και συνδύασαν την µοναδικά εκλεπτυσµένη εµφάνιση µε κορυφαία τεχνολογία.

H σύγχρονη ιστορία της Volvo αποτύπωσε το πέρασµα από το συντηρητικό στην τέλεια υλοποίηση του σκανδιναβικού ντιζάιν και του συνολικά µοντέρνου.

Με απόλυτα µίνιµαλ προσέγγιση κάθε µοντέλο των σειρών XC, S και V έχει τον τρόπο να επιβάλλεται µε την διακριτικότητα που προαπαιτεί η premium σφραγίδα. Ακριβώς στο ίδιο µήκος κύµατος είναι συντονισµένο και το εσωτερικό. Μια σειρά από λεπτοµέρειες που συνδυάζουν το κοµψό µε το τεχνολογικά προηγµένο και το λειτουργικό σε κάνουν να αισθάνεσαι ξεχωριστός.

Volvo interior

Μπορείς να χειρίζεσαι τα πάντα µέσω της κατακόρυφης οθόνης των 9”, ενώ το infotainment Sensus Connect είναι ενηµερωµένο µε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας αναφορικά µε την επικοινωνία µεταξύ αυτοκινήτου και ανθρώπου. Υπάρχει διαρκής σύνδεση µε τις εφαρµογές και τα εργαλεία που χρειάζεσαι, ενώ µεταξύ άλλων η εφαρµογή Volvo on Call δίνει πρόσβαση σε χρήσιµες πληροφορίες για το αυτοκίνητο και στα plug-in υβριδικά µοντέλα επιτρέπει ακόµα και την αποµακρυσµένη ενεργοποίηση του κλιµατισµού και τον έλεγχο της φόρτισης.

Διαμορφώστε και εξερευνήστε όλα τα SUV της Volvo εδώ

Από εκεί ρυθµίζεις ακόµα και το IntelliSafe, τη σουίτα συστηµάτων υποβοήθησης του οδηγού που αποτελεί ουσιαστικά την εξέλιξη της ηγετικής θέσης που από το 1970 κατέχει η Volvo στον τοµέα της ασφάλειας. Συστήµατα όπως το City Safety, το Rear Collision Warning και το Pilot Assist διατηρούν το αυτοκίνητο στο δρόµο, επιβλέπουν τον περιβάλλοντα χώρο για πεζούς ή δικυκλιστές και ενηµερώνουν για επικείµενους κινδύνους.

Volvo IntelliSafe

Μπορούν ακόµα και να αντιδράσουν σε αυτούς τους κινδύνους εάν ο οδηγός δεν το κάνει µόνος του, προάγοντας την ασφάλεια για όλους όσοι χρησιµοποιούν το δρόµο. Η ελαχιστοποίηση της απώλειας ζωών στους δρόµους ήταν, είναι και θα είναι απόλυτη δέσµευση για την Volvo.

Διαμορφώστε και εξερευνήστε όλα τα sedan της Volvo εδώ

Η συνύπαρξη αυτής της διαχρονικής φιλοσοφίας µε την ουσιαστική πολυτέλεια και την ευφυΐα στη σχεδίαση είναι που συµπληρώνει την εικόνα των µοντέλων του σήµερα και τα κάνει καλύτερα από ποτέ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube