Γιατί μας συμφέρει η μικτή ασφάλεια;

Γιατί μας συμφέρει η μικτή ασφάλεια;

Δες τι ακριβώς προσφέρει η μικτή ασφάλεια και γιατί αξίζει να την επιλέξεις.

μικτή ασφάλεια

Η ασφάλιση της αστικής ευθύνης από την κυκλοφορία του οχήματος εκτός από υποχρεωτική, είναι και απαραίτητη για κάθε ιδιοκτήτη. 

Αν όμως θέλουμε μία ολοκληρωμένη ασφάλιση, που να καλύπτει σχεδόν τα πάντα, δεν έχουμε παρά να στραφούμε στη μικτή ασφάλιση.

Η βασική ασφάλεια αυτοκινήτου μάς καλύπτει για σωματικές βλάβες προς τρίτους και υλικές ζημιές σε οχήματα και περιουσίες τρίτων – δηλαδή για την αστική ευθύνη. 

Τι παραπάνω μας προσφέρει η μικτή ασφάλιση;
Πέρα από την απλή κάλυψη της αστικής ευθύνης, που είναι απαραίτητη για κάθε ιδιοκτήτη, η μικτή ασφάλεια προσφέρει πολλά περισσότερα. Εξασφαλίζει όχι μόνο την αποζημίωση τρίτων σε περίπτωση ατυχήματος, αλλά και την κάλυψη των ζημιών στο δικό μας όχημα, ακόμα και αν εμείς είμαστε υπεύθυνοι για το περιστατικό. 

Αυτό σημαίνει πως το κόστος επισκευής ή αντικατάστασης του αυτοκινήτου μας θα καλυφθεί, προσφέροντάς μας την απαραίτητη ασφάλεια και ηρεμία. Είτε μιλάμε για σύγκρουση με διερχόμενο όχημα, είτε για σύγκρουση με ένα δέντρο ή κάποιο ζώο που μπορεί να πεταχτεί ξαφνικά μπροστά μας, το κόστος της ζημιάς θα καλυφθεί κανονικά στο ασφαλισμένο μας αυτοκίνητο.

Επιπλέον, η μικτή ασφάλεια παρέχει εκτενή κάλυψη σε πληθώρα περιστατικών. Σε περιπτώσεις όπως θραύση κρυστάλλων, πυρκαγιά, βανδαλισμός και ακόμα και φυσικές καταστροφές όπως πλημμύρες ή καταιγίδες, η ασφάλεια αυτή είναι η ασπίδα μας. Πρόκειται για ένα ευρύ και ολοκληρωμένο πακέτο που μας προστατεύει από πολλές πιθανές απώλειες και ζημίες.

μικτή ασφάλεια

Το κύριο πλεονέκτημα της μικτής ασφάλειας είναι η ολοκληρωμένη κάλυψη που προσφέρει. Καινούργια ή ακριβά αυτοκίνητα ιδιαίτερα ωφελούνται από αυτήν τη μορφή ασφάλισης, καθώς ακόμα και σε περιπτώσεις όπου ο οδηγός είναι υπεύθυνος για το ατύχημα, οι ζημιές στο αυτοκίνητο καλύπτονται πλήρως.

Επίσης, η μικτή ασφάλεια είναι η κατάλληλη επιλογή για τα σύγχρονα αυτοκίνητα που διαθέτουν ακριβά ανταλλακτικά και εξαρτήματα λόγω της υψηλής τεχνολογίας τους. Τα μικροατυχήματα που συμβαίνουν στις πόλεις μπορεί να εξελιχθούν σε σοβαρές δαπάνες για τον ιδιοκτήτη, αλλά η μικτή ασφάλεια βοηθάει να κρατηθεί το κόστος υπό έλεγχο.

Για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας, είναι πολύ σημαντικό να βρούμε μία ασφαλιστική εταιρεία, η οποία θα μας κάνει να νιώσουμε ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Οι δύο τελευταίες έννοιες είναι άμεσα συνυφασμένες με την ERGO Ασφαλιστική, που με την εμπειρία, την τεχνογνωσία και την κατανόηση των διαφορετικών ασφαλιστικών αναγκών μας, δημιούργησε τα προγράμματα ERGO My Auto Total Plus και Superior Plus, προσφέροντας ολοκληρωμένη κάλυψη.

Ειδικά για αυτή την περίοδο και μέχρι τις 31 Μαρτίου, με κάθε νέο ασφαλιστήριο ετήσιας διάρκειας στα προγράμματα ERGO My Auto Total Plus και ERGO My Auto Superior Plus, έχουμε την ασφάλεια που χρειαζόμαστε σε κάθε μας διαδρομή αλλά και έκπτωση έως και 15%. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της ERGO www.ergohellas.gr ή να πάρετε προσφορά για το όχημά σας εδώ.

Έτσι, με την ERGO Ασφαλιστική, μπορούμε να αισθανόμαστε ασφάλεια και προστασία σε κάθε οδικό ταξίδι μας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube