“Για να έχεις αυτοκίνητο, πρέπει να το αγοράσεις!” Δες αν είναι “μύθος ή αλήθεια” και κέρδισε!

“Για να έχεις αυτοκίνητο, πρέπει να το αγοράσεις!” Δες αν είναι “μύθος ή αλήθεια” και κέρδισε!

Επιλέγοντας leasing απολαμβάνεις το ολοκαίνουργιό σου αυτοκίνητο χωρίς τις υποχρεώσεις της ιδιοκτησίας.

Είτε λόγω προκαταλήψεων είτε λόγω κατάλοιπων από το παρελθόν, οι περισσότεροι στη χώρα μας έχουμε μια μανία με την ιδιοκτησία. Χρειάζεσαι ένα σπίτι για να μείνεις, πρέπει να το αγοράσεις. Θες ένα αυτοκίνητο για τις μετακινήσεις σου; Κι αυτό πρέπει να το αγοράσεις.

«Να έχεις κάτι δικό σου για ασφάλεια»! Με αυτή τη φράση γαλουχηθήκαμε και συνεχίζουμε να πορευόμαστε παρόλο που οι καιροί δεν ευνοούν τις ιδιοκτησίες. Η ιδιοκτησία στη χώρα μας βρίσκεται στο στόχαστρο τα τελευταία χρόνια και τιμωρείται συνεχώς πότε με τον ΕΝΦΙΑ και πότε με τις αυξήσεις στα τέλη κυκλοφορίας ή τις διάφορες άλλες φορολογικές επιβαρύνσεις που έχουμε δεχτεί.

Ωραία όλα αυτά αλλά αν χρειάζεσαι αυτοκίνητο τι κάνεις; Νοικιάζεις;

Κατά μια έννοια ναι και αυτό γιατί το leasing δεν είναι μία απλή «ενοικίαση» αυτοκινήτου, αλλά πολύ περισσότερα. Καταβάλλοντας μόνο ένα μηνιαίο μίσθωμα, μπορεί κανείς να αποκτήσει το καινούργιο αυτοκίνητο που θέλει και ουσιαστικά να είναι δικό του για την χρονική διάρκεια που θα προσυμφωνήσει. Θα απολαμβάνει έτσι τη χαρά και την ευκολία που προσφέρουν οι τέσσερις ρόδες, χωρίς να το απασχολούν οι… λύπες, όπως είναι τα τέλη κυκλοφορίας, η ασφάλεια, το service, τα λάστιχα κ.ά.

Ακόμη, όμως, και αν η ιδιοκτησία του αυτοκινήτου είναι βασική προϋπόθεση για εσάς, με το Avis Leasing έχετε τη δυνατότητα εξαγοράς του αυτοκινήτου που θα αποκτήσετε, σε προσυμφωνημένη τιμή, στο τέλος της σύμβασης.

Με το leasing για ιδιώτες λοιπόν, οποιοδήποτε οδηγός μπορεί να αποκτήσει το αυτοκίνητο της αρεσκείας του εύκολα και γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες, με τα χαρακτηριστικά και τον εξοπλισμό που θέλει. Το ότι πρέπει η άδεια να γράφει και το όνομά του είναι απλά ένας μύθος που καταρρίφθηκε!

Αν θέλετε να καταρρίψετε και άλλους μύθους που αφορούν το leasing, τότε δεν έχετε παρά να λύσετε το διασκεδαστικό quiz της Avis και να κερδίσετε παράλληλα πολλά δώρα. Πάρτε μέρος εδώ.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube