Ford Hybrid Bonus

Ford Hybrid Bonus

Αποκτήστε σήμερα τα νέα υβριδικά Ford Puma και Kuga, και επωφεληθείτε από χαμηλότοκο χρηματοδοτικό με 3μηνη περίοδο χάριτος, οκτώ χρόνια εγγύησης και δωρεάν το πρώτο service.

Η Ford επενδύει διαρκώς σε σύγχρονες και φιλικές προς το περιβάλλον και την τσέπη του οδηγού τεχνολογίες, με τα νέα Puma και Kuga να αποδεικνύουν χειροπιαστά την τεχνολογική υπεροχή τους.

Η εποχή εξηλεκτρισμού της γκάμας της Ford ξεκίνησε με τα δημοφιλή crossover και SUV και θα συνεχιστεί άμεσα με το σουπερμίνι και το μικρό οικογενειακό της.

Το Ford Puma με τον τολμηρό σχεδιασμό μέσα-έξω και την ιδιαίτερα πρακτική καμπίνα διαθέτει ήπιo υβριδικό σύστημα κίνησης που συνδυάζεται με τον πολυβραβευμένο 3κύλινδρο 1.0 EcoBoost και διατίθεται σε δύο εκδόσεις ισχύος: Με 125 ή 155 ίππους. Οι εκδόσεις εξοπλισμού που απαρτίζουν την γκάμα του είναι τέσσερις και καλύπτουν όλες τις ανάγκες και τα «θέλω».

Ford Puma Hybrid 1

Το μεγαλύτερο Ford Kuga διαθέτει κορυφαίους χώρους και προηγμένα συστήματα ασφάλειας και κίνησης, αποτελώντας την τεχνολογική βιτρίνα του Μπλε Οβάλ. Το C-SUV της Ford διατίθεται και με ήπια υβριδική πετρελαιοκίνητη έκδοση που αποδίδει 150 ίππους, καθώς και επαναφορτιζόμενη υβριδική με 4κύλινδρο 2,5λιτρο βενζινοκινητήρα. Το τελευταίο έχει μέγιστη ισχύ 225 ίππους και συνταιριάζεται με σασμάν CVT. Η μπαταρία ιόντων λιθίου των 14,4kWh είναι αρκετή για αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία που μπορεί να ξεπεράσει τα 50 km και έχει τη δυνατότητα να φορτίζει και σε οικιακή πρίζα. Επιπλέον, με τιμή προ φόρων κάτω από τις €40.000, το επαναφορτιζόμενο υβριδικό Ford Kuga ταιριάζει ιδανικά για εταιρική χρήση, καθώς εκπέμπει μόλις 26 g/km CO2.

Για τα δύο νέα αυτά υπερσύγχρονα μοντέλα της, η Ford Motor Ελλάς υιοθετεί άκρως συμφέρουσα για τον καταναλωτή εμπορική πολιτική και λανσάρει το καινοτόμο προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus. Έτσι, η αγορά όλων των διαθέσιμων εκδόσεων των νέων Puma και Kuga καθίσταται πιο εύκολη και συμφέρουσα από ποτέ, καθώς τώρα μπορείς και απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια και οφέλη.

Πιο αναλυτικά, η απόκτηση των νέων Puma και Kuga συνοδεύεται από Hybrid Bonus, ένα νέο, επιδοτούμενο χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Ford Finance: Ανταγωνιστικό και σταθερό ονομαστικό επιτόκιο 3,49%, σε συνδυασμό με περίοδο χάριτος τριών μηνών για την πληρωμή της πρώτης δόσης του δανείου.

Ford Kuga Hybrid Drive 1

Το Hybrid Bonus, εκτός από ανταγωνιστικό ονομαστικό επιτόκιο και περίοδο χάριτος, προβλέπει μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος της Ford Finance ευέλικτη αποπληρωμή του δανείου από 12 έως 48 μηνιαίες δόσεις.

Επιπλέον, για το νέο Ford Puma, το προωθητικό πρόγραμμα Hybrid Bonus προβλέπει τη δωρεάν παροχή εξοπλισμού αξίας έως €868 που, ανάλογα με την έκδοση, περιλαμβάνει τον αυτόματο κλιματισμό, τους υαλοκαθαριστήρες με αισθητήρα βροχής, τους πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος, το σύστημα επιτήρησης τυφλού σημείου (BLIS), το Adaptive Cruise Control και το σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης (Auto Park Assist).

Τα οφέλη όμως δεν σταματούν εδώ. Το Hybrid Bonus προσφέρει επιπλέον δωρεάν την πρώτη συντήρηση του νέου σας Ford Puma και Kuga στο επίσημο δίκτυο της επισκευαστών της Ford Motor Ελλάς, εξασφαλίζοντας ένα άψογα συντηρημένο αυτοκίνητο.

Τέλος, η Ford Motor Ελλάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της στην κορυφαία αξιοπιστία των δύο μοντέλων, διαθέτει τα νέα Puma και Kuga, πάντα στο πλαίσιο του προγράμματος Hybrid Bonus, με τη μοναδική στην κατηγορία 8ετή εργοστασιακή εγγύηση Ford Protect. Απόλυτη διασφάλιση ξεγνοιασιάς και σιγουριάς.

Ford Puma Hybrid 2

Δείτε ενδεικτικά στα παρακάτω παραδείγματα τα χρηματοδοτικά οφέλη του προγράμματος Hybrid Bonus:

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Puma 1.0 EcoBoost mHEV 125 PS Titanium με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος τρεις μήνες
Αξία αυτοκινήτου: €20.991
Προκαταβολή: €8.800
Ποσό χρηματοδότησης: €12.191
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: Τρεις μήνες
Ποσό δόσης: €275,75
Έξοδα δανείου: €280

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Puma 1.0 EcoBoost mHEV 155 PS ST Line με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος τρεις μήνες
Αξία αυτοκινήτου: €23.336
Προκαταβολή: €9.082
Ποσό χρηματοδότησης: €13.621
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: Τρεις μήνες
Ποσό δόσης: €308,10
Έξοδα δανείου: €280

Ford Kuga Hybrid Drive 2

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Kuga 1.5 EcoBoost 150 PS Trend με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος τρεις μήνες
Αξία αυτοκινήτου: €26.272
Προκαταβολή: €10.510
Ποσό χρηματοδότησης: €15.762
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: Τρεις μήνες
Ποσό δόσης: €356,53
Έξοδα δανείου: €280

Παράδειγμα χρηματοδότησης Ford Kuga 1.5 EcoBlue 120 PS Trend με Hybrid Bonus και περίοδο χάριτος τρεις μήνες
Αξία αυτοκινήτου: €27.668
Προκαταβολή: €11.068
Ποσό χρηματοδότησης: €16.600
Επιτόκιο: 3,49%
Αρ. Δόσεων: 48
Περίοδος χάριτος: Τρεις μήνες
Ποσό δόσης: €375,48
Έξοδα δανείου: €280

Τo πρόγραμμα διατίθεται μόνο σε ιδιώτες, για αυτοκίνητα σε απόθεμα και μόνο στους Επίσημους Εμπόρους Ford που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. Το νέο σας Αυτοκίνητο Ford πρέπει να κλειστεί μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020 και να ταξινομηθεί μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου 2020. Ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο πλέον εισφοράς 0,6% του Ν. 128/1975. Απαραίτητη προϋπόθεση, η διαμόρφωση του μοντέλου Ford στον διαμορφωτή της ιστοσελίδας ford.gr

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube

Advertisement