Ένα Nissan Micra για εσένα

Ένα Nissan Micra για εσένα

Ο πολυδιάστατος χαρακτήρας του νέου Nissan Micra μπορεί να ικανοποιήσει κάθε οδηγό, όποιες κι αν είναι οι προτεραιότητες, οι ανάγκες και οι προτιμήσεις του.

Nissan Micra

Το νέο Nissan Micra, το πιο δυναμικό σουπερμίνι, είναι αναμφίβολα και το πιο ολοκληρωμένο.

Το υψηλό επίπεδο ασφάλειας που παρέχουν τα συστήματα του Intelligent Mobility της Nissan συνδυάζεται με την κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας, ψυχαγωγίας και άνεσης στο εσωτερικό, για τη δημιουργία ενός πραγματικά απολαυστικού αυτοκινήτου. Παράλληλα, οι κινητήρες του δίνουν έμφαση στην πολιτισμένη λειτουργία, την οικονομία καυσίμου και τη δύναμη, σε όλο το φάσμα στροφών.

Ο βενζινοκινητήρας IG-T αποδίδει 90 ίππους από μόλις 900 cc, εκπέμποντας 99 μόνο g CO2/km. Αντίστοιχα, στον ίδιας ισχύος ντίζελ 1.5 dCi η ροπή φτάνει τα 22,4 kgm, η κατανάλωση περιορίζεται στα 3,2 lt/100 km και οι εκπομπές CO2 στα 85 g/km –τιμή που απαλλάσσει το Micra από τα τέλη κυκλοφορίας.

Με τέσσερις βασικές εκδόσεις Energy, Acenta, N-Connecta και Techna, και πολλά πακέτα εξοπλισμού και εξατομίκευσης, μπορεί ο καθένας να φτιάξει το νέο Nissan Micra, όπως ακριβώς το φαντάζεται.

Φτιάξε κι εσύ το δικό σου τώρα και απόκτησέ το, με €12.690 και με δυνατότητα χρηματοδότησης από €149/μήνα!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube