Electric Lease: Ανακάλυψε τη νέα εποχή!

Electric Lease: Ανακάλυψε τη νέα εποχή!

Δες πως μπορείς να αποκτήσεις γρήγορα και απλά 4 αυτοκίνητα που δεν καίνε τίποτε.

Ο άνθρωπος, συνήθως τις συνήθειές του τις αλλάζει δύσκολα. Όμως η αρχή μπορεί να γίνει με την κατάλληλη αφορμή και με τα σωστά επιχειρήματα. Το ίδιο ισχύει και με τα βενζινοκίνητα και πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, τα οποία χρόνια τώρα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας αλλά ταυτόχρονα και ένας βραχνάς στην τσέπη και στο περιβάλλον. Οι αυξανόμενες τιμές των καυσίμων, οι ρύποι, τα κοστοβόρα service είναι μόνο μερικοί από τους λόγους όπου ενδεχομένως θα μπορούσαν να μας οδηγήσουν σε εναλλακτικές λύσεις προς όφελός μας. Έτσι, σήμερα που οι ανάγκες εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά και η συνολική μείωση των ρύπων στο περιβάλλον είναι επιβεβλημένες, η αλλαγή στις συνήθειες μας μπορεί να ξεκινήσει μέσα από την ηλεκτροκίνηση.

Η HERTZ, ως πρωτοπόρος στις υπηρεσίες leasing, είναι πάντα ένα βήμα μπροστά στην εξέλιξη του αυτοκινήτου και στην ικανοποίηση των αναγκών σου. Έτσι, σήμερα που οι ανάγκες εξοικονόμησης χρημάτων, αλλά και η συνολική μείωση των ρύπων στο περιβάλλον είναι επιβεβλημένη, καινοτομεί και σου προσφέρει 4 ηλεκτρικά αυτοκίνητα για leasing, μέσα από την υπηρεσία Electric Lease.

10 λόγοι που θα σε οδηγήσουν στο να επιλέξεις ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο:

1. Απαιτούν λιγότερη ενέργεια:
Σε σχέση με την ενέργεια που καταναλώνουν αποδίδουν έργο σε ποσοστό έως 90%, όταν οι κινητήρες εσωτερικής καύσης αποδίδουν περίπου 30%, γεγονός που καθιστά τους ηλεκτροκινητήρες τους φιλικότερους προς το περιβάλλον.

2. Είναι ευχάριστα στην οδήγηση:
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι αυτόματα. Επίσης, λόγω της λειτουργίας του κινητήρα τους και της μετατροπής του κινητήρα σε γεννήτριες, όταν αφήνουμε το πεντάλ του γκαζιού φρενάρουν. Μπορούν λοιπόν να οδηγηθούν ως επί το πλείστον μόνο με το γκάζι, και το πεντάλ του φρένου απλώς να βοηθά σε καταστάσεις άμεσης ανάγκης.

3. Αποδίδουν τεράστια ροπή:
Για να φτάσουν το μάξιμουμ της απόδοσής τους, οι σημερινοί κινητήρες χρειάζεται να ανεβάσουν στροφές. Οι ηλεκτρικοί αποδίδουν το ίδιο ακριβώς έργο από την πρώτη στροφή. Έτσι, η επιτάχυνση είναι ακαριαία.

4. Έχουν μηδενικούς ρύπους:
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα απαιτούν και αυτά ενέργεια. Ωστόσο, ηλεκτρική ενέργεια μπορούμε να έχουμε από ανανεώσιμες πηγές, κάτι που σημαίνει μηδέν ρύπους στην παραγωγή της, μηδέν και κατά την κατανάλωσή της.

5. Ανακτούν ενέργεια:
Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μπορούν να φορτίζονται, μετατρέποντας σε ηλεκτρική την ενέργεια από το φρενάρισμα ή το ρολάρισμα του κινητήρα τους στις κατηφόρες.

6. Χωράνε περισσότερα:
Μπορεί σήμερα οι μπαταρίες να απαιτούν μεγάλο χώρο για την τοποθέτησή τους, ταυτόχρονα όμως αποτελούν και δομικό μέρος του πλαισίου. Έτσι, μένει μεγάλος χώρος ελεύθερος για επιβάτες και αποσκευές, σε σχέση με τα συμβατικά αυτοκίνητα.

7. Έχουν ελάχιστη ηχορύπανση:
Οι ηλεκτρικοί κινητήρες αφήνουν να ακουστεί μόνο ένα ελαφρύ σφύριγμα.

8. Δεν ακούγονται εντός:
Μόνο αν οδηγήσετε ηλεκτρικό αυτοκίνητο θα αντιληφθείτε το ανώτερο επίπεδο ηρεμίας στο εσωτερικό του, έτσι ώστε να απολαύσετε καλύτερα την μουσική σας αλλά και τη διαδρομή.

9. Συντηρούνται εύκολα και φτηνά:
Ξεχάστε αλλαγές λαδιών και βαλβολινών, φίλτρων, ρύθμιση βαλβίδων, διαρροές και περίπου το 80% των μηχανικών βλαβών. Σε αντίθεση με τους ηλεκτροκινητήρες που αποτελούνται από 6 έως 16 μηχανικά μέρη, οι συμβατικοί ξεπερνάνε τα 100 με αποτέλεσμα το κόστος συντήρησης αυτών να είναι πολύ μεγαλύτερο. Στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, η συντήρηση θα είναι υπόθεση λεπτών.

10. Θα κοστίζουν λιγότερο:
Σήμερα τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για να τα αγοράσετε κοστίζουν ακριβότερα από τα συμβατικά, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν σας απασχολεί. Γιατί όταν υπάρχει το Electric Lease από την Hertz, το Συνολικό Κόστος Χρήσης (Total Cost of Ownership – TCO) ενός ηλεκτρικού οχήματος είναι χαμηλότερο από ένα συμβατικό και άρα τα οφέλη στην τσέπη σας μεγαλύτερα.

Και αυτά είναι μερικά από τα βασικά επιχειρήματα. Κι αν χρειάζεσαι κι άλλους λόγους για να πειστείς οριστικά πως η ηλεκτροκίνηση είναι μονόδρομος ένας προσωπικός σύμβουλος της Hertz σε περιμένει για να σου συστήσει τον κόσμος της ηλεκτροκίνησης με το Electric Lease με 4 νέας γενιάς αυτοκίνητα:

bmw i3

BMW i3

Το i3 της BMW είναι ένα από τα πιο προηγμένα ηλεκτρικά μοντέλα της εποχής. Διαθέτει ένα πολύ μοντέρνο αμάξωμα με αντικριστά ανοιγόμενες πλαϊνές πόρτες, το εσωτερικό του είναι άκρως ποιοτικό.

Nissan Leaf

Nissan LEAF

Το νέο Nissan Leaf προσφέρει αυτονομία κίνησης 270χλμ με μία μόνο φόρτιση, ενώ είναι σε θέση να φιλοξενήσει 5 ενήλικους επιβάτες στο εσωτερικό του. Διαθέτει μεγάλο πορτ-μπαγκάζ 435 λίτρα. Στο πεδίο των τεχνολογιών, το νέο LEAF διαθέτει πρωτοποριακές καινοτομίες όπως το e-Pedal, το αυτόνομο σύστημα ProPILOT κ.ά.

smart eq

Smart ForTwo

Η 4η γενιά του ηλεκτρικού Smart (fortwo) εφοδιάζεται με ηλεκτροκινητήρα 81 ίππων και προσφέρει αυτονομία από 145 έως 160χλμ με μία φόρτιση. Η χωρητικότητα της μπαταρίας ιόντων λιθίου φτάνει τις 17,6 kWh και η τοποθέτησή της βρίσκεται κάτω από τα καθίσματα για χαμηλότερο κέντρο βάρους και καλύτερη χωροταξία. Όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες εκδόσεις του Smart, έτσι και το ηλεκτρικό fortwo χαρακτηρίζεται από την κορυφαία ευελιξία του.

Jaguar I-Pace

JAGUAR I-PACE S

Κάθε Jaguar έχει μια μοναδική αίσθηση στο δρόμο. Η μετάβαση στην ηλεκτρική ενέργεια δεν το αλλάζει αυτό. H νέα Jaguar I-PACE από την αρχή έως το τέλος είναι ένα αυθεντικό ηλεκτρικό όχημα μπαταρίας (BEV). Προσφέρει αυτονομία 470 χλμ με πλήρη φόρτιση ενώ με φόρτιση μίας ώρας μπορεί να επιτύχει έως 270 χλμ αυτονομίας.
 

Επιπλέον, μέσα από το Electric Lease της Hertz θα βρεις έξτρα πλεονεκτήματα και προνόμια όπως ένα από τα πιο πλήρη πακέτα κάλυψης στο Leasing! Ζήσε και εσύ τώρα την εμπειρία της αλλαγής με ένα αυτοκίνητο με το Electric Lease!

Επωφελήσου από το πλήρες πακέτο καλύψεων που πάντα σου προσφέρει η Hertz, ενώ ξεκίνα από σήμερα να απολαμβάνεις και όλα τα προνόμια και τις υπηρεσίες του Electric Lease.

Βάλτο στην πρίζα και βγες κερδισμένος!

Ξεκίνα την αλλαγή με την καλύτερη προσφορά στο leasing@hertz.gr

hertz

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube