Είστε έτοιμοι για καλύτερες επιδόσεις με το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6;

Είστε έτοιμοι για καλύτερες επιδόσεις με το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6;

Με κορυφαία τεχνολογία και άριστες επιδόσεις στο στεγνό οδόστρωμα, στο φρενάρισμα και στον έλεγχο στο βρεγμένο, το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 σας καλεί να μπείτε στο κόσμο των υψηλών επιδόσεων.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

Το Eagle F1 Asymmetric 6 αποτελεί την νεότερη εξέλιξη της κορυφαίας και βραβευμένης σειράς ελαστικών Goodyear Eagle F1, προσφέροντας στη τελευταία γενιά του τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν στον οδηγό ακόμα καλύτερες επιδόσεις τόσο σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, όσο και στο φρενάρισμα.

Κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα αυτοκινήτων της αγοράς που ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις και τη σπορ οδική συμπεριφορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτροκίνητων, το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 διαθέτει προσαρμοστικό σημείο επαφής με το οδόστρωμα χάρη στη τεχνολογία Dry Contact Plus.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

Η τελευταία εξασφαλίζει βέλτιστη καμπυλότητα του ελαστικού, αλλά και δυνατότητα προσαρμογής του σημείου επαφής του ελαστικού με το οδόστρωμα ανάλογα με τις συνθήκες. Δηλαδή, σε συνθήκες πίεσης ή ενός ακραίου ελιγμού, το Eagle F1 Asymmetric 6 χάρη στις ειδικές εγκοπές αυξάνει το πάτημά του. Έρχεται μεγαλύτερο μέρος του πέλματός του σε επαφή με το δρόμο αυξάνοντας έτσι την πρόσφυση.

Επιπλέον, καινοτόμες τεχνολογίες όπως η Dry Contact Plus για τη βελτίωση της απόδοσης σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, η Wet Braking Pro για το φρενάρισμα σε βρεγμένο οδόστρωμα, εξασφαλίζουν ότι το Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6 μπορεί να προσφέρει υψηλές επιδόσεις σε κάθε οδηγική συνθήκη.

Goodyear Eagle F1 Asymmetric 6

Όπως κάθε ελαστικό της Goodyear, το Eagle F1 Asymmetric 6 έχει σχεδιαστεί για να εξυπηρετεί και τις ειδικές απαιτήσεις των ηλεκτρικών αυτοκίνητων, προσφέροντας την κορυφαία απόδοσή του και στα οχήματα μηδενικών εκπομπών ρύπων.

Το μοτίβο ακύρωσης θορύβου που διαθέτει έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του θορύβου κύλισης κατά 1 dB, χαρακτηριστικό που αναγράφεται στην ετικέτα του Eagle F1 Asymmetric 6. Παράλληλα, η νέα τεχνολογία σύνθετων υλικών που διαθέτει μειώνει την αντίσταση κύλισης κατά την οδήγηση συνδράμοντας στη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και στην αύξηση της αυτονομίας των ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Το Eagle F1 Asymmetric 6 είναι διαθέσιμο σε 65 διαστάσεις από 17 έως 22 ίντσες.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube