Η αγορά μεταχειρισμένου αλλάζει ταχύτητα

Η αγορά μεταχειρισμένου αλλάζει ταχύτητα

Η Spotawheel είναι η startup που κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να εξαλείψει οποιαδήποτε άσχημη εμπειρία κατά την αγορά ή την πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου!

Το έχουμε ξαναγράψει, η αγορά του μεταχειρισμένου στην Ελλάδα αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα με πρώτα και κύρια την ανασφάλεια και την έλλειψη εμπιστοσύνης. Ειδικά αν δεν έχεις τον τρόπο, τη γνώση ή τον χρόνο να ελέγξεις ένα αυτοκίνητο, νιώθεις πραγματικά ότι παίρνεις γουρούνι στο σακί. Ακόμα και αν σου υπόσχονται εγγυήσεις, δωρεάν σέρβις και πραγματικά χιλιόμετρα, εσύ κοιτάζεις τα ψιλά γράμματα και είσαι καχύποπτος. Είναι λογικό.

Οι εποχές όμως αλλάζουν και ένας φρέσκος αέρας έρχεται από τη Spotawheel, μια startup που υπόσχεται να σε κάνει να ξεχάσεις τις “μάντρες” με τα αυτοκίνητα εισαγωγής, τα παραποιημένα χιλιόμετρα και τις επιγραφές “Αγοράζουμε τοις μετρητοίς”!

Τι είναι η Spotawheel;

Η Spotawheel είναι ένα νέο μοντέλο αγοράς και πώλησης αυτοκινήτων. Βασισμένη στην τεχνολογία, την εμπιστοσύνη και τη διαφάνεια, στον online στόλο της θα βρεις τα καλύτερα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα ιδιωτών!

Όλα τα αυτοκίνητα που θα βρεις είναι ελεγμένα με τα πιο αυστηρά κριτήρια της αγοράς. Η Spotmechanic, η ανεξάρτητη υπηρεσία που διενεργεί επιτόπιους ελέγχους σε μεταχειρισμένα, ελέγχει την τεχνική κατάσταση των αυτοκινήτων, ενώ η ομάδα της Spotawheel αναλαμβάνει να πιστοποιήσει την εγκυρότητα των εγγράφων, τα χιλιόμετρα και το ιστορικό τους. Στο site θα βρεις τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτών γραπτώς και θα μάθεις με ακρίβεια την κατάσταση του μεταχειρισμένου πριν ακόμα το δεις από κοντά!

Είναι τόσο σίγουροι για κάθε αυτοκίνητο που πουλάνε, που μπορείς να το επιστρέψεις και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω!

Είναι κάτι που δεν θα το βρεις πουθενά σήμερα. Θα έχεις 7 ολόκληρες ημέρες για να το ελέγξεις σε όσους μηχανικούς θες, να το οδηγήσεις στις καθημερινές σου διαδρομές και αν το μετανιώσεις, μπορείς να το επιστρέψεις.

Στο www.spotawheel.gr θα μάθεις τα πάντα για το όχημα που σε ενδιαφέρει, θα δεις εικόνες και βίντεο, θα μπορείς να ρωτήσεις live έναν “enthusiast” και να κλείσεις ραντεβού για test drive στο χώρο σου!

Στη Spotawheel, όλα γίνονται μέσα από μια διαδικτυακή πλατφόρμα που έχει χτιστεί με μοναδικό σκοπό να νιώθεις ασφαλής.

Κι αν θες να πουλήσεις, είναι σίγουρο ότι ψάχνουν αυτοκίνητα σαν το δικό σου. Αν έχεις ένα σωστά συντηρημένο αυτοκίνητο θα συμφωνήσετε την κατάλληλη τιμή με βάση με την αγορά, τα χιλιόμετρα, τον εξοπλισμό και την κατάστασή του. Σκοπός είναι να πουληθεί εύκολα και στην σωστή τιμή για σένα και για τον επόμενο αγοραστή, ενώ θα αναλάβουν τα πάντα: έλεγχο, προώθηση, επίδειξη, μεταβίβαση! Δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα!

Μέσα στους πρώτους 6 μήνες λειτουργίας της, η Spotawheel έχει εξαφανίσει οποιαδήποτε άσχημη εμπειρία και έχει αποκτήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Πλέον αποτελεί μία απόλυτα αξιόπιστη και τεχνολογικά προηγμένη μορφή εμπορίας μεταχειρισμένων αυτοκινήτων!

Η Spotawheel φέρνει μια νέα εποχή για την αγορά μεταχειρισμένου!

Βρες τους στο www.spotawheel.gr και σε όλα τα social media, όπως στο facebook και το twitter!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube