Bosch Car Service: 100 χρόνια εμπειρία

Bosch Car Service: 100 χρόνια εμπειρία

Η Bosch, ως ο κορυφαίος κατασκευαστής ανταλλακτικών στον κόσμο, προμηθεύει τους συνεργάτες του δικτύου Bosch Car Service με τεχνολογία αιχμής για τη συντήρηση και επισκευή, προσφέροντας την πλέον ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών.

Αναπτύσσοντας διαρκώς νέες τεχνολογίες, δίκτυα και αυτοματισμούς, η Bosch αποτελεί διαχρονικά μια εταιρεία που οδηγεί τις εξελίξεις στην αυτοκινητοβιομηχανία. Για τον λόγο αυτό άλλωστε έχει επιλεχθεί ως βασικός προμηθευτής εξαρτημάτων πρώτης τοποθέτησης από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Εδώ και 100 χρόνια, οι συνεργάτες του δικτύου συνεργείων της Bosch λαμβάνουν την υποστήριξη που χρειάζονται μέσω ανταλλακτικών υψηλής ποιότητας, κορυφαίου διαγνωστικού εξοπλισμού και τεχνογνωσίας. Αυτό ακριβώς είναι που εγγυάται την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν τα ανεξάρτητα συνεργεία Bosch Car Service, όπως εξηγεί η υπεύθυνη Δικτύου, κα Νατάσσα Ψωμά.

Bosch Service

Η τεχνογνωσία της Bosch παρέχεται μέσα από το μεγαλύτερο δίκτυο ανεξάρτητων συνεργείων με περισσότερες από 10.000 συνεργασίες σε 150 χώρες. Στην Ελλάδα, το δίκτυο απαριθμεί σήμερα 56 συνεργεία Bosch Car Service, τα οποία εκτείνονται από την Ορεστιάδα έως και την Κρήτη. Μέσα από αυτά προσφέρονται εγγυημένα αποτελεσματικές επισκευές και εργασίες συντήρησης, πάντα σύμφωνα με την κορυφαία ποιότητα των υπηρεσιών της Bosch, χτίζοντας ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη.

Πρωταρχικός στόχος της Bosch και της υπεύθυνης του Δικτύου Bosch Car Service, κας Ψωμά, είναι να αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο το δίκτυο στη χώρα μας. Πάντα με επίκεντρο την παροχή μιας πλήρους γκάμας εργασιών επισκευής ή συντήρησης για κάθε τύπο και μοντέλο αυτοκινήτου, ανεξάρτητα από την τεχνολογία του κινητήρα που χρησιμοποιεί. Η Bosch, ακολουθώντας τη σύγχρονη τάση στην αυτοκίνηση, μπορεί να καλύπτει με τις υπηρεσίες της και τα ηλεκτρικά μοντέλα, έχοντας ήδη εκπαιδεύσει το δίκτυό της κατάλληλα.

Bosch Service

Οι βασικοί πυλώνες συνεργασίας και απαράβατοι κανόνες για την εύρυθμη λειτουργία των συνεργείων Bosch Car Service είναι, όπως εξηγεί η κα Ψωμά, η παροχή τεχνικής υποστήριξης της Bosch στους συνεργάτες της και η έμφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν. Εμπειρία και τεχνογνωσία που παρέχεται μέσα από ολοκληρωμένα προγράμματα σεμιναρίων και πρόσβαση στη βάση δεδομένων της Bosch.

Ιδιαίτερα σημαντικό ρόλο για πελάτες και συνεργάτες αποτελούν οι ενέργειες προβολής του δικτύου τόσο πανελλαδικά όσο και σε τοπικό επίπεδο. Επίσης παρέχονται συμβουλές για επιχειρηματική ανάπτυξη με σεμινάρια που αφορούν τις διαδικασίες λειτουργίας των συνεργείων, την οικονομική διαχείριση, τη διαχείριση ποιότητας και τον προσανατολισμό στον πελάτη.

Bosch Service

Η χρήση του ονόματος «Bosch» και του εμπορικού σήματος σε κάθε τομέα της επιχείρησης, αποτελεί εγγύηση για τη βέλτιστη εικόνα του συνεργείου, μέσα από την παγκόσμια φήμη της εταιρείας ως συνώνυμου της ποιότητας. Κι αυτό είναι κάτι που ωφελεί πάνω από όλα τον καταναλωτή.

Bosch Service
Όπως εξηγεί η κα Νατάσσα Ψωµά, Υπεύθυνη Δικτύου Bosch Car Service στην Ελλάδα, οι βασικοί πυλώνες συνεργασίας για την εύρυθμη λειτουργία των συνεργείων Bosch Car Service είναι, η παροχή τεχνικής υποστήριξης της Bosch στους συνεργάτες της και η έµφαση στην ποιότητα των υπηρεσιών!

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube