Απόλυτη ευελιξία στη χρονομίσθωση με την FlexCar

Απόλυτη ευελιξία στη χρονομίσθωση με την FlexCar

Ξεχάστε τις παγιωμένες τακτικές. Η FlexCar ήρθε για να αλλάξει όλα όσα ξέραμε στη χρονομίσθωση και να φέρει την απόλυτη ευελιξία και ικανοποίηση για τον πελάτη.

Όταν το 2018 η FlexCar έκανε το ντεμπούτο της, μοναδικός στόχος της ήταν να ταράξει τα νερά στην αγορά της µίσθωσης οχηµάτων. Και τα κατάφερε μέσω μιας φρέσκιας λογικής που εγγυάται την απόλυτη εξυπηρέτηση και το μέγιστο όφελος για τον κάθε ιδιώτη, επαγγελματία ή επιχειρηματία.

Το κλειδί στις υπηρεσίες που παρέχει η FlexCar είναι ότι εξασφαλίζουν στον χρήση το αυτοκίνητο που θέλει και για όσο ακριβώς το θέλει, μέσα από έναν ευρύ και πολυσυλλεκτικό στόλο οχημάτων που συνεχώς μεγαλώνει. Προφανώς, πίσω από αυτή τη φιλοσοφία δεν κρύβεται απλώς μια εταιρεία που διαχειρίζεται και διακινεί ένα στόλο οχηµάτων. Κρύβεται ένας ζωντανός οργανισμός που θέτει στο επίκεντρο της κουλτούρας του το σύγχρονο άνθρωπο και την ταχύτατη εξυπηρέτησή του με απόλυτη ευελιξία.

FlexCar χρονομίσθωση

Ο πελάτης της FlexCar απολαμβάνει το μοναδικό προνόμιο του να μπορεί να αποδεσμεύσει το όχημά του ανά πάσα στιγµή χωρίς καµία άλλη υποχρέωση ή οικονομικό πέναλτι, καθώς επίσης και να το εξαγοράσει όποτε το επιθυμεί κατά διάρκεια της µίσθωσης.

Κατά κάποιο τρόπο δηλαδή μπορεί να δοκιμάσει το αυτοκίνητο που του αρέσει στις πραγματικές συνθήκες της ζωής του και έπειτα ξέροντας από πρώτο χέρι εάν τον ικανοποιεί, να το αγοράσει. Διαφορετικά μπορεί να το αλλάζει κάθε 24 μήνες με άλλο, μεγαλύτερο ή μικρότερο, συνεχίζοντας στο αρχικό συμβόλαιο.

Σε κάθε περίπτωση τα κόστη για τη μικτή ασφάλιση, τη συντήρηση, τις επισκευές, τους φόρους και τα λάστιχα επιβαρύνουν αποκλειστικά την FlexCar, ενώ όλα τα οχήµατα της εταιρείας καλύπτονται από µικτή ασφάλεια.

Με λίγα λόγια αφαιρούνται όλοι οι πονοκέφαλοι που συνοδεύουν την καθημερινή χρήση ενός αυτοκινήτου και τελικά ο πελάτης έχει να φροντίσει μόνο για το καύσιµο. Προσθέστε δε πως ό,τι κι εάν συμβεί η FlexCar παρέχει άμεσα αυτοκίνητο αντικατάστασης ώστε να συνεχίσετε να καλύπτετε τις ανάγκες χωρίς διακοπή.

Η µοναδική «υποχρέωση» που συνοδεύει το συμβόλαιο της FlexCar ονοµάζεται FlexDeposit και ισούται µε δύο µηνιαία µισθώµατα -πλέον ΦΠΑ. Ακόμα και αυτά όμως είτε λαμβάνουν τη μορφή έκπτωσης στην περίπτωση εξαγοράς του αυτοκινήτου, είτε επιστρέφονται ύστερα από το τέλος της µίσθωσης εάν ο χρήστης έχει κρατήσει το όχηµα περισσότερο από 36 µήνες.

Ο στόλος της FlexCar περιλαμβάνει επιλογές για όλες τις ανάγκες και τα θέλω, με μοντέλα που χρησιμοποιούν θερμικά, υβριδικά ή και αμιγώς ηλεκτρικά συστήματα κίνησης, πάντα με δέσμευση στο σεβασμό του περιβάλλοντος και τη διαφύλαξη της βιωσιμότητας του πλανήτη μας.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά όλες τις προσφορές μέσα από την πλατφόρµα flexcar.gr, έτσι ώστε να επιλέξετε το μοντέλο που σας ταιριάζει περισσότερο. Μόλις το βρείτε, η επιλογή του και η ενεργοποίηση του συμβολαίου δεν είναι παρά μόνο λίγα κλικ μακριά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube