Αποκτήστε το νέο Renault MEGANE σε χαμηλή τιμή και με προνομιακό επιτόκιο

Αποκτήστε το νέο Renault MEGANE σε χαμηλή τιμή και με προνομιακό επιτόκιο

Το νέο Renault MEGANE είναι διαθέσιμο από €14.980 για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Η τέταρτη γενιά του νέου MEGANE βασίζεται στην πλατφόρμα CMF της Renault κι έχει μια σειρά από προηγμένες τεχνολογίες με τη βοήθεια των οποίων συνδυάζει την κορυφαία άνεση με το δυναμικό οδηγικό χαρακτήρα.

Η γκάμα της βενζίνης περιλαμβάνει τον 1.2 TCe κινητήρα, που με τη βοήθεια τούρμπο και άμεσου ψεκασμού αποδίδει ανάλογα με την έκδοση 100 ή 130 ίππους. Στο πετρέλαιο, βασικός κινητήρας είναι ο 1.5 dCi σε έκδοση 90 ίππων, ενώ διατίθεται και σε ισχυρότερη με 110. Τις επιλογές ολοκληρώνουν δύο εκδόσεις του μεγαλύτερου 1.6 dCi. Η πρώτη είναι με ένα τούρμπο και ισχύ 130 ίππων, ενώ η δεύτερη με δύο τούρμπο και 165 ίππους. Όλοι οι κινητήρες συνεργάζονται με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο, ενώ ο 110άρης 1.5 dCi δίνει τη δυνατότητα και για 6άρι διπλού συμπλέκτη EDC, το οποίο είναι η μόνη επιλογή για την έκδοση των 165 ίππων.

Οι εκδόσεις εξοπλισμού είναι πέντε και δεν συνδυάζονται με όλες τις εκδόσεις κινητήρα. Η βασική έκδοση εξοπλισμού είναι η Authentic που είναι διαθέσιμη με τον 90άρη dCi και τον 100άρη TCe. Επόμενη έκδοση είναι η Business που συνδυάζεται αποκλειστικά με τον 1.5dCi (90 ή 110 ίππων) και ακολουθεί η Expression που διατίθεται με τον dCi 110 ίππων.

renault

Η αμέσως πλουσιότερη έκδοση Dynamic μπορεί να εξοπλίσει τις ισχυρές εκδόσεις του 1.2 TCe και 1.5 dCi, με 130 και 110 ίππους αντίστοιχα, ενώ στην κορυφή βρίσκουμε την έκδοση GT-Line που εφοδιάζει τον 1.6 dCi με τους 130 και 165 ίππους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η κορυφαία έκδοση κινητήρα με τα δύο τούρμπο και τους 165 ίππους διαθέτει στάνταρ σύστημα ενεργής τετραδιεύθυνσης 4CONTROL, κουμπί RS που αλλάζει τις παραμέτρους λειτουργίας στο τιμόνι, το γκάζι και το κιβώτιο, προβολείς LED και ζάντες 18 ιντσών.

Η τιμή για το νέο Renault MEGANE ξεκινά από τις €14.980, με το γαλλικό μικρομεσαίο οικογενειακό να συνδυάζεται με προνομιακό πρόγραμμα χρηματοδότησης: Ο αγοραστής έχει τη δυνατότητα να επιλέξει το ποσό της προκαταβολής και τον αριθμό δόσεων που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του. Κοινός παρανομαστής σε κάθε περίπτωση είναι το ιδιαίτερα χαμηλό επιτόκιο του 3,9%*.

Τέλος, όπως συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μοντέλα της Renault, έτσι και το νέο MEGANE καλύπτεται από 5ετή εργοστασιακή εγγύηση και με τρία χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια.

*3,9% επιδοτούμενο επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6% του Ν.128/75)

Γνωρίστε τα πάντα για το νέο Renault Megane
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube